sunnuntai 11. huhtikuuta 2021

-Fuck the revolution!! (VL14)

 

What's the Glory taking man out of his bed
 in the middle of the night and shoot him
 in front of his wife and children?


Ylläolevalla U-2:n videolla biisissä Sunday, Bloody Sunday laulaja Bono kertoo astetta kiihkeämmin (julistus alkaa 4 min kohdalla, on niin  paljon tunnetta että hetken pelkää Bonon rinnan ja pään räjähtävän) mitä hän ajattelee vallankumouksesta, siitä kun hän tulee U.S.of A:n niin kiihkeät irkku-juuriset kyselevät ja hehkuavat vallankumouksesta Irlannissa, vastarinnasta, tavoitteesta yhdistää Irlanti taas yhdeksi saarivaltioksi. Pomppasi mieleen kun luin tämän jutun kuinka unionistit eli Britannia-mieliset poltti päreensä ja muutaman auton reaktiona Boris Johnsonin tekemisiin EU:n kanssa. Ja lisää:  Bensapommeja lentää jo!

Nousi varmaan monelle muullekin mieleen ja Belfastilaisilla suurimmalla osalla karvat pystyyn, ajatus pyörien loopilla: - Alkaako se väkivalta ja tappaminen taas?

Kiva Suomi-yhteys: Harri Holkeri oli yksi rauhan pääneuvottelijoista joita oli muistaakseni kolme. Holkeri palkittiin työstä kuningatar Elizabethin myöntämällä brittiläinen imperiumin ritarin arvonimellä (KBE), brittiläisenä hän olisi Sir Harri;)

Suomalaisilla tuntuu olevan rauhanneuvottelutaitoja keskimääräistä enemmän, kai se johtuu karhun kyljessä asumisesta ;D pakko oppia ettei joudu Siperiaan, venäläiseen versioon helvetistä.

Ja siitä aasinsilta Juri Gagariniin: Miljoonasade kunnioittaa miestä ja yhtyeen olemassaolon mahdollistanutta hittiä ohilennolla!! Klo 14:00 lähtee Tikkakosken kentältä ja Tourulasta Keljon markettien kautta takaisin. Sujen parveke on siinä matkalla marketeille joten otan ohilennon vastaan;D Seisten ja käpälä lipassa, merkonomihatun kun ei muissa oli lippaa;)

Suotuisaa sunnuntaita,



Sus'

2 kommenttia:

  1. Täyttä asiaa tuo Sunday Bloody Sunday ja biisinä aivan helvetin hieno. Muistan hyvin bolemiikin mikä tämän ympärille aikoinaan syntyi. Siis Hovi siellä vissiin lentää kavereidensa kanssa, liekö muut Miljonasateen miehdet uskaltautuu taivaalle. Hauska temppu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ja kun kuu telee bullet the blue skyen perään, tulee hieno fiilis - Resistance against revolution!! ;D

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)