maanantai 21. syyskuuta 2020

5 000 vuotta sitten Pinus Longaeva tuumasi: -Tähän on hyvä juurtua...

 Utahissa, paljon ennen kuin mormooneja edes oli olemassa, eräs männynsiemen irtosi variksen kynsissään kantamista pesänrakennustarvikkeista ja huiman lennon pyörryttämänä tuumasi jotta ei minusta lentäävää voisi tulla kun näin pyörryttää ja huimaa. Siemen tupsahti kiviselle kukkulalle ja kivenkoloon: -Tähän on hyvä juurtua ja kasvaa isoksi, tuumasi männynalku ja alkoi kasvaa.


(kummallinen suomennos, muutenkin tuon
linkin suomennos on vähän niin ja näin, eka linkki on
luotettavamman oloinen mutta vain engl)


Siinä on puu elikkäs entti ehtinyt nähdä ihmiskunnan lähes kaikki vaiheet, mieletöntä!! Siis kun alkaa ajattelemaan että hän on maailman vanhin elävä olento niin kyllähän se hiljaiseksi vetää. Tuskin itse puukaan paljoa juttelee, on se sen verran kyynistynyt tässä vuosien varrella kun on katsellut ihmisten sekoilua matkalla maapallon kruunaamattomiksi kuninkaiksi ja kuningattariksi. Lienee tuuminut jotta olis tarttinu tehrä jotai...sillo ko palvoivat hetken, jokusen vuosisadan...olisi pitänyt tuhota koko joukko niin olisi muilla elämänmuodoilla ihanainen paratiisi tässä maapallossa. Nythän se on vain koko ajan kasvava kaatopaikka missä ihmiset tappavat toisiaan urheilun ja huvin vuoksi, kolmatta maailmansotaa odotellessa. Rähinää on kaikkialla, levottomuutta ja epäuskoa, toivottomuutta ja ahneutta. Olemme toisillemme kymmenen kertaa pahempia kuin susi koskaan voisi olla kenellekkään. Nih!



Luovuuttaan kun voisi tuhoamisen sijaan käyttää esimerkiksi yläpuolella olevalla tavalla - saksalaisteini väsää mitä ihmeellisimpi kampauksia!! Täällä lisää, että joku jaksaakin käyttää aikaansa näin paljon, tosin onhan lopputulos aivan käsittämättömän huima, tsekkaa ihmeessä linkin kuvat, aivan ällistyttäviä, olematta silti ihan avaruudesta=)


Hurttain salaiset ajatukset=)

Lisää luovaa toimintaa löytyy täältä. Nuo koiruussarjakuvastripit on ajoittain hillittömän hauskoja. Kannattaa koiran tukihenkilön lukea näitä, saattaa saada uusia näkökulmia koiranomistamiseen. Että kuka ounaa ja kenet? ;D

Olikohan Lepis tai Susu mut jostain SatClasseista bongasin Taste -yhtyeen. Se ei varsinaisesti hirveästi kolahtanut mutta sen verran kuitenkin että otin kitaristin toimista selvää.


Rory Gallagher - Shadow play

Roryn sooloura oli mittava ja olen nyt käynyt läpi levyjä. On se kuin aarteen löytäisi kun  yhtäkkiä on "uutta" musaa kuunneltavan albumikaupalla!! Jihuu!!  Pikaisesti laskettuna 18 levyä, siistiä!! Lisätietoja täältä. Kolahtaa herran kitaratyöskentely, jotenkin kaikenkattavaa, maukasta ja hyvät soundit yleensä. Liveversioissa ihan hillitöntä energiaa ja groovea. Ei ole hääppöinen laulaja mutta kelpaa silllä kepin kuritus on pääasia ja sitähän Rory tekee, sielunsa kyllyydestä. komeasti soi, ulvoo kuin susi kuuta tai kuikaillen viettelee puolelleen, tunneskaala on laaja ja Rory ilmaisee itseään loistavasti. Olen vaikuttunut<3


Tänään ajatuksissa tällaista, mukavaa alkanutta viikkoa ja Syksylle tervetuloa, sinä vuodenajoista syksyisin!!!


Syk...Sus'


P.s. Fiilikset itsellä jatkuu edelleen onnellisuuden ja hyvän tuulen maastossa, kertakaikkiaan, en muista kovin montaa kertaa elämäni aikana olleeni näin hyvissä fiiliksiisä näin pitkään. Kyllä se tästä vielä itkuksi muuttuu mutta niinhän sen pitääkin! Aaltoliike on elämää, pysähtyneisyys aiheuttaa osteoporoosia ja muita sairauksia ja inhottavuuksia. Elä!!


Argonaut - Your body is a temple (Live!)


1 kommentti:

  1. Höh, misi kukaan ei kommentoinut mitään?? Musta tää oli ihan hyvä postaus, kyllä mä olsin tämän luettuani jotain läpänderiä viskannut. Kommentoimattomat postausket on vähän oprpoja vaikka tilastoissa näkyisikin lukijoita... .Kommentti tekee postauksesta elävän, ilma sitä se on vain heitto tuuleen, tämä ilmeisesti vastatuuleen.
    Vaikka informatioähky tosin saattaa saada aikaiseksi sen että tämänkin meni ohi osittain. Äh, kaikea mäkin kelaan, lopulta kuitenkin kirjoitan näitä ihan kirjoittamisen himosta, se suurin motiivi. Bllaablaa siis....;D

    VastaaPoista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)