torstai 21. lokakuuta 2021

Yhteydetön

 Onpas todella outoa kun ei ole toimivaa puhelinyhteyttä:O Olen nauttinut siitä, jollain kierolla tavalla, että minua ei saa puhelimella kiinni. Toisaalta ostin jo uuden liittymän ja puhelinkin on jo tilattu, pakko pankkivarmenteiden takia olla luuri joka toimii. 

Huippuluureja ollut, niillä jatketaan eli tilasin käytetyn Nokia 110 dual simin, sen verran katsoin että saa muistikortin (joka pitää ostaa, pahus, onks kellään ylimääräistä?), on edes se vga-kamera ja ennen kaikkea luurissa pitää olla ämpärisoitin eli musavehje, ilman sitä huvikkeeton, kieltäydyn musattomasta puhe-elimestä. Liittymä maksoi vitosen ja luuri postituskuluineen 13,- eli ei voida puhua katastrofaalisesta tilanteesta. Kuin etiäisenä, kun edellinen puhelin hajosi, niin kirjoitin ylös, paperille, numeroista suurimman osan eli ei harmia silläkään osastolla. Suurin osa olisi myös eräällä vanhalla sim-kortilla, jossain laatikon perillä, olkoot piilossaan. Nih!



Ai että, värin mukaan en valinnut, 
turkoosiväri siis kiva bonus, jotenkin 
hurahtanut tuohon väriin;D

Koska edellisen jutun kommenteissa oli Repun kysymys että enkös lopettanutkaan niin tehtäkööt se selviksi että en ole aikeissa lopettaa blogia, en vain enää päivitä sitä joka päivä. Kaikkeen kyllästyy lopulta ja koin sen suosion humauksen mikä oli ihan kiva juttu, ikään kuin sen palkaksi että kirjoittaa naputtelin 250 postausta putkeen. Täältä asiasta lisää.


Löysin tällaisen sairaalan siirtolavalta,
mikä lie, kovin on ilkeän oloinen kapistus.
Kun nyt maanteiden levähdyspaikoilta
on löytynyt ties mitä seksileluja niin olisiko
tämä masokistin huvitteludildo??? :DD
(olen häiriintynyt, myönnetään;D)


Sellaista, oli muuten ensimmäisen puhelimeni jonka hukkasin, siis niin että se ei palaudu. Neitsyys meni tässäkin asiassa, niin vähän neitseellistä elämällä tarjota että täytyy tämäkin ottaa myönteisenä kokemuksena;D Joskin saattaahan tuo vielä löytyä, hälytti vielä tiistaina eli ei se ulkona ole voinut olla kun vettä on tullut kuin saavista kaataen. Täytyy tänään tehdä kierros palautuspaikoista, löytyisi niin ei tarvitsisi tehdä numeron muutosrumbaa virastoihin.


Torstai on taikauskoa täys' jos vanhaan sanontaan uskot, 



Sus'

2 kommenttia:

  1. Muista sit ennen joulukuuta ilmoitella mahdollinen uusi puh. nro, jotta polkeva kusti saa ilmoitettua lokerossa odottavista akin puntimista.

    VastaaPoista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)