maanantai 13. syyskuuta 2021

Susu Petal - Goottiemon kauhujen lipas

 Susu Petal julkaisi Goottiemon kauhujen lippaan vuonna 2012. Tuli vastaan huuto.netissä niin ostin pois kuleksimasta ja sain juuri luettua.




Tarina kertoo esikoiskirjailijan synnytystuskista, kirjan siis, kaksoset, jotka ovat hurmaavia, on jo tehty. Kirjan päähenkilö panikoi huolella, kärsii alemmuuksista ja kertakaikkisesta julkaisukammosta. Kuvittajan ja Arktisen banaanin Trooppisen hillan, kustantajan henkilöiden toimesta kirja kuitenkin vyöryy kohden julkaisuaan.

Hienoa taiteilua pilvilinnojen, teevee-esiintymisten ja julkisuuden, ja synkän olen tuhannen paska ja minusta ei ikinä tule mitään, ainakaan kirjailijaa -tunnelmien välillä. Pudotukset ovat jopa vuoristoratamaisen jyrkkiä, mielialan vaihtuessa päivän aikana jopa useasti.


Tykkään kovasti mutta sehän nyt ei ole salaisuus että tyksin Susu Petalin  tekstistä, silti, suosittelen lämpimästi. Mieleenjäävin ykstiyiskohta on kyllä erään tangolaulajan sukunimi eli Mäntynotkelma, hihittelin sille huolella;D



Sus'


P.s. Älkää unohtako 77 777 eli Sujen Viis Seiskaa, numeronmetsästys napsahtanee huomenna tai keskiviikkona kohdalleen, tarkkana nyt, käynti Sujen sivuilla voi olla yllätyslaatikon arvoinen!! (sis herkkuja, sekä ääni,- dvd- ja kirjallista taidetta, sarjiksia ym)


3 kommenttia:

  1. No, täällähän on kirjoitettu kirjastani, vau! Herää kyllä ihmetys, kuka on raskinut huutonetissä myydä tämän opuksen... :D

    Halvemmalla olisit päässyt, kun olisit lainannut kirjastosta! Mutta hyvä näinkin eli kiitos lukemisestasi ja kirjoituksestasi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Leena luopui omastaan, tahdoin hyllyyn tuo opuksen. Täytyy myöntää että en ehkä olisi laittanut omaa kappaletta myyntiin.

      Poista
    2. Sen verran tarkistettava että Leena ei ollut myyjä, lie antanut eteenpäin ja joku muu sit myynyt.. .

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)