perjantai 25. syyskuuta 2020

John "Bonzo" Bonham Forever!!!

Syyskuun 25. 1980 kuoli yksi kaikkien aikojan suurimmista rockrumpaleista eli John Bonham. Bonzo kuten häntä myös kutsuttiin, oli Led Zeppeliinin kannujen paukettelija ja tuli tunnetuksi hyvinkin rajusta tavasta soittaa rumpuja. Hän todellakin sisäisti sen että rummut ovat lyömäsoittimet=)
En muista että olisi ollut kenelläkään levyllä rumpusooloa vaan Bonzo sellaisen päräytti Fireball -levylle (1971). The Mule on oikein kuvaavaa;D ja kokoonpano on se legendaarinen Mark II. Sanoisin että vuosina 1970 - 72 maailmassa oli vähän orkestereita jotka olisisvat suostuneet nousemaan lavalle heidän jälkeensä. Aivan mieletön, maaginen yhteissoitto ja jokainen muusikko soittemensa suvereeni hallitsija. Parhautta!!
Ei muuta kuin kevyet mullat Bonzolle, jätit meille hienon läjän musiikkia kuunneltavaksi, kiitos siitä<3!!! Yritin linkittää I-S:n jutun, ei onnistu!! Mitä vittua!!???? https://www.is.fi/musiikki/art-2000006646949.html Sus'
Liityn valittajien joukkoon, tämähän on muutunut yhtäkkiä ihan erilaiseksi koko helvetin blogger. Se millainen se kokeiluversio oli niin eihän tämä nyt ole ollenkaan sellainen, en edes värejä tiedä mistä saa sanoihin, siksi Sus' ihan perusväreissä, onpas tämä nuyt ihmeellinen. Kuvatekstin saaminen kuvan alle keskelle on outo projekti koska kuvaa ei tule näkyviin, vain läjä sitä koodia jota ei osaa lukea muut kuin atk-alan ihmiset. Höh----olen pettynyt.... Yritin laittaa tilaa tekstin ja kuvan välille, napsautin pari riviä ja teksti sirtyi, esikatselussa ei siirtynyt, ihan vitullaan koko blogger!!! En saa esim Sus' -sanaa omalle rivilleen, luonnoksessa kappaleen ja allekirjoituske4n välissä on monta riviä, kun sen julkaisee niin allekirjoitus on tekstin perässä....Ei perkele, paskan möivät!!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)