keskiviikko 7. huhtikuuta 2021

Keskiviikon kivat, hymy pyllyyn!!

Aluksi se Koirien Kalevalan jälkeinen hurttain suuttumus kissoihin. Huom! Spoilaus jos et ole lukenut KK:ta!!


-Emo, tuo sotisopani!!

Jotenkin näin: Sammon säilyneistä kappaleista tehtiin kaikille koirille kaulapannat jotka takasivat sapuskan, kodin, lämmön ja turvan ihmisten tykönä vaan sille sotahullulle Ahti Lemminkäiselle jonka syytä Sammon menetys tavallaan oli, ei pantaa annettu. Mistä syystä kissat ovat villimpiä ja vapaampia, harvemmin miukulla pantaa ulkoilutusta varten on, tiukua ehkä, loistava tapa kostaa kissalle=)

Vaan olisin ehkä itsekin äkeissäni, huono kauppa. tavallaan. Joskin ei susien elokaan ole helppoa, hekin kun jäivät pannatta.



Kenraali Talvi heitti peliin viimeiset laskuvarjolumihiutaleet ja Tuulen kanssa tehty sopimus takasi kenraalin voittoisat tuunelmat. Jäiset miekat tanassa urheat kylmät sotilaat syöksyivät kevään ensi merkkien kimppuun, silputen leskenlehdet... , ja mitä kaikkea ne tekivätkään poloisille ruohonkorsille, siitä ei käy kertominen ilman trauman vaaraa joten jätän pois nuo hulluuden puuskassa tehdyt veriset hirmuteot. Tuuli oli kuitenkin oikullinen, tapansa mukaan, ja petti kenraali Talven, ihan vain näyttääkseen itsenäisyyttään, ja puhalsi etelästä. Kenraali Talvi näki voittonsa kirjaimellisesti sulavan ja divisioonat toisensa jälkeen heittivät kylmän henkensä, uhraten kaikkensa sotahullun johtajansa edestä. Kaunis on kuolla joukkonsa ees' lauleskeli von Tööpeln ja sai kuulan vatsaansa, vähemmästäkin närästää. 

Kenraali Kevät kokoaa parhaillaan joukkojaan häätääkseen kenraali Talven vihdoin ja viimein pois. Edessä on viimeiset taistelut ja kuten olemme huomanneet, kenraali Talven joukot ovat saneet oppinsa japanista, kuuliaisuus on suurin kunnia ja kuolema kenraalin puolesta vähintä mitä sotilas voi tehdä. Siksi kenraali Talven joukkojen keski-ikä on vajaan 30 vuoden tienoilla, sellaista se on kun hurjapäät nuorukaiset pääsee veren makuun.

Siviilikieltäytyjä Kesä jo malttamatta odottelee hallintavuoroaan, patistellen kenraali Kevättä toimintaan mikä aiheuttaa lievän paradoksin...verenhimoinen pasifisti?

***

Seikkailin internetin ihmeellisessä maailmassa ja keräilin kaikenlaista mikä sai hymyn naamalle, sielun kikattamaan ja mielen mölähtelemään kuin lehmä kevät laitumelle päästyään, ammuahahahahahahhhhauskaaaa!!! ;D

Aloitan itsellekin tutulla ongelmalla jonka ratkaisu oli nopea Paluu tulevaisuuteen eli parempi pussillinen vanhoja jauhoja kuin uusi geenimuunneltu hirviöruoka!! Vai miten se sanonta nyt menikään...


Atk on ystävä.



Seuraava on hieman morbidiä hauskaa mutta siksi sitä juuri rakastan (Kurt Vonnegut on sankarini) -  erään miehen setä oli testamentannut luurankonsa tieteen alttarille ja niin sitä oli sitten käytetty opetuskäytössä. Syystä eli toisesta, luuranko haluttiin palauttaa sukulaisille ja kekseliäs veljenpoika väsäsi muusikonretkuna ja soitinpulaan itselleen sedän luurangosta sähkökitaran!! Oikeasti, siis aikuisten oikeasti:


Tästä linkistä Soundin juttuun asiasta.


Hyvinhän tuo tuntuu murisevan, setämies kitarana on kohtuu eksentrinen idea mutta maailmaan mahtuu kaikenlaista ja musiikkiharrastuksen edistäminen on yleisesti ottaen hyväksi. Kunhan nyt ei sitten aleta kuuntelemaan setämiehen murinaa väärinpäin, ja kuulla outoja käskyjä ja komentoja helvetistä... . Trumpistaniassa se tarkoittaa välitöntä vaaraa kaikille kouluissa ja ostoskeskuksissa olijoille, alkaa vähän ällistyttää jo tämä U.S. of A:n meno aseiden suhteen. Aina kun sattuu, eli siis joka viikko, joukkoampuminen, alkaa keskustelu rajoituksista ja kielloista, edes taustojen tarkistuksista ja NRA torppaa heti kaiken ja loppuviikosta onkin uudet uutiset ja seuraavalla viikolla....  . Kuinka monen oikeasti täytyy kuolla älyttömän väljien aselakien tähden ennen kuin tämä oikeus kantaa asetta -perustuslaki kumotaan, tai että siihen edes tulisi jonkinlaisia tiukennuksia. eikä se nyt olisi ihan kaikkien kansalaisten etu että taustat tarkistetaan ja että edes kaikkein mieleltään sairaimmat karsittaisiin joukosta? Miksi NRA haluaa että paranoidilla skitsofreenikolla on oikeus kantaa asetta, kovat piipussa?? 

