keskiviikko 20. tammikuuta 2021

Karkkimonsterin lahtaus

 Minustahan on tullut varsinainen karkkimonsteri! Ja nyt kyllästyttää olla sokerikoukussa! Aloitamme siis lahtauksen, jihuu! Lauantaina kun menin kauppaan, tuumin että ei hitto, nyt jää suklaat ja namit hyllylle (melkein).


mussunmussun


Ostin namien sijaan riisimuroja ja jugurttipakkauksen! Ai että murokulho toimii! Jugurtti namikorvikkeena vähän huono mutta maistuu makealta nekin.

Tästä linkistä juttuun joka selvittää miksi makea maistuu. Kai siellä kerrotaan myös miten pääsee eroon vaan senhän minä osaan hoitaa jo itsekin, on näitä riippuvuuksia tullut torpattua tässä ennenkin. Lopulta kyse on vain ja ainoastaan selkärangasta. Siitä että löytyykö sitä vai onko sitä aivan tahdoton perässäkulkija. Vaikka sitten sokerin perässä.


Miten niin tekee mieli?


Ai niin, lankesin vielä kassalla, ne kirotut hyllyt, ja ostin yhden lakupussin, pahus tätä tuotesijoittelua... Vaan vähennyksen tiellä ollaan!!


Keskitettyä viikkoa,


Sus'

3 kommenttia:

  1. Marjoja, kotimaisia, vaikka vähän kalliimpia ovatkin, mutta maksaa ne karkitkin.
    Yhelle sopii yks tapa lopettaa toiselle toinen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Marjat olisi hyviä. Jäden kanssa ostin mandariinilohkoja, toimii.

      Poista
  2. Yksi äiti kertoi että lapsi muuttui ad/hd-sta normirauhalliseksi 4ssä päivässä sokein lopettamisen jälkeen. ihme kamaa, varsinaista huummetta

    VastaaPoista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)