lauantai 4. joulukuuta 2021

Saturday Classics 041221

 Whitesnake pestasi uuden basistin edellisen lähdettyä viettämään perhe-elämää. Käärme-Taavi yllätti kaikki ja palkkasi nelikielisen varteen naisen, kääk!! Aivan loistava veto PR-mielessä, muutoinhan sillä ei enää nykyaikana ole väliä, muna bassotteluun löytyy jostain muualta kuin jalkovälistä;) Tanya O'Callaghanista tulee siis Valkokäärmetär, siistiä!! Onko naaraan myrkky vaarallisempaa, pistääkö säpinää punttiin koko bändille, alan vakavasti harkita ensi kesän Suomen keikalle menemistä. Saisinkohan aikaiseksi...hmm, tuskin, mutta hienoa että testosteronia uhkuva klassikko-orkesteri on ajan hermolla, varsinkin jos ajattelee lyriikka-osastoa niin Taavihan ei osaa juuri muusta kirjoittaan kuin siitä ja sen puutteesta, vähissä on muut aiheet. Vai mitä sanotte tästä biisin nimestä? Lie down (modern love-song):



Live at Old Grey Whistle Test -78

 

Makuulle!! Biisi on 1978 julkaistulta Trouble jonka Taavi siis perusti Deep Purplen jälkeen. Huomattavasti rokimpaan suuntaan muuttui tyyli, tukka on pysynyt pitkänä tähän päivään, miksipä mies vetovoimaansa vähentäisi sen leikkaamalla (kuten moni iso stara on tehnyt), pääasia että on  mitä heiluttaa. Vaikka olisi kalju.

Lisää klassikoita täältä.

Ihunaista pakkaspäivää, Sus' onnessaan kun on kylmää, jihuu!!



Sus'

6 kommenttia:

  1. Joo, aika samaa huttua ovat monet biisien sanat :D

    Ihan hyvä veto muuten ja muistan huudattaneeni tätä biisiä aikanaan paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Whitesnakella on tukku hyviä ralleja sekä pari klassikkoa, Taavi on hevikeuhkojen kärkikastia!

      Poista
  2. Whitesnake toimii edelleen :)

    Sais jo loppua nää pakkaset! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vastahan ne alkoivat, ihanaa, pakkaspeuhaamaan!!

      Poista
  3. Hyvä ralli! Ei tainnutkaan se naisbasisti olla vielä täs videolla mukana, kun ei löytynyt vaikka kuinka kurkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, ei vielä, on vasta valittu eivätkä ole sen jälkeen julkaisseet uutta musaa tai edes vanhaa uudelleen videoitua. Eiväthän ne enää heitä kuin yhden kiertueen eli sinänsä Taavi arvostaa naista koska olisi vain voinut palkata ns hired gun -soittajan, tyyliin Sam Yaffa Joan Jetissä 9 kk:n maailmankiertueen kun sen basisti piti vauvataukoa tai jotain.. .

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)