perjantai 17. huhtikuuta 2020

Olen yksinäinen susi mutta lauman tarvitsen

Repulainen tuossa eräs päivä mainitsi nykyisyydessä olemisesta, lapsen kyllästymisestä kahdessa minuutissa. Noh, minullehan pärähti tuo ajatus täysillä läpi ja jymähdin hetkeen. Ja juu, pari minsaa ja oli ihan sviidun tylsää=)

Nythän kävi niin etä jumituin tai jäin looppiin, ajatustasolla siis. -Ollaan sit nykyhetkessä, tuumin vaan sehän oli kuolettavaa joten päätin avustaa nostalgialla. Laitoin Pasilan Karrelle palanut enkeli -jakson puorimään. Katsellessa sitten ajattelin niitä asioita kun silloin mietin kun katsoin näiti himosta, koukussa. Kuin kala.

Pasila - Karrelle palanut enkeli  tuosta linkistä Areenaan, tähän laitan juutuupista kys biisin:




Näin sain taas ajatuksen toimimaan normisti eli aika kuluu eteenpäin ja ajassa voi mennä eestaas, muistellen tapahtuneita tahi miettien tulevia. elämä on. Aika aikaa ajata, ajassa, aikalailla, kokolailla. Kutenko? -täh?! (hihihiii)... .

Niin, tuo otsikon kuolematon viisaus on siis  rivi eli laini tekstistä, toinen upea sivallus kuuluu: -Talven routa tappaa pihatontutkin.



Kun tässä nyt nostalgisoidaan niin laitetaas muuta muukin video, Sujen suosikkeja:



Väittelyn jaloa taitoa on hyvä treenata, Monty Python näyttää mallia:




Seuraavassa Deep Purple vuodelta 1972 näyttää soitamisen mallia. Tämä on kerrassaan loistava esimerkki siitä mitä tarkoittaa bändikemia. Kun se on kohdallaan ja soittajat hallitsevat soitimensa suvereenisti sekä laulajalla on hyvät keuhkot ja karismaa enemmän kuin taropeeksi, se kuulostaa tältä:





Biisi kestää parikyt minsaa mutta nyt jos koskaan on aikaa. Jos hard rock ei kuulu normikuunneltavaan osastoon niin laita soimaan taustalle kun  siivoilet, neulot, virkkaat jne. Jossain vaiheessa pitäisi huomata että joo, kylläpäs soitto tosiaan kantaa, lentää, kulkee, groovaa... .




No niin, seuraavaksi...No niin, Ismo Leikola:






Tekemistä korona-karanteeniin eli nostalgia-trippi ja kirjoitushaaste (plus palkintoarvonta!)

Kuuntele vanhoja LP-levyjä. Katsele valokuvia. Kun olit 15-16v mikä oli se biisi, se leffa, se tyyppi(julkkis ja tavis eli kaksi vastausta kiitos), listaa saat jatkaa, mitä pidempi, sen parempi. Kaikki aiheesta blogi-tekstin kirjoittaneet osallistuvat mittavan, huomattavan palkinno arvontaan, pää- ja lohtupalkinto siis jaetaan. (kirja, sarjis, dvd, cd +Sushuetseja)

Osallistumisen iloa ja kirjoittamisen inspiraatiota kaikille. Kommentti-osiooni voi laittaa osallistumisilmoituksen joka samalla on arpalippusi.


Puuhakasta viikkoa, arvonta suoritetaan keskiviikkona 22.04.2020 ilman virallista valvojaa sekä naurinta-aineiden vaikutuksen  alaisena. Onnetar on siis femSus', naiselliset piirteeni. Kähmintä, voitelu, juonittelu, lahjonta - kaikki on sallittua paitsi väkivalta ja uhkailu, niistä joutuu ulos arvonnasta. Otsikoksi minkä haluat tai voi käyttää Teininostalgiaa. Palkinnot sisältävät myös sokeripitoisia tuotteita, "winkwink"


Sushutsejakin on tullut väsättyä:


Nää ihan täs tänään..


Around and aroun goes thou' dogs of life.
(harvinaista, englanniksi tuli nimi)

"Vaakunassa olutta juotiin ja nyt naurattaa!"


Raamit kaulassa, tappelun jäljiltä.



Rai-rai-rai-rai-raaaaaaaa...


Sus'



"Tahdon tämän sarjakuvan.
 Tahdon, tahdon paljon, 
tahdon vieläkin paljon enemmän.
 tahdon niin että Jih-uu!"




2 kommenttia:

  1. kertovat Suden hiippailleen täällä meidän metsissäkin, ihan pihoillakin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pahus, siellä on kohta susi ilman jolkottelua, tuppaavat ihmiset hermostumaan jos susi nurkissa pyörii. OPaitsi tietty jos on tällainen ihmishahmon ottanut Sus'=)

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)