sunnuntai 4. heinäkuuta 2021

Sunnuntain suloinen joutilaisuus

 Makailen ja katselen valon leikkiä katossa. Tuulenviri yrittää viilentää pesää vaan painostava helle naureskelee moisille yrityksille ja kuumottaa kahta kauheammin. Jano. Nousen ja juon vettä. Siirryn parvekkeelle, yhtä kuumaa, samaa liikkumatonta ilmamassaa joka tuntuu ottavan vallan, tekevän meistä narrejaan ja ah, hohkaa, hohkaa, pallo tulinen taivaan....


Ministry of Silly Walking 
has done a deed!
A silly deed, ofcourse;D

Sytytän savukkeen, vedän henkoset,puuuuhhh... . Savu jää leijailemaan, kuin harson takaa näen kuumuudessa väreilevän maiseman. Onneksi ei tarvitse tehdä yhtään mitään, ei ole töitä eikä kotihommiakaan. Missään ei tarvitse käydä, kukaan ei odota saapuvaksi. Pelkkä ajatuskin työn tekemisestä saa hien virtaamaan nopeammin, voi luojan kevät ja kukkaset! jos joutuisi vaikkapa asvalttihommiin!! Iiikk, viisi minsaa ja pyörtyneenä tienlaitaan: - Seuraava!




Kovin kauniita nämä siniset kukat, mitä lienevätkään. Muutama vuosi taaaksepäin niitä ilmaantui yksi, kaksi, erään tien reunaan. Seuraavana kesänä niitä oli jo pikku puska ja tänä kesänä ne ovat vallanneet noin 10 metriä kertaa 2 metriä kokoisen alueen. Nopeaa työskentelyä, määrätietoisuutta josta ainakin allekirjoittanut voisi ottaa opiksi. ;) Laitoin kimpusta kolme kuvaa siksi että keskimmäinen, salamalla otettu, on niin hieno ja muutoinkin, olenhan minä kukkakauppiaan poika joten osaan yhden kukkakimpun väsätä. Nih! 
(älkää kertoko jos olen väärässä, tahdon pitää tässä asiassa mielikuvan, jopa väärän... .)


                          

Maalattukin on, mukavaa niin kuin aina. Itseasiassa, taidan tästä lähteä parvekkeelle ja tehdä seuraavan, miljuunia kuolemani jälkeen maksavan, mielettömän upean, mahtavan, ihanan, nerokkaan ja pupuisen mestariteoksen. Kaikki hyvät taiteet ovat enemmän tai vähemmän pupuisia. Puput on jees!!!

Lisäys - Tällaisia tuli, että on kivaa läträtä ja sit tuijotella lopputulosta:

                                           
Vasemmanpuoleisen kun kääntää 180 astetta (missä näppiksestä löytyy asteen merkki??) niin tulee rauhanmerkki joka taas on alunperin ydinpommin vastaisuutta merkkaava ja koostuu kahdesta lippuviittomasta, D ja N eli Nuclear Dissarmament (ydinaseriisunta).(Äsh, huomasin kun katsoin tarkemmin että siitä puuttuu yksi viiva ylösalaisuuden lisäksi, noh, menkööt=)
 Oikealla pentagrammi eli viisikanta, kärki ylöspäin muistaakseni merkkaa hyvää/ihmisyyttä, alaspäin liittyy saatanapalvontaan ja pahaan , itsekkyyteen.


Jihuu!! Gifit on kivoja=)





Suloista mitääntekemättömyyttä toivotteleepi



Sus'




Bruno Mars - The Lazy Song
Haluan samanlaisen fledan 
kuin Brunolla, siisti!



Ai että!! Nyt löytyi elämäni nainen!!
Soittaa kitaraa, ja soittaa
heavy/hard rock/metallia!! Soittaa
helvetin hyvin!! Ja vielä on kaunis, söpö!!

Sophia, oh Sophia, I'm here,
come and get me!!
All yours, forever!!

Aouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!

4 kommenttia:

  1. Entä käviskö näistä kukaan, lita ford, joan jett, doro pesch ..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Musan puolesta kaksi ekaa, ja joan on vieläkin ihan ookoo näköinen muija, mikä ettei, ei vaan taida huolia minua, kukaan, nyyh...itsesäliraivarisekuntti! Tottaikai joku huolii, olenhan paras ja kaunein!! ;D

      Poista
  2. Ei tosiaan paha musiikillisesti eikä muutenkaan. 👍🏻 Tuosta saatananpalvomisesta tuli mieleen, että itse asias ne taitaa olla USAs paljon kunnollisempaa sakkia kuin jotkut kristityistä. Esim tää ja tää. 🤓

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varsinainen saatananpalvonta ei ole mitään messuja eikä verisiä uhreja. Nykyuskovaiset vain korottaa itsensä muiden yli, vain minä olen tärkeä, ainakin tärkeäömpi kuin muut. Ja se on sitten sitä saatananpalvontaa. Niin tai näin, kaikenlainen palvonta on perseestä paitsi vähän voi omaa rakastaan palvoa ja nostaa jalustalle.

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)