keskiviikko 30. joulukuuta 2020

Elämän tarkoitus - Osa 3 - Oman elämäni tarkoitus

 Alkaessani miettimään elon tarkoitusta syvennyin kaikkeen mahdolliseen. Etsin varsinkin päästäni sinne sullottuja tietoja ja imin lisää kuin sieni. Doping-kokemukset avasivat ikäänkuin arkiston käyttöohjeet ja es itsensä psyykkaamisesn opin samalla kun tajusin kuinka tietoja haetaan kuulasta. Osaan nykyään käyttää psyykkisiä jarruvarjoja. Selitän: jos esimerkiksi asetan varjon laukeamaan aina kun vaikkapa käytän amfetamiinia useammin kuin olen sopinut itseni kanssa (kerta kuussa kuten es nykyään, viime vuonna oli muistakseni max 8, sitä ed. oli max kuusi kertaa per v) niin jarruvarjo aukeaa ja pysäyttää tilanteen. Minun pitää tehdä uusi päätös: jatkanko näin vai pysähdynkö rajoihin? Vai nostanko rajaa, kokonaismäärää? Niin tai näin, saan hetken aikaa harkita tilannetta sen sijaan että vain liukuisin huomiseen eilisen säännöillä.


Jos baarissa tulee sovittu 10 drinksua täyteen,
sitä helposti kännin voimalla jatkaa. 
Jarruvarjot ovat käskyttäneet minut useasti kotiin ja
 seur .aamuna olen ollut tyytyväinen.


Meiilä on harteillamme maailmankaikkeuden hienoin kone joka koostuu muutamasta sadasta miljardistä solusta. Näiden tehtävänä on yhdistellä asioita sattumanvaraisesti jolloin löytyy myös ne tärkeät asiat. Kemiallinen kaava, esim viisi hiiltä ja siihen vetymolekyyli ja yksi happimolekyyli ja tietyssä järjestyksessä niin jo vain syntyi päräyttävä aine!! (tuolleen ne on löytyneet dopingitkin). kun yhdistellään asioita ja sopivat asiat löytävät toisensa, muodostaen loogisia kokonaisuuksia niin päästään aina vain isompien kysymysten äärelle. Ei ne vastaukset vaan oikeat kyssärit! Nykyisin kun esitän aivoilleni kysymyksen, saan vastauksen kahdessa murto-osasekunnissa viiva kahdessa vuodessa. Kahden vuoden asit on yksityiskohtia esim tapahtuneista asioista, on aika hyvä objektiivinen muisti vaikka subjektihan se on. Jos kyssäri on uutta asiaa, on hienoa huomata kun pää alkaa piipittää: vastaus kysymykseen x on 123 kertaa joulusikari plus naparetkiahjo sekä tupakkavehkeet ilman tuluksia.


???



Kun aivot ovat imeneet itseensä tarpeellisen perusdatavaraston ja piuhoitukset on vedetty solujen välillä (huumeet ja alkoholi alle kaksvitosena häiritsee nimenomaan piuhoitusta) niin aivot koneena alkavat esittää kysymystä miksi? On näin ja näin... . Miksi? Tuo on tuollainen ja minä tällainen. Miksi? Ja siitä alkaa kuolemaan asti kestävä toimitus, loputonta jauhamista jonka seasta ajoittain löytyy jotain tositotta, dataa, kaavoja, käyttömalleja, ratkaisuja matemaattisiin ongelmiin (matematiikka on elämän perusosanen , sitä on kaikessa, siksi se on aputiede joskin ilman sitä muut tieteet olisivat kasa järjettömiä lauseita ja sanoja. Matemaattinen kaava tuo aina järjestystä entropiaan. (luonnon pyrkimys kaaokseen). Musiikkikin on matematiikkaa, ainakin sen kirjallinen esitys. Niin ja sitä mitä sanotaan luovuudeksi, se on vain terävämpi näkymä alitajuntaan kuin muilla ja taito kuvata se.

Tutkiessani itseäni, alitajuntaa varsinkin, ymmärsin paljon: miksi olen hyvä tässä, tyydyttävä tuossa ja ihan paska kolmannessa. Näin löysin alueet joita kehittää, jotka jättää oman kasvunsa varaan sekä varsinkin ne jotka ovat lähes mustia aukkoja. Esim säästäminen on minulle aivan tolkuttoman vaikeaa ja olenkin keksinyt talouden kasassa pitämiseen ennakkokirjanpidon eli on pari frendiä jotka lainaavat joka kuu muutman satasen. Jos raha kouraan niin se on polttaa polttaa niin kauan etä taskussa on reikä. kuvaa asennettani rahaan, lähes turhaa, hyvä vaihdonväline mutta itseisarvoltaan arvoton. Raha on toki valtaa mutta mitäs minä rahalla, vallalla kun voin viihdyttää itseäni tietämällä jotain aivan saletiksi. Ilman uskomisia. 


