torstai 2. joulukuuta 2021

Avaruus

 



Tutkija

Vauhti valon, olo rento
Mieli vapaa, on olento..
Siis olen! ja henkeni hento
Nopeuden neliössä -asento
ajoon mars!
Jupiter
Saturnus ja renkaat sen

Jää taa, aukeaa, avaruus
tuikkivat tähdet ja tulevaisuus

tuntematon.

Elvis311121tellen

Räpsy (jostain asuinkompleksista,
jollain planeetalla, joku aika sitten).





Lupaus

Tuijotan yli horisontin
kauas, pitkälle huomiseen

Kuulen lintujen konsertin
laulut kuin tehdyt luomiseen

Iloisna viestinsä tuon
metsään vuorille, halki aavan suon

Tsirp-twiu-tui-tui-tsirp!!

Avaan silmät, ja jaksan jatkaa
Kunnes koittaa aika, sielu vapaa

Elvis011221tellen


Avaruuden Vauhtipyörä.




Viesti

Katson tähtiin, katsoo kuu
taivaan tuijotus, kohottuu

kuono vielä sentin, aueten
ulvoo hukka, susi kaivaten.

Kaksin yössä vaeltaa
lie mieletöntä, upeaa!

Kun yksinkin jo on... .
;)

Elvis301121tellen


Kuunvaihteen kirkas taivas, laskevan kuun neljännes, siisti sirppi! valaisi taivaan ja sai aikaan inspiraation pyrähdyksen. Aihepiiri pysyi kasassa, kaikki tekstit pursuavat uteliasta toivoa. Kovin kaukana aatos kävi, vierailin Alfa Centaurin matkakeskuksen kahvilassa: Täydellinen Hetki -cafe on niin siisti mesta, maailmankaikkeuden levinnein ketju, tunnetuin tuotemerkki.



Asteen tuhannesosan heitto suunnistuksessa, ja valovuoden
päässä se onkin jokunen miljoona kilometriä. Tarkkana saa olla!



Kuppi Sumppia yhdellä aivastuksella!!, luki tarjouskyltissä. Vaan kun selvisi että olen maasta, sainkin 100 kerran Sumppi-kortin Plus-välipalalla!! Jonkinlaiseksi pullaksi se kai on luokiteltava, tai leivokseksi. Suutuntuma täydellinen, maussa jotain kanelin ja kardemumman tapaista, sekä tunne-elämys, Hellyyden sain tällä kertaa. Plus sisältää siis sen varsinaisen fyysisen syömisen lisäksi, tunne-elämyksen, arpapelillä heittää jotain seuraavista: Hellyys, Rakkaus, Ilo, Lähimmäinen (tämä on suosittu perheettömien keskuudessa, koet olevasi hetken osa suurta perhettä), muutaman mainitakseni. Joukossa tunteita joita ei ihminen ole kokenut, hyvin jänniä tiloja ajoittain. Kestää vain 3 sekuntia maan ajassa mutta itse kokemus ja siitä jäävä muisto, on pidempi, parhaimmillaan noin vartin mittainen.

Maan virukset ja bakteerit on kovassa huudossa datamarkkinoilla ja tämä mahdollistaa matkustustekniikan omaavalle ihmiselle (Human Life Form, HLF eli hilfille) lähtemisen ilman varsinaista matkakassaa. Sen kun heittää pyydettäessä napanöyhtää, korvavaikkua, aivastuksen jne. ja saa krediittejä, jotka kelpaavat maksuvälineenä läpi avaruuden. Desilitra verta ja matkustat noin neljänneksen mitan tunnetusta avaruudesta eli vajaalla litralla käy laidalta toiselle ja takaisin. Jos innostuu hulluttelemaan, pelaamaan, tai sattuu jotain ikävää, niin eritteillä voi maksaa kaiken mahdollisen, aina henkiin herättämiseen asti. Pitää vain sitten varautua että esimerkiksi kohtaat jonain päivänä jossain pataljoonan verran kopioita itsestäsi, kaikenlainen muukin sinusta otettu saattaa pompahtaa esiin mitä yllättävimmissä paikoissa. Eräällä planeetalla on noin kuusikymmentä tuhatta minun kopiotani musiikkiviihdyttäjinä, voitte kuvitella sukseen kun levisi sana että Alkuperä on paikan päällä. Olin hukkua suosionosoituksiin, se oli siistiä. Olin kuin The Beatles yhdessä henkilössä ;DD


Mielipuolisen hauskaa ja mielikuvitusrikasta torstaipäivää,



Sus'


Terveisiä Puukko-Taavilta, jatkaa keikkailua 
Afterlife -planeetan pääkaupungin, Soulin
Galactica-teatterissa.

P.s. Kommenttien valvonta poistettu.

2 kommenttia:

  1. Harmi oli kans menettää Bowie. Tämä on hyvä zipale, ja oli mainiosti valittu siihen Muskin raketin laukaisuun. Näit varmaan youtubesta?

    Avaruus on mua iskenyt aina jo ennen kouluikääkin ja yks kova oli -74 kun tuli alkuperäiset Star Trekin jaksot Suomen telkkarista. Tuosta avaruuden koosta on niitä tähtien kokovertailuvideoita, mutta etäisyyksistä antaa tosi hyvän kuvan tämä: https://joshworth.com/dev/pixelspace/pixelspace_solarsystem.html - tuosta vähän rullaat oikeelle, niin näkyy millainen on suhtees paikka jos kuu olis yhden pixelin kokoinen. Tuosta ymmärtää miksei tähdet törmäile toisiinsa, vaikka Andromeda Linnunrataan joskus tulevaisuudes törmääkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoitin sadan sanan kommentin, innostuin ja tietenkin juuri silloin..Hups... Alkaa vituttaa koko ilmoitus. Ja ei muista kopioida vastausta aina. Ei jaksa.

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)