maanantai 12. heinäkuuta 2021

Blogini lukijoista peräti 8% on suomalaisia

 


Puolalaiset ovat nousseet kakkostilalle, johdossa yhä ranskalaiset. En kyllä tajua enää mistään mitään!! Vaan mikäs tässä ollessa, kai nämä sitten on hauskoja tai jotain, kun laittaa  kääntäjään vai mikä se syy lie?


Edit klo19.05: Liplatus kysyi onko ollut vaihtelua miten liikenne jakautuu maittain ja ei ole, lukuunottamatta sitä kun puolalaisten määrä lisääntyi tässä vähän aikaa sitten ja yleensä kun maaliskuun lopulla trafiikki nelinkertaistui, enempikin.. . Olin niin onnellinen kun meni joku 2000 rikki, seuraavaksi jännitinkin meneekö 10 000 rikki, meni;D 

Ihan ihmeellistä...




Italiasta tuli euroopan mestari!! Jihuu!! Kun luin tämän jutun englantilaisten kannattajien käyttäytymisestä, aloin ajatella että eivät ansaitse mestaruutta, ei tuollaiset idiootit osaa kuin riehua ja rikkoa. Hyvä kun meni Italialle!!!


InternationalSus'


P.s. Kirjoitetaanko euroopan mestari isolla? Molemmat sanat? Total blackout, vanhuus ei tule yksin. alkaa pätkiä ajoittain...



Muistutukseksi niille jotka luulevat
Skorppareiden olevan tyylipuhdasta
hituria tyystin, ehei, kyllä se on
reipasta hard rockia päasiassa, listahitit
vain pitkälti balladeja.. .
Vuoden 1982 levyn nimibiisi, siis
Blackout, hauskasti Klaus sen ääntää




4 kommenttia:

  1. Mielenkiintoista on välillä kurkata lukuja.
    Vaihteleeko blogissasi paljon maitten % luvut, esim. puoli vuotta sitten mitkä %luvut..
    Minulla vaihtelee suuresti...
    Ruotsi 51 %, Suomi 25 %, Yhdysvallat 7%, Espanja 2 %, Indonesia 1 % ,

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noin kolme kk sitten luvut pomppasivat 50-100 klikkauksesta per päivä tuonne 400 per päivä. Huiput lienee edelleen 812 per. Ja kun tarkistin niinse trafiikki tuli nimenoman ranskasta, nyt on tullut jossain välisä puola mukaan.
      Ja eivaihtele, koko ajan pysynyt samana, lukuunottamatta noita kahta kertaa kun muuttui. Outoa...hmm...ihan kujalla, en ymmärrä.

      Poista
  2. Joo, johtunee boteista eli tietokoneohjelmistoista, jotka käyttäytyvät käyttäytyvät kuin oikeat ihmiset. Google analytics ei erota niitä todellisista ihmisistä vaan laskee kaikki kävijöiksi. Näitä voi ilmaantua tietoihin satoja tai tuhansia. Ohjelmistojen tarkoitus on yleensä kerätä sivuilta erilaista tietoa, kopioida osia sivuilta tai etsiä ja lähettää roskapostia lomakkeiden kautta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kun selvensit, jotain tuollaista olin jo ajatellutkin tapahtuneen. Vaan on huimia lukuja, yksi päviä paukahti 1200 ja risat, olin että mitä...??
      Niistä on se hyöty että sijoitukseni es blogit.fi:ssä on noussut joten sieltä kautta tulee uusia, oikeita lukijoita. on tullut muutama ihan uusi kommentoija mutta jos olisi oikeasti ihmisiä niin tulisi enempi, sen verran provokatiivista ajoittain tämä minun kirjoittelu. Se ettei niihin ääripäät reagoi tarkoittaa että kävijät ovat koneita. Noh, edes koneita kiinnostaa mun jutut..=)
      Skynetin blogistiksi tulevaisuudessa ;D

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)