perjantai 15. tammikuuta 2021

...and there was Holotna!

 Sitä saa mitä tilaa, ai että on jännittävän lämmintä!! ;D Pääsi jopa uutisen otsikkoon holotna, silloin on oikeasti viileätä jos suomalainen käyttää veli venäläisen sanaa. Se kun tulee ikuisen roudan maasta eli Siperiasta jossa on mitattu kautta aikain kovimmat pakkaset.


Tältä näyttää kun on pakkasta pikkuisen enemmän.

Tästä linkistä juttuun missä lisää kuvia päivästä 
kun pakkanen laski -62 asteeseen...


...eli sieltä se holotna tulee ja kun joku kitisee näitä sikäläisittäin kesäisiä;DD lämpötiloja niin muutto Siperiaan saa kaipaamaaan Suomea noin kolmessa nanosekunnissa.


Vaan onnistuu se Siperiassakin eli Koiruusvaljakkotaksi alle ja baariin!! ;D


Iloisia turreja kun pääsee vetämään!

Repulle kiitos synt.lahjasta! Toivottavasti kirja on mukkaansa tempoeva!! (ai että tuli huono vitsi, timo k mukan kirjan sain)

Kymppitonni menee rikki tänään, siis kävijöissä, avasin viime huhtikuun 9. jos muistan oikein, jotain sellaista. Kiitos tästä merkkiluvusta, hyvät lukijat, toivottavasti viihdytte sivuillani myös tänä vuonna!!


Jatkan kaikenlaisten postausten tekemistä, kirjoitan siitä mikä painaa, vituttaa, on hauskaa, hellyyttävää, puolustan rakkauta, vihaan valehtelua ja innostun herkästi!! Siitä sikiää paljon sanoja, toivon.


Nuttua niskaan ja ulos talven leikkeihin tahi viltti harteille ja sohvalle tuijottamaan takan valkeita, niin tai näin, hyvää viikonloppua,


Sus'


P.s. Tästä linkistä I-S:n juttuun jossa ihmiset muistelevat tammikuun 1987 kovia pakkasia, silloin oli viisi päivää sellaista -30 - 39 astetta, muistatteko?



4 kommenttia:

  1. Joo, piti tulla tänne karkuun Siperian pakkasia, tai oikeammin viima se siellä idässä siitä kylymän tekee.

    Muista hyvin talven 86-87! Niin ei ne äärilukemat mitään haitannut, kun kuukauden verran oltiin jo totuteltu -25-30 asteen pakkasiin. Sen ne unohti tuossa jutussa kertoa että ne pakkaset vaan jatkui ja jatkui. Sieppas kun piti mennä trrffeille toppahousuissa :D Oli ke kylmä se seuraavakin talvi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistan kun mutsin auto jäätyi kunnolla, siinä oli siperian fiilistä;)

      Poista
  2. Kirja, koska sen tyyli muistutti sinun ajoittaista tapaasi kirjoittaa.

    VastaaPoista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)