maanantai 24. toukokuuta 2021

Hups, unohtui otsikko;D

 Elämää lotto-monopolin jälkeen


Jos kerrankin, oikein arvaisin

saisin palkinnon, voittaisin!!

..rahaa, rahaa, rahaa..


Rastitin: -Ensin saapuu

mies karvaisin!

Odotin, jännitin, huusin!

-Mitä

pahaa, pahaa, pahaa

olen tehnyt? Saapui silein,

metroseksuaali viilein!

Ken saapuu? 

jälleen ensi viikolla, pelaa ja voita!

Elvis22.05.21tellen


Ei kannata satunnaisten voittojen varaan laskea koko elämäänsä, lottoamalla ei pärjää pidemmän päälle. Paitsi tietenkin jos heti ensimmäisellä onnistuu saamaan seitsemän oikein.


***


-Nirvanan hyvä olla, kommentoi kuolematon sielu kysyttäessä. 

Brouht to you by Deathpress.


***


Pelle Pelottoman suosikkibiisi? Rasmus - No fear

***

Vakuutuskäytäntö - Kissojen vakuutuksiin sovelletaan henkilöpakettiautojen, 1+8, sääntöjä.


***


Kaiva tunteet, laita rytmiin

Uskomukset, enteet,  vaaran tunteen

Lisää draamaa, sulosäveliin

ja melankolkkeet, kun mies juo


Rakkaudesta koskaan ei voi

laulaa liikaa ja mollit kun soi

nuo rakastuneet, toisiinsa kietoutuneet

unelmoi.


Pitää alkaa kirjoittamaan lauluntekstejä, pitkästä aikaa. Ihan erilaista kuin runoilu, tiukka muoto ja rajattu määrä tuo erilaiseen haasteen. Olen näitä ennenkin siis jo tehnyt mutta sen taidon kaivaminen takaisin käyttöön kestää aikansa, että alkaa taas sanat virrata tiettyyn rytmiin. Rajat rajoittaa ja samalla vapauttaa. Tuossa  ylhäällä harjoittelupätkä, itsestä tuntuu ihan toimivalta. Ahkerasti vain kirjoittamaan, kyllä se siitä (kuulostaa siltä kuin keskustelisin jonkun kanssa joka kehuu ja motivoi jatkamaan, olisiko aika mennä ulos, ihmisten pariin?)


***


Fanny oli tiettävästi ensimmäinen kokonaan naisista koostunut rockbändi. Törmäsin jonkun mutkan kautta orkkaan ja tämähän on vallan loistavaa settiä ajoittain. Viisi julkaistua albumia, kuunnetavaa riittää!

Laitetaan tähän Ain't' that peculiar:


Fanny - Aint that peculiar

Rumpalin ja kitaristin mainitsen erikseen, heillä on sitä niin sanottua jotain, tai sitä munaa, kyllä lähtee  naisilta rokkenroll!! Bändi on ajankohtainen elokuvan tähden, en tiedä siitä sen enempää mutta tässä traileri, vaikuttaa siltä että on jossain välissä tsekattava filkka. Hienoa että heidät on nostettu esiin ja saavat ansaitsemansa kunniaa!! Tajusin tässä eräs päivä että naisten nouseminen staraksi antaa miehelle/pojille sen mitä naiset ovat saaneet aina - voi rakastua rokkitähteen!! Lopuksi aika yksinkertainen juttu, silti sen huomaamiseen meni kaksi kymmentä vuotta jonka aikana olen kuunnellut älyttömästi naisten esittämää, tekemää musaa. Prosenttiosuuksissa heitän huoleti ainakin 70%, naisten esittämä rock elää ja voi hyvin.


We just fuckin' did it!
;D

***


Ja Gene Simmons voi vetää sen itsensä päähän ja juosta vuorille kuolemaan, rock elää ja voi hyvin. Tuorein todiste tästä Måneskin, mielenkiintoista musaa. Euroviisujen voittokipale on hardimpaa rockia kuin bändin tuotanto keskimäärin, kuunnelkaa ihmeessa enemmän!! Kolme levyä ovat tehneet ja olen niitä viikon aikana kuunnellut huolella, tähän kaunis slovari:





***


Viiikset väristen paniikissa,

pakoravia mä nelistin

Hampaat täristen pelosta,

kuin lapsen kädessä helistin


Ei siitä sen enempää. Piti kirjoittaa jonkinlainen pätkä kun tuo riimipari nelistin-helistin ei jättänyt rauhaan. Oikeasti, kun se tuli mieleen niin koitin sitten tehdä mitä muuta tahansa niin tuli vain sanoja helistimelle ja nelistämiselle, hankalaa. Kirjoittamalla sen paperille sain sen myös pois pästä pyörimästä. Sitkeitä sanoja, halusivat tulla osaksi lausetta, kuulua joukkoon. Niin kuin me kaikki... . 

