tiistai 14. huhtikuuta 2020

Lounas kello 02.00

Heräilin tuossa 22.29 tarkka ollakseni, muikeat 10 tunnin unet varastossa. On unirytmi kääntynyt päälaelleen, nyt sitä aloin korjaamaan. Eilen heräsin 19.0 pintaan, pikkuhiljaa siis siirrän kohti normipäivää sillä lopultakin, vaikka yöelämästä pidänkin, parasta nykyään on herätä siinä 7-8 välillä aamulla. Katsoa aamuteeveetä ja silleen.


Mutta nyt siis lounas, alla tähtitaivaan, kuva nääpistetty netistä, en edelleenkään välitä c- ja p-oikeuksista, soita poliisille jos ahdistaa;P




Tein jauhelihakastiketta ja spaghettia, oikein hyvää. Osaan ne muutamat tekemäni safkat aika hyvin. Pitänee mainita siskonmakkarakeitto jonka tein ja söin joku aika sitten, teen uudestaan. Porkkanoista, keitetyistä, olen alkanut diggailemaan. kai se pää kertoo tällä kertaa että vedä porkkanaa niin näät edes jotain 15 vuoden päästä. Luotan haluihini ruoka-asioissa.

Joskus tekee es.mieli maksalaatikkoa ihan simona vaikka siitä erityisesti edes pidä. Se on se A-vitamiinin tarve joka saa sitä himoitsemaan. Toisaalta kun pannulle laittaa vähän makkaraa ja kananmunan, pari ja sit sitä maksista niin tulee kohtuu hyvä mättö.
Makunsa kullakin sanoi susi kun muniaan nuoli=)



Lisää pesänsisustusta, esittelyssä lipasto!!





Mainitsin tuosssa vuokraisännälle että tarvitsisin lipaston. Tuollaisen laittoi kuntoon ja roudattiin se alhaalta ylös. Käpälät ja niiden lihakset muistuttivat moisesta hulluudesta monta päivää.
Kyllä ruumillinen työ on sitten rasittavaa, huoh.


Pääsiäinen jälleen kerran takana, korona jatkaa kulkuaan vaikka kuinka Pontius pesisi käpäliään, pesen silti normia enemmän itsekin,


Sus'


Bluespilleri naamaan ja bileet!!=)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)