tiistai 27. heinäkuuta 2021

Rohtovirmajuuresta tasaisuutta päivään =)

 Jopas tuli mainoslause, kuin apteekin hyllyltä!! ;D Rohtovirmajuuresta saadaan valeriaanaa jota on jo vuosisatoja käytetty unilääkkeenä. Ostin Tallinnan satama-apteekista muutaman purkin miedointa, 60 mg per nappi, Palderjani-ekstraktia.



Ei ollut kallista, 0,88 eur
50 napin purkki.

Olen näitä saanut nelisen vuotta sitten eräältä kaverilta lahjaksi ja siitä asti pitänyt tuoda vaan sama pää kesät, talvet... nyt vasta sain aikaiseksi eli muistin kun näin apteekin. Otin viikonloppuna siihen tasaiseen krapulaan joka tuli muutaman päivän tasaisesta tissuttelusta ja ihan kivasti pehmitti. Eilen ketutti tupakanpuute, vei siitäkin ärsytyksestä pahimman terän pois. Näitä myydään jopa 455 mg per -tabletteja joten turvallisesti voi näitä mietoja heittää kolme-neljä ilma pelkoa mistään övereistä.


Sitä paitsi nuo purnukat on ihqudaadaa -söpöjä, pitää keksiä joku käyttö tarkoitus (kokkelinvetoon kohtuu hyvä, en vain harrasta koksua, tylsää kamaa). Kun ei käytä yleensä minkäänlaisia rauhoittavia niin toimivat kohtuullisesti, varsinkin kun siis ovat reseptivapaita (myös Suomessa). Kun ei tavaksi ota niin hyvä lisä kotiapteekkiin, suosittelen.


Helteet jatkuu, olisinpa ostanut jääfirman osakkeita talvella kun olivat halpoja ;D 


Itselääkitystohtoriaatti Sus'



Älä ressaa...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)