Tuo pätkä on itseasiassa aika huonot, lauseparit eivät sovi toisiinsa, ainakaan tuossa muodossa mutta tuo ensimmäinen rivi on kyllä hieno, kissan värisevät viikset..kaikessa yksinkertaisuudessa nautittavan pikkunokkela;) Ja helistin, hyvin jännän oloinen sana, aiheuttaa kaikenlaisia pieniä reaktioita...eiköhän tuo vielä tule vastaan jossain muussakin teksitissä, runossa, sanoituksessa... .


***

Lomalla siis pitäisi olla, ja tässä sitä nyt ollaan: Sus' kirjoittaa höpönlöpöä onnessaan:D Tosin en nyt ihan niin innolla ole kirjoittanut kuin tuossa keväällä, parhaimmillaan/pahimmillaan oli 17 postausta jonossa! Joten nämä ovat kuin tasottavat, ettei ihan kylmiltään stoppaa, tuleepi kauheat kalkkunat, vieroitusoireet;)


Kevättä tisseihin ja baanalle!


Sus'


P.s. Lentokoneen pakottaminen laskeutumaan Valko-Venäjälle ja sieltä väkisin haetun ja pidätetyn Protashevitsin kohtelu ja koko episodi (I-S:n juttu) on kyllä tämän vuosituhannen yksi törkeimmistä tempuista!!! Tämä on suora hyökkäys demokraattisia arvoja kohtaan ja jos tätä ei tuomita laajaan ääneen ja tehdä asialle jotain niin ovat pelkureita!!! Vitun Kremlin kaarti, lopettakaa jatkuva sekoilu, saatana häiriköt, sotaako haette vai mitä helvetttiä herra Persereikä-Putinin päässä liikkuu. Tontuksi dementoitunut vallanhuuruinen kusipää, Pohjois-Korean pikku rakettimies on aivan lastenkamaa tämän häiriintyneen rinnalla. Taisi olla sittenkin Likasangon oma sähellys, konnia molemmat.

Nyt koetellaan maailman maita, Pakkomielle-Putin härnää ihan tahallaan ja katsoo tuleeko muuta kuin sanomista. Ja jos ei niin seuraava liike lienee Valko-Venäjän ja Ukrainan liittäminen Venäjään.

 Sus' on oraakkeloinut!



Sudensiipi valmiina lähtöön. Tuollaisia jättimäisiä
Oksa -lentokenttiä noussee lähivuosina maailman
maihin satoja. Oksa Ltd kuuluu Sus'Vision -yhtymän
omistamiin yrityksiin. 
Eikös olekin Aerosus'illa kauniita koneita?!


P.s. 2 Olen tässä joutilaana lomaillessani perustanut lentoyhtiön  nimeltään Aerosus'. Lentokoneina Aerosus' kayttää Lentävä OsakeYhtiön valmistamia Sudensiipi -sähkölentokoneita. Lentävä Oy on meritoitunut alallaan valmistamalla jo useiden vuosikymmenten ajan satoja tuhansia, ellei peräti miljoonia, Lentäviä Kalakukkoja. Tuo savolainen, itse itsensä kotiin toimittava luonas- tai päivällisruoka, on hiotunut aerodynaamisilta ominaisuuksiltaan täydelliseksi ja Sudensiipi on ollut suunnittelussa jo useiden vuosien ajan. Lets Fly!



;D

2 kommenttia:

  1. Putin kehu männä viikolla että piru perii jos heidän mailleen hyökätään. Kukakohan sinne on menossa? Ei kukaan tietääkseni. Joo, Italian veisu on aika kova. Pääasia että rock:ki voitti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kikasanko taisi tällä kertaa olla vastuussa ihan itse vaan kyllä nyt Puta -putin ainakin tiesi asiasta...murr.

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)