perjantai 3. joulukuuta 2021

Kuumia koiria, vauvametallia ja bassottelua...

 Löysin hauskan mainoksen, alkaa ajassa 3:39 ;D



Myös ensimmäinen mainos on hauska.

Vauvametallista olen hehkunut ennenkin, eräässä biisissä on hauskan näköistä tanssia:




Wikipedian artikkeliin tästä.

Bändi on perustettu musiikkikouluprojektina, solisti taitaa olla ensimmäisen biisin tekijöissä mukana, muuten he ovat  tanssijoita ja yksi laulaa, musasta vastaa KamiBand. Hieno meininki keikoilla, jengi on aivan pähkinöinä. Ja kivaa kun heavy metallin kuvastoon tulee hymyileviä tekijöitä, naisethan ovat söpöjä kuin fan, ihania hymyjä kesken biisejä, olen vähän ihastunut, iik!! Se tekee elämästä elämisen arvoista, ihastumiset jiiänee.

Ja tässä itse video, Catch me if you can, tehty aloitus/esittelybiisiksi, alussa bändi, sitten nuoret naiset:







Ja vielä lopuksi: Homer ottaa basson hallintaan, että mitenkä niin soittaa lujaa?? :D


You tube on kyllä näistä 2007 - 2010 aloittaneista palveluista se josta minä tykkään eniten, "vasessa" olen ollut kirjoilla pari kertaa, ärsyttää se kyttäysmentaliteetti ja datankeruu.


Hauskaa perjantaita,



Sus'

4 kommenttia:

  1. Mä lähdin facesta vuosi pari sitten, enkä kaipaa sinne takaisin yhtään. Lähdin pitkälti samasta syystä kuin sinä ja sitten siksi, että ärsytti se linkkien jakaminen iltapa..hin = osaan lukea itsekin, tai artikkeleihin joita ei pääse lukemaan kuin ko. lehden tilaajat.
    Ärsyttää myös se, että lähes kaikki yritykset, yhdistykset ym. on facessa - tai ylipäätään pelkästään sosiaalisessa mediassa. Niillä on nettisivut, perustettu aikaan isomummon kalsarit, eikä niitä päivitetä.

    Instagramissa oon vain ja ainoastaan sen takia, että siellä on kaveri, joka ottaa upeita luontokuvia ja ne näkee vain sieltä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maksumuurin taa linkitetyt sivut on kyllä perseestä!! Ärsyttää jo mainoksen taakse heitetyt, plääh. Onneksi firmoilta löytyy yleensä s-postiosoite, hoidan kyselyt jne. sitä kautta, tosin eihän facea tarvi olla päästäkseen vilkaisemaan sivuja vaan harvoin riittää se etusivun katsominen.

      Mitääh??:O, julkaisee kuvia iso-mummojen kalsareista??? Outo harrastus oi Pölö van menkööt, aina yksi pervo lintu matkaan mahtuu! Tsirphuhuutsirp!

      Poista
    2. Sitä on taas näemmä silmät ristissä aamuyöstä luettu kommentteja. Senkin kiusanhenki. Muista että tontut on kurkkii ikkunoista.

      Poista
    3. Kunhan kiusin, unohdin tontut, per...hups!! siis hitsi vieköön!!

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)