perjantai 16. huhtikuuta 2021

Puutaheinää - Vaiettu tapahtuma historiassa

 Luon uuden tägin eli Puutaheinää -merkin alle menevät postaukset jotka ovat totaalifiktiota, toisin kuin Tarinat, jotka ovat muistikuvan luotettavuuden huomioon ottaen, tapahtuneita asioita.


Levottomia nämä Puutaheinäät.


Väljästi viittaan myös tägin alkuperään eli Hymy -lehden Puutaheinää -sarjakuvaan, ja myös elokuva Puuta, heinää ja muutama vesiperän henkeä yritän tavoitella, vallan sekopäinen Guy Ritchien luomus, josta alkoi muuten Jason Statham -fanitukseni, täydellinen toimintasankari, tsekkaa leffat Crank 1 ja 2, tai Transporter 1-3. Oli muuten 12 vuotta uimahyppääjä, urheilullinen muutenkin, karatea ja kickboxingia mikä näkyy leffarooleissa.


Kristinuskon vaiettu tapahtuma


Jeesus kuoli ristille, haudattiin ja nousi kolmantena päivänä. Hän oli kuollessaan 33-vuotias. Jumalan oikealla puolella kolmekymmentä vuotta hallittuaan, tuomittuaan eläviä ja kuolleita, hän oli loman tarpeessa ja Jumala suostui. Joten vuonna 33 Kristuksen kuoleman jälkeen, ihmisajanlaskun mukaan siis, Jeesus otti ja lähti lomalle. Lazarus otti vuoteensa ja vaihtoi paikkaa vetoisuuden vuoksi mutta se on eri tarina.

Jeesus lomaili jumalolentojen suosimassa Los Spiritoksessa missä riitti virikkeitä ja toimintaa, Jeesus tykkäsi mm. hirmusti ajella cartinkia, siis vuohivetoista, polttomoottorit olivat 1900-vuoden päässä.

Saatana oli juoninut vähän Jeesuksen syntymän jälkeen, vastavoimalain pakottamana, erään naisen raskaaksi joka sitten synnytti Anti-Kristuksen, Jeesuksen vastavoiman. Toisin kuin Jumala joka lupia kysymättä laittoi Pyhän Hengen raiskaamaan poloisen Marian, neitseen ja varatun naisen, Saatana joutui lakien mukaan itse viettelemään ihmisnaisen, mutta Saatanallisella charmilla ei voi epäonnistua kun naiset nyt yleensäkin järjen vastaisesti rakastuvat pahoihin jätkiin, liivijengiläisilläkin on hyvä menekki naismarkkinoilla. Renttuihin en edes mene, harhaisuus on jo pitkällä kun kuvitellaan oman rakkauden parantavan alkoholismin , huumeongelmat ynnä muut addiktiot.


Joka tapauksessa nainen, jääköön nimeämättä ettei maaliteta sukupuun jälkeläisiä, synnytti potran, ylen paholaismaisen kakaran. Poikatytön nuoruus kului Bagdadissa, kuninkaan kurittomana, keppostelevana lapsena, Ahmedina. Myöhemmin hän harjoitteli aikansa suurvisiirinä josta kertovat Tabaryn ja Coscinnyn nerokkaat sarjikset Ahmed Ahneesta. (suom.huom).


Saatana lähetti anti-kristuksen, tuttavallisemmin Antti-Kirsin, samaan lomapaikkaan, aavistaen tulevan tuhon. Ja niin Antti-Kirsi ja Jeesus rakastuivat pika-pikaa, ja himoissaan lankesivat esiaviolliseen seksiin. Kun Jeesus työntyi Antti-Kirsiin takaapäin niin tapahtui se fysiikan lakien mukainen annihilaatio.

Tämän seurauksena molemmat tuhoutuivat eli tässä se salaisuus - Ei tule Jeesus toista kertaa, teillä oli mahdollisuutenne! Valitsitte Jeesuksen kuoleman ja päästitte pikkukonnan Barabbaan vapaaksi. niin ja se selittää myös se Siperian montun, ei ollut mikään meteoriitti, ihan vain Jeesuksen spermaa vähän roiskahti ennen tuhoutumistaan. Vähemmästäkin maapallo järkyttyy.

Ja seuraavaksi päivän sää.



Sus'


Pilkkaanko Jumalaa vai Jumalankuvaa?


2 kommenttia:

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)