maanantai 13. huhtikuuta 2020

Vaatteet roikkuu päällä...

Juuh, lähtenyt siis painoa pois oikein kuihtumalla. 109kg oli 1.5.2019 jolloin lopetin alkoholin humalahakuisen juomisen. Pitkä oli projekti, jos muistatte, aloin hehkuta asiasta jo 2018 tammikuussa kun täytin 50v.

Eli puolitoista vuotta siitä kun päätin että näin tapahtuu, niin tapahtui,pitkiä nämä sisäistämisajat joissain tapauksissa. Entuudestaan toki tiesin että kyllä se alitajuntaan painuu ja alkaa tapahtua kun vaan tilaa. Niin se vaan toimii, minulla ainakin. Viinanhimot on kadonneet, ihan vain päättämällä.
Minulle kun tuo ajattelu on ehkä kaikkein tärkeintä elämässä ja alkoholi tunnetusti syö muistia ja se taas on tärkeää ajattelulle niin laittaa nämä vaakakuppiin ja punnitsee kumpi on tärkeämpää? Valitsin ajattelun ja lopetin dokaamisen. Olen ollut pikkuhumalassa, hetken, siis tunnin tai pari, vain vajaa kymmenkunta kertaa, yhtenä iltana otin ½litraa vodkaa kun jokin vitutti. Se on siis ainoa kerta kun olen vuoden sisään ollut vars kännissä. Aika hyvin, mitä?! =) Olutta on kiva napsia kerta kahteen viikkoon muutama tölkki, tai ostaa joku 3,5 desin pikkupullo hyvää viinaa ja napsia se päivän aikana, ei siis ole vars humalassa. Sitäpaitsi lihasrelaksanttina sata kertaa parempi kuin joku nappi.

Edellisen seurrauksena mm. paino putosi siis. Ja kun lähtee tuollainen 15% painosta, (nyt 92kg), niin alkaa roikkua entiset vaatteet päällä. On siis projekti ostella uusia kuteita. Kivaa=)


Konekin tuli hankittua ihan vain koronan takia, alkoi olla tekemiset vähissä ja kun kaverilla oli poistaa niin ostin. kertaalleen jo kieltäydyin kun tämä vähän passivoi, meni hyvin vajaa vuosi ilman. Vaan nyt on mm. Areenaa tullut katseltua. Sellaista rikossarjaa kuin DNAta voin suositella, erittäin hyvin rakennettu juoni ja hyviä roolisuorituksia. Tietty se kaunis nainen joka mua aina koukuttaa:


Zofia Wichlazh


Puolalainen näyttejätär, ikää 25 ja kaunis ku...no jotain=) Bongasin ekaks jostain sotasarjasta, olikohan Maailma liekeissä tms. Tanskalaiset osaa tehdä rikosdraamaa!!

Toinen minkä katsoin viime yönä, on Exit, norjalainen sarja finassialan nelikosta, joka ukolla monta sataa miljoonaa rahaa ja mitä ihmeellisin ihmisluonto. en ole koskaan tuota rahan narkkaamista tajunnut... . Mut siis tod hyvä sarja, aika tragikoominen loputlta, suosittelen sitäkin.

En vieläkään tiedä tätä nalle ikkunaan -haastetta mutta laiton lehmän tuijottamaan ulos, ihan vain osallistuakseni:P


Ammuu!!



Ja Sushuetseja on joka puolella!!


Noita kortteja on kertynyt jo pölynimurilaatikollinen, täytyisi keksiä jokin projekti niistä, yksi suunnitelma on mutta siitä toiste.


Väistelkää koronaa ja pitäkää lippu korkealla, 
toivoopi kapoistunut

Sus'




Kohti Uusia unelmia Vesalan mukana!!!

6 kommenttia:

  1. Onnittelut hienosta elämänmuutoksesta. Korvien välistähän se kaikki riippuu.
    Katsopa areenasta Hevireissu. Yksi parhaita kotimaisia elokuvia.

    VastaaPoista
  2. Kiitos. kas kun satuit mainitsemaan, juuri yöllä katsoin ja hekottelin, tekevät jo jatkoa. I put the black in black metal!!!!

    VastaaPoista
  3. Vastaukset
    1. Lehmät on jotenkin symppiksiä, vaikka peto olenkin ja ajatus siis sisältää taka-ajatuksen, nam+...;DD

      Poista
  4. Onnea kevennyksestä! Nalle-haaste on ajatus antaa ikkunassaan lapsille ja aikuisille iloa laittamalla pehmolelu näkösälle. Kavereita ei voi oikeasti tavata, niin kävelyllä voi bongailla ikkunalla näkyviä pehmoisia kavereita. Hieno osallistuminen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, jotenkin tuollai sen ymmärsinkin mut kiitos selvennyksestä. Nalle ikkunassa rules!

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)