maanantai 12. huhtikuuta 2021

Keväisen kirkasta

 Kuljeksin kaupungilla ja päätin kotimatkalla käväistä kaupasta tupakkia varastoon. Jouduin sen tähden hieman muuttamaan reittiä ja kulkemaan yliopiston H-rakennuksen (hallinto) vieritse. Näisä vanhoissa tiiliverhoilluissa rakennuksissa on särmää, hienoja yksityiskohtia, kerrassaan enemmän sielua ja tunnetta kuin uudemmissa, vai:



Tästä kulusta ovelle pidän varsinkin.


Ikkunan yläpuoliset kuvioinnit 
tekee hienon vaikutelman.


Kokonaisuutena komea, ylväs ja toimiva.

Aiemmin bongasin uuden parturi-liikkeen ikkunasta  liikeeseen tuodun viihdykkeen eli lintuhäkin jossa kolme, olisko undulaattia, lörpötti ja lennähteli. Kun en puhu lintua juurikaan niin en tiedä keskustelivatko pakomahdollisuudesta vai asiakkaan hiustyylistä, go and whistle:


Kiva idea!


Edelleen, en tee kaupallista yhteistyötä
 heidän kanssaan, kunhan toivon uudelle 
yrittäjälle onnea ja menestystä.

Kaupassa oli jonoa ja siinä jäätelöhyllyn kohdalla ihmettelin jäätelöpurkin hintaa: kyllä saa olla ylen taivaallisen makuista sillä hinta on suolaisen helvetillinen, 5,95 puolen litran purnukka. Kultaako siellä on lastuina seassa??


Salmiakki-vadelmataivas. 
Liekö hintansa väärti?

Vakidivaristilta ostin, kas kummaa, Kunnasta(kin)!! Viisi Korkeajännitystä täydentää kokoelmaa, vielä ehkä seitsemän ja on kaksi kirjahylly-rivillistä, sellaiset kahdeksankymmentä kpl. Kertaa neljä tarinaa per kirja eli siis 320 kuvitettua tarinaa sodasta ja sen turhuudesta, urheista miehistä jotka henkeään kaupitellen toteuttavat kajahtaneiden ylipäälliköidensä toiveet elintilan laajentamisesta. Ja yhden Judge Dreddin, näinä levottomina, mielenosoituksellisina aikoina on hyvä muistaa kuri ja järjestys!! - Riko lakia ja minä rikon sinut!! Teoilla on seurauksensa, usein yllättävän kalliit tai ankarat tekoon nähden, joskus taas pääsee kuin koira veräjästä. Ei Judgen maailmassa, eristyskuutiota paukkuu lainrikkojille!!


Ja sitten se Mauri!! Kaikkien aikojen avaruuskirja on jo nimestä lähtien kamaa joka puree sujen mielikuvitusta. Kohta pajautan joneksen ja käyn sängyllä selälleen. Musana jotain kepeää, vaikka Keb' Mo'ta ja Mauri Kunnasta tajuntaan. Täydellinen Hetki!!




 
Rakkautta ensisilmäyksellä, ei tarvinnut 
tämän kanssa miettiä ostanko vain en;D

Olipas mukavaa käydä hoitamassa normi r-pankkikeikka kun on kevät ja kirkasta, nokka tukossa ihanasti katupölystä ja silmät vuotaa puiden aloittaessa seksielämänsä. Siitepöllyissään siinä sitten nokka kirkasta täys' ja mies mennä vöyhöttää! Kivaa!! Ja r-pankin kassissa oli pullaa sekä pari viineriä, tuplakivaa!! Vain iltapäiväkahviseura uupuu vaan näin persoonallisuusmonisteisuuteni luo pikaisesti keskusteluseuraksi fanaattisen susihukkas-hahmon, generoi sen kanssani pöläjämään... (aika vahvaa savua, eh...   ..heheheheee)


Mukavaa maanantaita, nauttikaa ilmoista! 

(tämä oli siis kirjoitettu torstaina jos sattuu radikaalisti ilmasto muuttumaan tässä viikonlopun aikana. Kaikki on nykyään mahdollista, ihan ihmellisiä asioita sattuu kuin liukuhihnalla, ei pysy perässä.)



Sus'


Räväkkä rokettibiisi tämä Alisen - Olen sähköinen niin!!
Kertoneeko kissoista ja vastakarvaan silittämisen
iloista ja vaikutuksesta talouden sähkönkulutukseen?


2 kommenttia:

  1. Nuo vanhat rakennukset ovat todella upeita. Niissä silmä lepää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seminaarinmäki on kyllä hienoa aaluetta, Aallon suunnittelema.

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)