lauantai 19. syyskuuta 2020

SatClass 190920

 Kashmir kuuluu niihin harvinaisiin bändeihin joiden yksi biisi kuuluu mielestäni maailman parhaisiin biiseihin mutta vaikka olen noin puolet tämän orkesterin tuotannosta kahlannut läpi niin en ole toista löytänyt. Siis biisiä josta tykkäisin, edes murto-osan siitä mitä tykkään The Aftermathistä. 

Jotenkin tuntuu turhanjoutavalta rokin rämpytykseltä muut biisit tai jotain, siis ihan ihme juttu, oikeasti olen tämän asian kanssa äimänä:O Kuulen kuitenkin monessa biisissä sen hittipotentiaalin ja ymmärrän miksi he ovat suosittuja. Siis järkitasolla ymmärrän, oma sydän jää kylmäksi, paitsi että sulaa sekunnissa kun Jälkeen Matematiikan alkaa soimaan, ja laulun sanoin, siitähän ei tarvitse olla huolissaan. Kukaan ei seuraa minua. Mikä on mukavaa=)


Rakkautta ensikuulemalla/näkemällä
eli löysin biisin You tubesta aikoinani.

Ja tästä nimenomaisesta versiosta, Roskilden livestä (2003), tykkään kuin se kuuluisa hullu puurostaan. Stopin painaminen tai kanavanvaihto saattaisi olla terveydelle, ainakin mielen-,  ... vaarallista, siis jos sinä sen tekisit kun minä tätä kuuntelisin....=) ...saisit luultavasti puurolusikan poikittain,    ...sieluusi, heheh....murr=)

Orkesteri on kotikentillään, biisi on listoilla, elämän huippuhetkiä! ja se kuuluu läpi. Kun laulaja laulaa Get a hold on yourself, dont worry about the aftermath niin minä uskon...  ..ei, minä tiedän että asia on niin!! Ja tunnen itseni lohdutetuksi, voimaannun. Kertakaikkiaan kympillä hiilaava hitti, parhautta!


I'm wondering if my thoughts of her have ever crossed her thoughts of me and if they're half as clear as mine and if there'll ever be a time for us to journey once again as lovers and as trusted friends what if the best is yet to come and this was only the first part run get a hold of yourself don't worry about the aftermath there is no one after you or on your back there is no one after you but the everyday just can't compete with the beauty of a polaroid where the fairytale endures complete and her eyes are always full of joy like a frozen glimpse of butterflies on a clourized celluloid sky she waves her cheerful last goodbye and begs for me to let passed things slide get a hold of yourself don't worry about the aftermath there is no one after you no one on your back there is no one after you




Koronavapaasta maailmasta unelmoiden,

⚡  Let there be Rock-festivals!!⚡


Loistu by

🐺Sus'🐺


Täältä lisää linkkejä.

11 kommenttia:

  1. Komee biisi! Tämä Nirvana on kyllä jäänyt meikäläiseltä aikailailla huomiotta ja siksipä ilahdutti näin komea laulanta. Kävin kuuntelemassa sen Bowien kanssa tehdyn ja vähän jotain muuta. Kallistuin kanssasi samoille linjoille, että tämä on tosi hyvä verrattuna muuhun materiaaliin. Vaatisi kyllä tarkempaa tutustumista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jännää etttä yksi voi olla noin ylivoimainen ja muut jättää viileiksi...

      Poista
  2. Vieras bändi, mutta ah, miten ihana ääni laulajalla. Ja vanhalta nimeltään Nirvana näköjään.

    Huikea fiilis tuolla keikalla, elämä on ihanaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa että sai säpinää aikaiseksi sillä elämä on! =)

      Poista
  3. Tuosta tulee enemmän mieleen country-balladit kuin Nirvana... ihan ok rallatus. 🙃

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nirvana siis bändin vanha nimi, joutui vaihtamaan sattuneesta syystä=)

      Poista
    2. Aaaa... näin vain jonkin Nirvana maininnan ja luulin ekana mieleen tullutta selitystä oikeeksi. Taitaa monet iskevät yksisanaiset bändin nimet jo olla jossain käytös. Toki maailmankuuluksi tuleva blokkaa sen aika laajalta.

      Poista
  4. Ihan kiva biisi. Ei mulle ennestään tuttu.

    VastaaPoista
  5. Melodinen ja kaunis, country mullekin tuli mieleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kelpaa country-määrityskin, biisi on vain niin hyvä että olkoot vaikka polkkajenkkatangokantriheavypoppia!!

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)