sunnuntai 24. huhtikuuta 2022

Äskennytseuraavaksi Soi!!

Vastaan omaan haasteeseeni, kuinkas muuten


Äsken on soinut mm. Ingloriuksen Inglorius,tuutannut biisiä huolella, samoin Blackberry Smoken Waiting for the Thunderia, kunnon voimabiisejä, stadionrockia, ja perus Sieluun Poweria -otteella tehtyä tsemppaus-, ja hard rock -vääntöä.

Tähän valitsen Heart -yhtyeen alkuperäisen biisin Barracuda, ihan siksi että vetää kohtuu hyvin, ja toisekseen Wilsonin sisarusten voimabiisin kunniaksi, alkuperäinen sopisi hyvin Lauantain Klassikoihin.


Barracuda, kirjoittaneet Ann Dustin Wilson, Michael Joseph Derosier, Nancy Wilson, Roger Doudlas Fisher, sovitus Inglorius.



Nyt soi Dixie Dregs jonka instrumentaaliproge/fuusiovääntö on okein mukava keitos. Kohtuu suoraa biittiä eteenpäin, esim tämä Take it off the top -livevetona, maustettuana kivoilla progeiluilla, sooloilla ja kaikenlaisella soivalla korvakarkilla. Aion lähipäivinä perehtyä tähän orkesteriin tarkemmin.




Dixie Dregs -Take it off the Top
Vähän tuoreempaa eli ukot vanhempia kuin kasarilla;D

Aika, tuo säälimätön Kuoleman paras kaveri! -Sus'-22




Seuraavaksi soi Vain elämäästä Jenni Vartiaisen ja Chisun duetto Kaksi Sisarta. Tahtoisin kovin kuulla uutta suomalaista, mielellään naisäänistä, musaa. Vanhoilta artisteilta uusia biisejä ja uusilta hyviä hittejä, kiitos. En paljon pyydä, mitä? Uu Mama Vesalalta -tyypisiä ratkaisuja, kitoooosh;)


Chisu ünd Jenni - Zwei Shwestern

Anssi kelaa jotta - nyt soi komiasti ja heleästi,
 ko naiset näyttää pojalle biisin paikan.

(en tiedä miksi, mutta nimetä piti saksaksi, outo blitz.../leimahdus;D)



Heh, saa muuten antaa vinkkejä, laita vaikka You tube -linkki kommenttilootaan. Tai artistin nimi ja biisi, pelkällä nimelläkin pärjään;D


Sellainen haaste, hyvää mieltä sunnuntaihin, haastakaa itsenne ja kaverit, linkkiä saa levittää;), siis Äskennytseuraavaksi Soi -haaste



Sus'


Витерпіть, сестри і брати України, ще буде час миру і любові,

 а зло відповідатиме, Путін закінчить мотузкою!!


Kestäkää, oi siskot ja veljet Ukrainan, vielä koittaa aika rauhan ja rakkauden,
 ja pahuus pannaan vastuuseen, Putin päätyy köyden jatkoksi!!


Slava Ukraini!!!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)