perjantai 17. huhtikuuta 2020

Haltialeipää

TSHssa on haltialeipää eli lembasta. Olen aivan saletti että kyseessä on levylihapiirakka!! Suomi mainittu, torille ja heti!!

Kyllä jaksaa painaa muutamalla tällaisella palalla pitkän paivan ja käydä viskomassa sormuksia milloin tuomiovuoren tuleen, milloin tuomiokirkon portaille, mitä?!! hehe...




Voitaikinan välissä riisiä ja jauhelihaa, sitten maun mukaan lisukkeita, itse käytän usein sipulia, paprikaa, suolakurkkua. Hyvät mausteet ja kyllä toimii!!



Eilen oli ihan hieno päivä, tunnin verran joskus neljän-viiden pintaan satoi hetken, muuten puolipilvistä, ajoittain aurinkoista.






Tuli käytyä muutamaan kertaan pikku kävelyllä, istuskelin hetken yhdessä pikkupuistossa. oli ilmaantunut tekonurmi.






Ymmärrän toki funktion, toivon vain ettei tämä nyt leviä joka helvetin paikkaan niin kuin Suomessa tapaa käydä kun jostain innostutaan vrt. liikenneympyrät ja hidastetöyssyt eli nukkuvat poliisit kuten niitä osuvasti Espanjassa kutsutaan. Aikoinaan piti saada joka paikkaan ja nyöhemmin niitä sitten purettiin. paitsi niitä ympyröitä, eivät kehtaa kai, kalliiksihan se käy. Eli on vielä paikkoja joista löytyy sen sata ympyrää peräkkäin kun ajatuksella muutama olisi riittänyt. Sinänsä hyvä keksintö tuo liikenneympyrä.


Joka tapauksessa, tämä puiston  kiipeilyteline on kyllä kivan abstrakti silmälle, kiipeilyominaisuuksien testaamisen jätän lapsityövoimalle=)






Tänäänkin näyttäisi tulevan nätti päivä, tässä tilannekuvaa 5.45









Muksaa perjantaita ihan kaikille,


Sus'




Eristysmusaa... .

4 kommenttia:

  1. Pitäsiköhän sun lukea Sormusten Herra uudestaan. Lembas säilyy hyvin ja maistuu pahalle. Mutta lihapiirakkaa voisin josku kyhätä. Teen yleensä pasteijoita, joiden vääntämiseen menee aikaa.
    Englannissa on enemmän ympyröitä, siis liikenne sellaisia.
    Päivien hienoudesta olen myös eri mieltä. Meilläkin näyttää tulevan aurinkoista, joten pysyn sisällä. Nahka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli mielessä lähinnä se että sillä jaksaa paremmin kuin perusjankilla (vaikka sekin on heviä kamaa, tiedätkös mitä jankki on?).

      Valitan nahkaasi ja nautin ilmoista ilman syyllisyyttä;D

      Poista
  2. Liikenneympyrä eli kiertoliittymä. Oli meidän kylällä aikanaan yksi - siis siellä vanhalla "kylällä". Sitten menivät ja purkivat sen, kun ei ihmiset osanneet ajaa siinä, suoristivat risteyksen. Vaikeaa on ajaa semmoisessa.
    Nyt kun on "Kylän" keskustaa kaikin puolin uusittu, niin rakennettiin uusi ympyrä. Hieno tuli. Seuraavana kesänä purettiin pois ja suoristettiin risteys. Kun ei muutaman kymmenen vuoden aikana oltu opittu ajamaan siinä. Just siinä. Muualla "kylällä" niitä on ympyröitä, pyörylöitä kyllä on ja ajellaan ihan miten sattuu.
    Paree olis, kun olis suoria teitä vain ;)

    VastaaPoista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)