Nuo takavalot saa rahalla, ajatus 
valoista  on  nyt ilmainen;) Siistit!!!



Varsinkin ilman uskontoja! Harvat asiat ovat tuoneet niin paljon paskaa kuin Vanhan Testamentin  raivoisan kostava ja kiivas Jumala ja Uuden Jeesus-häirikkö joka rakastaa kaikkia ja vihaa vain kapitalismia sekä ulkokultaisuutta. sekä Allah ja Muhammed, koraanisekoilu on yksi maailman oudoimmista tripeistä. Kuten on Johanneksen ilmestys, hallusinogeenit todempi selitys kuin profetia. Enkä sitä paitsi usko että tulevaisuuteen voi nähdä, vaikuttaa, nähdä sieltä jotain, sitä kun ei vielä ole. Enkä usko, hyväksy! enneltamääriteltyä elämää, se vaatisi elämän perusarvaamattomuuden poistamista yhtälöstä. Vai koitapa selittää minulle sattuneet paskat Jumalisina tapahtumina jotka joku oli kirjoittanut draamaksi, tapahtuvaksi tulevaisuudessa, ennen kuin synnyinkään. Tuo mitä sanon visioksi, on vain mahdollinen, ehkä tapahtuva, jos... -skenaario, Elämään itseensä kuuluu mahdollisuus sen totaalisesta tuhosta.





Toisaalta kaikki on johtanut tähän tekstiin, tai näihin teksteihin. En usko että ennen tätä olen julkaissut mitään näin perustavaa tai mietittyä, kokeellista ja olettavaa joskin peruslogiikkahan toimii! Minun elämäni tarkoitus on ollut tutkia ajattelemisen käytännön puolta mutta silti abstraktilla tasolla. Psyykeen mekaniikko musta voisi tulla, osaisin korjailla ihmisten vääriä opittuja tapoja, ajatusmalleja sekä vääristä johdotuksista koostuvua virhekenttiä. Yleisin asia mikä minulle tapahtuu, on että näen jonkin kokonaisuuden ja joko tuumin että nyt on asia, tai että nyt tässä on jotain vikaa. Rakenteet näyttäytyvät minulle.


Siksi olikin outoa kun tässä syksyllä tajusin etten tajua mitä rakennenmuutos tarkoittaa yhteiskunnassa. Tosin se nyt ei pähkäilyä vaatinut yhtä istumista enempää (pari tuntia) vaan ei ole päivänselvää itsellekään kaikenlaiset helpotkaan jutut. Ennen kuin ne käy läpi. Tai hyväksyy jonkun muun toden niistä. Tätä olen ottanut, jakanut, antanut, levittänyt. Kun askarruttaa jokin niin aivot rallattaa kunnes jonkinlainen tyydyttävä selitys tulee. Jos joku osaa vastata kyssäriin samantien ja sinä tutkaillessasi vastausta päätät sen hyväksyä, voit siirtyä miettimään ihan muita juttuja.


 Esim kun joku lukee tämän tekstin (plus sen kaverit) ja saa joitain vastauksia jotka ovat jarrutelleet kehitystään niin olen toteuttanut Elämäni tarkoitusta. Se on opettaa, jakaa, selventää, miettiä, ajatella, tutkailla...käydä siellä mistä totuuksia napataan mukaan ja heittää ne suurelle populaatiolle joka joko hyväksyy sen tai muuttaa sitä tai hylkää sen. kun 80% ihmisistä on jotain mieltä, se muuttuu faktaksi. Minä kuulun niihin 20% jotka joutuvat elämään ei-perus-elämää jota taasen elävät muut 80%, se suuri yleisö. Noita lukuja aikoinaan tuli väänneltyä, sopivat moneen. Se mitä kaipaan on vain turhautumista omaan suoritukseen. En oikeasti haluaisi elää sitä massaelämää vaan mieluummin tätä yksinäisempää mutta kokeellista maailman ja avaruuden, elämän ja kuoleman ajatusten tutkimista.



