maanantai 25. lokakuuta 2021

Nyrjähtänyttä logiikkaa

 Aika usein tulee mietittyä että millä logiikalla jotkut ihmiset toimivat. Tästä esimerkkinä uutinen Jaden, 18v, nenäsumutekoukku -juttu jossa hän sanoo näin:


Jade on monesti harkinnut hakevansa apua, mutta kynnys tuntuu vielä liian korkealta. Ehkä se jollain tavalla hävettää, että on koukussa nenäsumutteisiin. Häntä myös pelottaa, ettei sitä otettaisi tosissaan.

 

Ihmisellä on siis ongelmia mennä lääkäriin ja kertoa nämä samat asiat jotka hän kertoo valtakunnan suurimmassa uutismediassa, omalla nimellä ja omalla kuvalla, ja hän kertoo ne asiat toimittajalle kahden kesken. Mutta ei siis voi mennä lääkärille kun pelkää että ei oteta tosissaan, ammattilaiselle joka voisi saman tien kertoa mikä on homman nimi? Kertoo koko kansalle josta varmasti uupuu asiantuntemusta jolloin seuraa tirskahtelua että mikä koukku? 

Siis oikeasti? ;DDDDD

Hyvää lokakuista, sateista, harmaata, aamua kaikille, kyllä se siitä valkoiseksi muuttuu ja joulustressikin kohta iskee niin että ei huomaa ulkoista pimeää,



Sus'


P.s. Viidessadas postaus!!! Jihuu!!

2 kommenttia:

  1. Logiikka se on huonompikin logiikka.
    Vaan tässä täytyy kyllä todeta, että eihän tässä Jaden logiikassa ole järjen häiventäkään. Tai, ehkäpä hän jää elämään julkitulonsa jälkeen siinä toiveessa, että joku asian tosissaan ottava lääkäri on häneen yhteydessä. Ei voi tietää 😁

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajatus nyrjähtää jos alkaa miettimään, ihan outoa käsitellä asiaa noin.

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)