keskiviikko 15. huhtikuuta 2020

Gaylord Puff

"Meidän täytyy liittoutua syöstäksemme modernin ajan  vaarallisimman presidentin (Trump, ei G.Puff=) vallasta, Bernie Sanders kirjoitti."


Se on ajoittain yliampivaa tämä amerikkalaisten hollywood -retoriikka vaan tässä tapauksessa ei juurikaan liioittele. Trumpuuttin on niin epämääräisen oloinen, paskapropagandisti joka kääntää mustan valkoiseksi vaikka olisi itse juuri todistanut että mustaa se on.

Viimeisin vääntö on kun virallisessa tiedoitustilanteessa alkoi esittää vaalivideon tapaista materiaalia jossa kehutaan hallinto ja varsinkin Twiittaavan Porkkanan itsensä toimet koronapandemian suhteen. Kaikki tietää että kesti kolme viikkoa ennen kuin tämä tollo suostui uskomaan että pandemia on käsillä ja tilanne on enemmän kuin vakava.

Kun ihminen jolla on perkeleesti rahaa, puhdasverinen kapitalistisika joka ei ymmärrä minkään muun päälle, niin tuleehan siitä veristä vääntöä kun tällaiselle hlölle koitetaan esittää asioita, saada läpi itsestäänselviä toimenpiteitä jne. Ja kun Trumppi mokaa, syy on aina valemedian, asia on esitetty väärin en minä mistään mustasta puhunut, valkoista se oli alunperinkin.

Kaikista ihmeellisintä on että Suomea myöten hänelle löytyy kannattajansa jotka kirkkain silmin uskovat kaiken mitä tämä hmmm...kuinka tuota paskaläjää nyt voisi nimittää, noh kuitenkin.. . Siis että mikään  mitä trumpuuttinin suusta tulee ei ole muuta kuin totuutta ja ja että kyllähän minä mutta kun ne muut.... . Ja jos olet eri mieltä, voit olla varma että kenkää tulee, senhän donald kyllä hallitsee:-You are fired!! Sillä lauseella vedettiin mobnta kautta paskarealityohjelmaa.





Kun jotain hoetaan tarpeeksi monta kertaa niin se muuttuu todeksi sanoi joku viisaampi jo ajat sitten. Miksipä tätä ei siis noudattaisi Trumppikin kun se ohjenuora toimi hyvin Hitlerillä ynnä muilla valehtelevilla johtajilla.

Harvoin mikään politiikkajuttu saa minua kiroamaan vaan tää Porkkanapaskianen saa kyllä veren kiehumaan, kerrassaan riidankylväjä mallia Asterix ja Obelix samannimisessä albumissa.

Trumpista tekee vaarallisen että kaikki toimet suuntautuu siihen että rikkailla olisi helpompaa kääriä lisää rahaa, kapitalismin ovet auki taivaaseen, jatkuvan kasvun politiikka on tosiasia, ei harhainen kuvitelma. Samalla kun vetää vielä protektionismia niin siihän sitä ollaan, sata vuotta edistystä roskiin ja Minä, mulle, ihan itselle!!ja vitut muista!! -mentaliteetti leviää, kasvaa ja voi hyvin.

Jihuu jenkkilä, ostakaa lisää aseita, ihan kaikki, kohta alkaa harvennus kun köyhät vittuuntuu ja poliisi on rikkaiden ovilla vahtimassa. Sisällissodan mahdollisuus nousee moninkertaiseksi jos Trump saa toisen kauden. voi kun joku nyt tarttuisi vanhaan kunnon amerikkalaiseen perinteeseen ja ampuisi presidentin, siellähän on tapana salamurhailla valtionpäämiehiä, kerrankin kannatan murhaa. Perkele.


Se siitä, pakko oli vähän avautua kun ahdistaa moiset tapaukset.


Näitä Elfquest - Sudenratsastajat -sarjiksia on kolme, nrot 2,3,4. Siis itsellä, tuli sekalaista sarjakuvaa -yllätyslaatikoiden mukana joita olen vuosien aikana muutaman tilannut divarinpitäjältä. Toimii hyvin kun saa laittaa mukaan huonomnpikuntoista ja sellaista mikä ei myy kovin hyvin. Minähän kulutan sarajakuvia siinä missä lehmä heinää, niitä nyt vaan täytyy olla. Tutkailin että voisin kerätä näitä kun tarina on aika hyvä, ne on hyvin tehtyjä ja jos nyr susilla ratsastetaan niin johan se Sutta kiinnostaa=) Ja niitähän löytyi, yli kakskööt niitä ainakin on.. . Jos jollain lojuu nurkissa niin saa tarjota!



Ai niin se Gaylord Puff.... nettiturnauksen pelaajan nimi jäi mieleen;DD





Sus'






Let me out, karjuu Electric Mary
lieneekö korona-ahdistusta??

3 kommenttia:

  1. ElfQuest on rautaa. Kehunko vähän? Minulla on koko sarja sekä suomeksi että englanniksi. Enkä luovu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kehu vaan, tosin ei mulle tari, diggaan jo valmiiksi=)
      onko niitä sarjiksia siis 21 kpl? Kolme löytyy eli onpahan jotain tekemistä;P
      Eiks o hieno lipasto ed.jutussa, kehukaa sitä!! ;D

      Poista
  2. No Jopas!! Lähimuisti pätkii huolella, vastahan mä tuo lipaston esittelin ja nyt ed jutussa ihan uutena taas, ei hyvä seuraa....heh..

    VastaaPoista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)