keskiviikko 23. maaliskuuta 2022

Todellisuushakuisen lausunnon antaminen sen tulevaisuuden täyttymisestä tietämättä, tuurilla tapahtuu, tuurilla ei.. .

 Anelen, rukoilen, pyydän, vaadin, ehdotan, kannatan, tapahtuvaksi tässä, todellistua toivoisin, muutamana päivänä ihmiset vain keskittyisivät ajattelemaan -

 Lakkaa lyömästä, sydän kylmä, tunteeton, kansankokoisen kuolontuskan tuosta vaan poispyyhkien, selittäen: - Vapauttamaan natsien käsistä veli venäläiset joita kansanmurhataan pitkin poikin Ukrainaa, länsimaisilla kemiallisilla aseilla CIAn laboratorioissa Ukrainan maaseudulla!!


Kuole Putin!

Kuole Putin! 


                    Kuole Putin!



Jos synkronisoitaisiin, ja asiaan ei uskottaisi, vaan tiedettäisiin sen toimivan, ja yhtäaikaisen, tunnepitoisella energialla ladatun, käskynä lausutun ajatuksen toimivuus eliminointikeinona saattaisi tulevaisuudessa olla hyvä pelote vallanpitäjille. Kyseessähän on viesti ja viestit etenevät esim. sähköverkossa, tai viestiverkon toiminta tarvitsee sähköenergiaa. Noh, milliAmpeereja mittailemalla havaitaan ihmisen sähkökenttä, viestiä liikkuu, lähtee ja tulee jokapäiväisessä toisten kohtaamisessa. Viestinnästä 7 % on laskettu olevan sanallista, loput on ilmeitä, eleitä, äänenpainoja..ja väitän että sähkökentän välityksellä tapahtuvaa datapakettien vaihtoa... .


Think what do you do, and were  your chosen political acts leads to, and with what concequenses might come,  'cos we might be thinking, all together, now! you, and the termination of your season..or person...or to being....or not to being!!



 Umreti!   Die!   Smert!   Kuole!   Pomerty!   Sterf!   Deyja!

Surema!  diktator V.Putin  Sterben!    Dø! 

Ölmek!     Meghal!    Morrer!     Dö!       Mirt!      Zomriet!!



Ihan sillä suuntaan negatiivistä osaa yhdelle, kun sen yhden poistaminen kuviosta laukaisisi diplomaattisen pattitilanteen, ja prosessi kohden rauhaa ja jonkinlaista sopimusta Naton ja Venäjän välilllä syntyisi.


Kas näin, toinen, hieman sekava manaus- ja Ukrainaan voimaa ja virtaa, taisteluun tappajan näköä, koiran kuuloa sekä mahorkan haju nokkaan, ja ei kun luotia yöhön, venäläiseen päähän. Henki pois, äidiltä itku, suuri huuto pojan psta turhassa sodassa. Kansan syvät, ne jotka eivät liiku, ne jotka ei vastaa gallupeissa, rivit kun alkavat liikehtiä, elämisen kallistuessa, vaikeutuesssa ja sodan totuuden paljastuessa eri kanavia myöten, alkaa sellainen sisäinen hiillostus että armeijan siirtyminen kansan puolelle on tod.näk. ja Putinin sakki ajetaan häntä koipien välissä yksityiskoneisiinsa jotka suhauttavat Sveitsiin hakemaan pari laukullista käteistä, kultaa, arvopapereita ja sen sellaista tarvittavaa krääsää. Sitten on koko maailma avoin, voi valita paikan jonne asettua. Valitetavasti nyt on niin että harva venäläinen haluaa Venäjältä mihinkään, mieluummin köyhänä kotona kuin rikkaana oudossa maassa. Oligarkelotkin pettyvät jos kotimaahansa ei pääse votkaa juomaan ja laulamaan pikkupäissään ylitunteellisiä venäläisiä mollijoikuja. Da'h! eli Nih! ;D


Niin, se tässä koko sodassa ärsyttää eniten, se on aivan totaalisen turha, tarpeeton, vieläpä onnettomaksi kommellusten sarjaksi typistynyt, paskasti suuniteltu, huonosti toteutettu ja niin yliarvioitu omat, aliarvioitu vihollisen, ennen kaikea henkiset voimavarat. Alokastaustaiset sotilaat kyseenalaistavat kokoajan enemmän heidän oikeutustaan olla Ukrainassa ase kädessä, kapinamielialaa, pelkoa kostosta, suoranaista vihan syljentää kasvoilleen joita piti peittää suudelmien meri venäläisten vapautettujen toimesta, natsien killuessa hirressä.



Vaan hieno otsikko, täh?



Sus'




Oblivious Oblivion! - Die! Die! Die!

Agstinen hitti.
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)