Äh, hassutella piti ja aloin paasaamaan, armeijan tapaa: - Korjaan!!


Matti Peltsi Pellonpää täytti tuossa muutama päivä sitten 70vee, tai olisi juhlinut jos olisi hengissä. Kuoli 44-vuotiaana, huono sydän jota ei elintavat tukeneet. Ehti silti tehdä hienon uran ja antoi elokuvataiteelle ns. kaikkensa. Yhdeksän pääroolia elokuvissa ja noin yleensä sata roolityötä. Sen verran hyvä alallansa että vähästäkin jäi mieleen. Tykkään aivan Simona (Vaatehuoneelta, nyt ysi ysi ihan mikä vaan tuote!!) Pellonpään roolisuorituksesta Kaurismäen Varjoja paratiisissa (1986) Nikanderina. Roskakuski rakastuu palavasti kaupan myyjään jota esittää Akin luottonäyttelijä, professori Kati Outinen (jota olen kasvanut ihailemaan vuosien myötä, mieletöntä ilmaisua). Laitan tähän vähän kepeämpää, Peltsix oli Pellonpään musiikillisten ambitioiden purkautumistie:


Pakeliittia ja Kuttaperkkaa ;)


Areenasta löytyy oikein hieno dokumentti Pellonpäästä: Boheemi elää - Matti Pellonpää, suositttelen.

Harry Belafonte ja rumpukaksintaistelu Muppettien Animalsin kanssa joskin se kääntyy jamitteluksi. Jos tämä ei hymyilytä, käynti päälääkärissä (huumorintajunvaihtoleikkaus) saattaa olla ajankohtainen:


Battle.



Toinen, Bernard "Buddy" Rich , joka kuuluu mailman parhaiden rumpaleiden joukkoon, heittääkin jo kunnon settiä:


Ludwigin sponsoroima eikä mikään ihme -
toiset meistä osaa soittaa rumpuja, eli
siis hakata esineitä toisilla esineillä ja saada 
sen kuulostamaan hyvältä. Parhaimmillaan 
siitä tulee taidetta, liikuttava emotionaalinen
kokemus joka jää mieleen ja saa ajattelemaan.


Late Lammas on edelleen listojeni kärjessä kun haluan katsella jotain ehdottomasti hassua ja vieläpä ilman sanojen tuomaa hauskaa. Kerrassaan loistavia eikä taso ole pudonnut vaikka näitä uusia käsikirjoittaa uudet tekijät, lienee nykyajan mallin mukaisesti tiimityötä, ajatuksia heitellään ja joku sitten koostaa niistä jakson, Tässä esimerkkijaksossa maanviljelijä hurahtaa meditaatioon...vai hurahtaako? Shawn the Sheep rokkaa!!







Poliisiopisto -elokuvien parasta antia oli Michael Winslow eli tuo armoitettu moottoriturpa joka osaa matkia luultavasti ihan mitä tai ketä vaan, tästä linkistä Soundi.fi:n sivulle jossa video, laitan tähän kuvakaappauksen, kitaristin nimeä ei muuten ole mainittu, outoa, tai sitten hän on juontaja, en tiedä.. .


Että osaa mies äännellä, Kashmir-
sähkökitarat ja soolot tuosta vaan!!

Loppuun vielä das Himmelin evoluution tämän hetkinen piste, sai silmäntapaiset ja pari uloketta jotka lisäävät kokoaan, ties mitä hänestä vielä kasvaa:


das Himmel

Kivaa keskiviikkoa,



Sus'



SS:n Putkabileet on hauska biisi 
(ja tuo introhöpinä on ihan parhautta, Miisu..;)
ja SS:n muusikkovalikoima on aina ollut
laadukkaammasta päästä.


Kerrotaan että Davet ja Albertit  halusivat mukaan ihan vain siksi että saivat totaali-
lomailusta täyttä palkkaa, ja sai olla umpijuovuksissa  kunhan vain soitti osansa. Ja kyseiset herrat kun ovat/olivat huonoimmillaankin älyttömän hyviä niin win-win -tilanne, tai vielä yksi win, yleisö! Yhden keikan olen SS:ltä nähnyt ja oli kokemus!! Tartsania ja mustanaamiota, moottoripyörä ajettuna, lavalla, ja kokoajan taustalla soi täydellisesti soitettu rock'n'roll!! Riitti ihmeteltävää teinipojalla;D eikä enempää voi pyytää/saada kuin sleepyt  tarjoili;)
(En malttanut olla käyttämättä lyhennettä;)

 

P.s. Tein satunnaisen kyselytutkimuksen tämän postauksen huvittavuus-asteesta, tässä erään hlön reaktio:


Se on tuo Late niin mahottoman hassu!




6 kommenttia:

  1. Hauska Ismo Leikola, näin hänet kerran Pitääkö olla huolissaan - ohjelmassa ja tykkäsin. ⭐️

    Matti Pellonpää, rispect. Oli hyvä tyyppi. 🌿

    Shawn the Sheep. 🙂

    Koirat ja kissat... hmm. 😀

    VastaaPoista
  2. Late ja muppetit varsinkin animal ..toimii.

    VastaaPoista
  3. Itsekin näin Sliipparit pari-kolme krt teininä. Ja Cowboyt Roskildessä. Lahest.

    VastaaPoista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)