keskiviikko 15. syyskuuta 2021

Hetken aikaa olin kuin enemmistö kansasta

 Siis koin olevani niin sanotusta A-luokan ihminen. Tämä tunne tuli siitä että minulla oli rahaa! Ostin lenkkarit, isän rahoittaman maastopyörän, siihen valot ja lukon, kympin tietokirjan ja netistä vielä tilasin kaksi Mämmilää, aiemmin mainostetun Susu Petalin kirjan ja kaksi Led Zeppelin -julistetta!! Jihuu!! Tavaraa!!


Vielä yksi ja sitten on kaikki 
Sus' <3 Mämmilä

Mämmilä on aivan loistava suomalainen sarjakuva-sarja, kymmenosainen. Kertoo ystävällisen tragikomiikan keinoin suomen avautumisesta 70-luvulta 80-luvulle, ne juppitalousvuodet ja sitä seuranneen laman. Jos luetaan kouluissa 7 veljestä niin hyvin voisi luetuttaa tämä sarjakuva-sarjan, tulisi milleniaaleille vai mitä ne kaks'tuhat-luvun lapset nyt onkaan, että millaisissa äärimmäisyyksistä toiseen heitelleissä vuosikymmenissä vanhempansa, ja iso-vanhempansa elivät. Suosittelen lämpimästi näitä Tarmo Koiviston nerokkaita luomuksia ihan kaikille!!! 5/5



Maastopyöräillyt olen, onnessani. Nyt on nimittäin pyörässä levyjarrut mikä tarkoittaa sitä että pysähtyy tarvittaessa kuin seinään -efektillä ;D Voi siis ajaa lujaa, ja olenkin antanut tukan tuulettua, polkenut himossani, innossani, kiihkossani! hupia pitkin poikin mäkiä ja nimenomaan iltaisin, yöllä. Ah mikä vapauden tunne, syys kietoutuu ympärilleni, pyörän valo leikkaa pimeyteen minun mentävän aukon johon sujahdan tuhannen kilometriä tunnissa. ketään ei missään! Ainoat viestit joita tulvii näköhermoille ovat liikennevalojen vilkkuvat punaiset, keltaiset ja vihreät, joista minun ei tarvitse välittää, sen kun anna laskea vaan!! Jihuu!!


Olen aina miettinyt että mitä sillä rahalla varsinaisesti saa, siis sellaista mitä tarvitsee oikeasti kuten itsetuntemus, -tunto, tiimityöskentelyn osaaminen, jne. nii tässä on vastaus - sillä saa tunteen että on normaali, tavan kansalainen joka käy töissä, jonka merkkinä hänellä on varaa olla koko ajan niin kuin minä tässä nyt hetken aikaa, joka saan tällaisia hetkiä ehkä kerran, kaksi vuodessa. Noh, minä pärjään niillä parilla aika hyvin, en niin ole tuollaisen tunteen perässä, minä, Sus', Aouuuuu!!


Tuo vasemmanpuoleinen oli pentuna  seinällä, 
kevyet nostalgiat!!




Hyvää päivää kaikille, tulispa aurinkoinen syyspäivä, se on ilmaista kivaa,



Sus'




Papa Roach - Between angels and insects

P.s. Tänään napsahtaa viis seiskaa, luulen eli kommenttilootaan numeroita, kiitos;)

11 kommenttia:

  1. Mämmilä on mainiota luettavaa. Nyt on numerot 77693 . Päivällä en kerkiä nettiä selamaan ,kerkiää varmaan seiskat tulla. Syksyistä päivää!

    VastaaPoista
  2. Nyt on mennyt yli,luku on 77786.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sillä voitat Viis Seiksaa!!! eli laitapa s-postiin mulle sun osoite ja puhro niin saat paketin, lähetän sen ensi keskiviikkona 22.päivä. Onneksi olkoon!!!
      elvistellen@gmail.com

      Poista
  3. Muutaman Mämmilän olen joskus lukenut. Mainioita ovat.

    "Ah mikä vapauden tunne, syys kietoutuu ympärilleni, pyörän valo leikkaa pimeyteen minun mentävän aukon johon sujahdan tuhannen kilometriä tunnissa."
    Voin kuvitella, mahtava fiilis. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis ällistyttävän hienoa ajella lujaa, kun uskaltaa. Ja yöllä!!

      Poista
  4. Joskus - varmaan silloin kun oltiin töissä ;) - oli haaveena voittaa lotossa 10 miljoonaa. Tehtäisiin sitä ja tätä ja ostettaisiin vaikka mitä. Nyt kun on vuosia eletty palkkaa pienemmillä tuloilla, elämä on muuttunut kaikin tavoin, osa haaveista on toteutunut - ei sillä tavoin kun suunniteltiin, mutta kun elämä ei ota aina huomioon niitä sun suunnitelmia, niin haaveiden toteutumistapa muuttuu.
    Tänään lottovoitoksi riittää paljon pienempi summa. Maksettaisiin loput velat pois. Saunaremontti ja vierastupa -sellaista pientä. Iso työhuone. Maalle sopiva auto, ei tarvi uutta. Jeesattais kaveria ja Poikaa siten kuin pystyttäis käytännöllisesti. Ei siihen 10 miljoonaa tarvita. Vähempikin riittäisi.
    Mutta ehkä parasta on kuitenkin ne haaveet - niihin ei tarvita rahaa. Haaveilla saa pienilläkin tuloilla, rahatonkin ja haaveet ja unelmat tekee elämästä elämää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haaveilen Pöllön lottovoitosta ja siitä ehkä lohkeavasta kakunpalasesta jotta saisin hampaat kerralla kuntoon. Muuttaisin maallemmaksi, ostaisin uuden tietsikan, stereot ja sängyn. Sanotaan kymppitonni, kai mulle sen verra piisaa jos jokusen miljoonan voitat? ;D

      Itsellä sama perussuunnitelma, kun ei niin tarvitse mitään, silleen hirmusti niin tullee jaettua sitä hilloo kaikille makeannälkäisille;D

      Poista
    2. "Paha saa palkkansa, hyvä kaksinkertaisesti" - Pöllön mukaelma vanhasta sananlaskusta :)

      Poista
    3. Aivan niin, joskin ongelma on siinä että usein hyvä ei ehdi nostaa liksaa, on hyviä jutttuja tehtävänä. Ja tosi ovat hyvät tyypit ei edes viitsi mennä pankkiin, mitäs sillä rahanpaskalla kun elämä on jo pelkkää hyvää ja jos ei niin tehdään;D

      Ihana assosiaatio, kiitos oi Halvatunmoinen Huuhkainyksikön Johtosiipi, The PLÖ!! (uusi lempinimi, arvoasema, tai ota vaikka kunniamerkkinä;) The PLÖ on aito, oikea, PLO jokin harhainen versio The PLÖn jumalaisista ideoista..hihihi:D

      Poista
  5. Huomasin tälläisen jutun. Mämmilä on myös kylä Pellon kunnassa, Tornionjokilaaksossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva knoppitieto, kiitos. Itseasiassa Mämmilän esikuva on Orivesi, syntyi jopa oikeusjuttu kun Koivisto toi tekstiin jonkun joka oli muka tunnistettavissa. Perinteinen suomi-älämölö: hirveästi savua, ei liekin liekkiä;D

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)