Pitäisi lopettaa yli sadan prosentin 
lukujen käyttö. Sata kun on max!
Matikka on hassu lukukala sillä
jos lukua ei luonnostaan ole niin voidaan vääntää kaava
jolla voidaan laskea lukuja joita ei ole.
 Esim miinus-merkkinen neliöjuuri.
ns. Imaginääri-luvut;D Onneksi arabit keksi nollan!! (1400-
luvulla Arabia ja Persia olivat renesanssimestoja, sitten tuli Allah ja nykyään siellä eletään vuotta 1200-tai jotain....Huoh!)
Intialaiset on kans olleet hakoja luomaan matematiikkaa!!




Lisäksi kun olen äidin kasvattama, ja saanut älykkyyttä ja värisilmän häneltä sekä matematiikan, ja isän puolelta herkkä, addiktoituva, dramaattinen, taiteellinen, riipaisevan itsekäs tunteineni ajoittain, ynnä musikaalinen niin minulla on luontainen kyky tajuta naissukupuolta ehkä vähän paremmin kuin yleensä. Tiedän nimittäin että naisten Tunne ja Tieto sekä miesten Tieto ja Tunne*) kun yhdistetään niin saadaan enemmän kuin osiensa summa. 

Saadaan älykkyydestä viisautta.



*) viittaa kuinka erilailla mies ja nainen reagoivat, nainen kelaa miltä jokin asia tuntuu, mies taas miten se ratkaistaan tiedolla. Nämä erilaiset tavat käsitellä dataa tuottavat riitoja jotka ovat turhia. Molempi parempi, aina! Käsittääkseni tunne on järjetön kasauma tietoa, tieto taasen ei-tietoa, tietoa, väärää tietoa, 


Alkaa tämä teksti lähteä sivupoluille, saisin sanottua haluamani näissä kolmessa postauksessa. toivottavasti jaksoitte edes lukea, aliseen tajuntaan vaan muhimaan koko soppa ja pian alkaa sattumat poreilla!!!


Smokin' in da Boysroom...
or restless Spirit?


Se että saa selville oman elämänsä tarkoitusken, ei helpota jos haluaisi olla jokin merkittävämpi ihminen tässä ajassa. lohduttaudun tulevaisuuden kuuluisuudella, Sus' näki Hengen Synnyn!!! (sikälimikäli joku urpo ei räjäytä Elämää huutsin helvettiin!!)



Sus'


Post scriptum: Onhan tämä teksti-trilogia vieläkin vähän keskittymätön, vielä voisi selventää ja virtaviivaistaa vaan on ratkaissut monta kysymystä ja joilla ei ole tarvinnut enää päätään vaivata. Kuten jumal-asiat, ja sen sellaiset, kuoleman pelko, yleinen asioiden tajuaminen jne. En suosittele minun tapaani mutta suosittelen itseensä tutustumista, se autaa ymmärtämään muita ja itsetuntemus helpottaa oman elämänsä ongelmatilanteiden ratkaisua. Nih!


Lanttu-Roope - Great Spirit


3 kommenttia:

  1. Tämä elämän tarkoitus -ketju oli niin pitkä, että jäi odottamaan lukuhetkeä. Aika hurja elämä ollut sulla, hyvä että löytyi kuitenkin rauha jo. 👍🏻 Erilaisia polkuja ollut meillä, mulla tuli lähdettyä kunnolla ravintolaelämään yms vasta ajokortillisena ja silloinkin olin about aina kaverien kuskina. Sitten heti Vaasassa kotoa lähdettyä alkoi parisuhde, joka meni vauhdilla perheeksi, joten se hetki 'villiä elämää' alkoi vasta 32 vuotiaana. Hyvää uutta vuotta sullekin! 🍀

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Elämä on mennyt niin kuin on, nyt ja tässä parasta! Parhautta on että olen oppinut elämään elämääni, vastuksista huolimatta, tai juuri siksi, siitä on muodostunut sellaista kuin olen aika pitkälle halunnut. Olen selättänyt filosofiset ja fyysiset esteet ja nyt on aika nauttia ja olla tuottelias. Tulen kirjoittamaan kaiken auki, jospa siitä jotain iloa jollekulle. En keksi pyörää uudelleen, vain yhden käyttötavan lisää ja mitä meille on tullet oikeasti uutta pyörän ja tulen jälkeen?
      Hilavitkuttimia!! ;D

      Hyvää alkanutta sekä sinulle että Tarjalle!! ;)

      Poista
    2. Näinpä. Onneksi useimmille ikä tuo mukanaan viisastumista. 😊 No ei kovin hyvältä näytä, mutta tällä mennään ja otetaan ilo irti pienistä hetkistä tästä kesää kohden siirtyes.

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)