maanantai 20. huhtikuuta 2020

Koronakurin testausviikko

Suomalaiset ovat Sujen mutun perusteella olleet luontaiseen tapaa aika velvollisuudentuntuisia noudattamaan rajoituksi, toki poikkeuksia löytyy. Nyt kun on luvattu alkuviikoksi lämpimiä, kesäisiä kelejä, saas nähdä.


Tänään klo 06.00 Jyväskylässä


Pitkän ja ärsyttävän pakkasettoman talven jäljiltä, pimeäähän on aina, kaamosta rinnassa, jälkeen ensimmäinen kunnon kesäfiilistelyviikko laittanee kurin koetukselle. Ja kun kuukausi, vähän reilu, on kärvistelty kotona niin saattaa olla että kevättä rinnassa -fiilis saa ihmiset ulos, puutarhahullut kauppoihin ym. Keskiviikkona käyn kaupassa ja jatkan tätä mainiota eristäytymistä. Nykyinen luonteenomainen erakkoitumiseni on nyt trendi, ei ihmettelyn aihe.


Ne ketkä väittävät ettei ihminen opi eikä muutu, tästä linkistä vastaveto. Muotialan päättäjä vaihtoi kerrassaan suuntaa luettuaan Greta Thunbergin Sydänmen asioita, perhe ja planeeta kriisissä -kirjan. Lopetiu kv-uran, hylkäsi pikamuodin ja alkoi valmistaa kieärrätysmateriaalista uusia kuteita, oh yeah! Muoti kun sattuu olemaan yksi saastuttavimmista aloista. Kerrassaan ihana uutinen ja loistava esimerkki. pisteet!!


-Oikeesti nuo on kaikki minusta???


Koiran kevättrimmaus, kylläpä lähtee hurtista karvaa, jutussa on mainioita kuvia joissa alyttömän isolta näyttävä kasa karvaa on haukuilta pesty pois. Hyvä kikka näin karvanlähtöaikaan.
 Ja tuon huskyn ilme on jotenkin korvaamaton;D


Nautinnollisen lämmintä ja au-paisteista viikkoa, ei riehaannuta siellä!,



Sus'



Kaveri oli kylässä ja pyysi Van Morrisonia, tykästyin.



Tekemistä: -huvita itseäsi Hikipedia loistavilla artikkeleilla, Epygtin oikeampi kuvaus!! Nauroin jopa ääneen;D




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)