keskiviikko 21. huhtikuuta 2021

Muromaanikon kertomaa

 -Pahus, riisit alkaa loppua, kriisi iskee,...!! Äkillinen huomio aiheuttaa välitöntä hikoilua, ajatuskin peruskaman loppumisesta aiheuttaa fyysisen reaktion. Koukku on tällä hetkellä valtava, olen päästänyt käyttöni aivan irralleen kaikista ajen ja normaalin rajoista. Olen kuin valas joka on niellaissut harppuunan, pienikin liike aiheuttaa suuren kivun. Tässä tapauksessa liike on ajatus siitä että "murot" loppuu, kipu taasen..no, se on kipua.


Laitan annoksen pohjalle "lastuja"
korvaamaan "muroa" joka alkaa olla lopussa.


Olen jo hetken aikaa, rahavarojen ehtyessä, korvannut osan annoksesta polioiden (pohjalla olijoiden) peruskamalla eli "lastuilla". Nuo maissista tehtävät "lastut" ovat heikompitehoisia ja niiden vaikutusaika on lyhyempi. Vaan köyhällä ei ole varaa, ei varsinkin jos on hankkinut itselleen ristin kannettavaksi, ristin nimeltä muromania. Olen ollut muroisti, tai muristi kuten alan ihmiset toisiaan nimittävät, jo kolme vuotta. Se alkoi satunnaisaamiaisella ulkomaan hotellissa niin kuin useammilla. Ulkomailla murot ovat laillisia joten niitä on yksi jos toinenkin erehtynyt ulkomaan reissulla maistamaan ja sen jälkeen on tottumattomina kompuroitu ja oltu niin muroissaan että on aiheutettu paheksuntaa. Huomaamattani alkoi aamiaisilleni ilmaantua murokuppi, siihen aikaan niitä sai vielä Suomessakin kaupoista joskin vastainen liikehdintä oli jo alkanut.

Kukkahattutätilähetystö puuhaili adresseja ja lähetystöjä ja viimein murot, ja sen kaltaiset katosivat lailla kauppojen hyllyiltä. Nyt, lain oltua liki vuoden voimassa, on poliisi ja tulli laskenut pimeiden muromarkkinoiden arvoksi noin sata miljoonaa vuositasolla. Murotaistelujen seurauksena on jo kuollut viisikymmäntä kaksi ihmistä joista poliiseja yhdeksän. Vaan Kukkahattutätiliike ei perääny vaan pitää kiinni täydellisestä kieltolaista. Kun ottaa huomioon että 87% päättäjien aviopuolisoista/seurustelukumppaneista kuuluu kyseiseen yhdistykseen, lain kumoaminen näyttää mahdottomalta vaikka jo peräti 68% kansasta sitä tahtoo.


Seuraavaksi tulee kerros suklaatäytteisiä
vehnätyynyjä. Nämä ovat todella 
high end -murotuote, sain omani erään
kaupan yhteydessä, ei ole varaa käyttää.
Antaa murosatsille pirteyttä ja energiaa.


Erään diilin yhteydessä saamani vehnätyyny-laatikko oli todellinen jackpot! Olisin voinut vaihtaa sen peräti neljään laatikkoon perusmuroja vaan haluan vetää kaikki ihan itse. En ole edes kertonut muille muristeille saalistani, jono oven takana olisi ollut loputon. Muromanian yksi ja suurin miinus-puoli on kasvava itsekkyys. Mikään ei tunnu missään ellei saa olla todella itsekäs. Kaikenlainen solidaaristen tunteiden saaminen nollaan on muroistin orgasmi. Itse muroja siis vedetään jotta saavutetaan olotila jossa voi tehdä itsekkäitä päätöksiä. Muroisti ystävänä on vaativa homma, samoin työkaverina.

Muroistin kaman loppuessa itsekkyys jää, paljastuu kokonaisuudessaan vasta muroistille itsellekin. vertaistukiryhmään meno on vierottautumisen alku vaan jo pelkkä kertomuksen jakaminen  saattaa olla liian vaativa kokemus.  Yleisimmät sanat jotka kuulee hoitolaitoksen käytävillä kulkiessaan: Minä, minun, minulle!!



Viimeistelen annoksen perusmuroilla ja
 kaadan päälle kylmää maitoa. Maidon kanssa
 muro kuin lastukin, tyynyistä puhumattakaan,
 on parempaa. Kuivanakin on kitkuissaan vedetty.


Vielä on kuivakaapissa "kamaa" noin viiteen kupilliseen, sitten se on slut! Olen päättänyt lopettaa, tällä kertaa se onnistuu.... .



Sus'



Olen hämilläni...hieman ylpeä...saavutin tavoitteeni. Halusin että edes yksi postaus
saa sata klikkausta, Taikausko top1 - 216!1 Huimaa!! Kiitos tästä kokemuksesta!!


7 kommenttia:

  1. Jee, vihdoin pääsin virallisesti Kukkahattutädiksi ;D Kaurapuuroa sen olla pitää! Tosin gluteenittomat tattarimurot on pirun hyviä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dääämn juu, kukkahattutädit, nuo ilkeät sisarpuolet, ovat aikain saatossa onnistuneet kieltämään Sex Pistolsin Suomen keikan, asialla oli myös Partiolaiset jota partiolaisena häpeän vaan olen syytön!
      Olin silloin juuri ja juuri tullut vartioikään, 11-vuotiaana(1979) en voinut vaikuttaa enkä tiennyt olevani kolmea vuota myöhemmin punkkari joka menee Dead Kennedyksen keikalle saamaan punk-kicksit;) Hih, olin vuoden teddyboy, toisen punk-ari, ja sitten tuli lopullinen niitti heavy/hard rock johon jäin jumiin vuosiksi.

      Kukkahattutäteyttäsi pitää juhlistaa, avaataan samppa-kalja!! Poks! Auts! (sain korkin silmäkulmaan, tohelo hukka)

      Poista
  2. Corn flakesit kunniaan. Hmm,, saman tyylisellä kaavalla iskä tutustui musaan. Punkin kautta heavy/hard rockin pariin.

    VastaaPoista
  3. Tunnustan että alkoi tehdä mieli muroja. Meillä on kaapissa ainakin kauratyynyjä, koska puoliso käyttää. Lapsuuden aamiaispöydässä tulivat tutuiksi Corn Flakes, snap crackle pop! 😀 Riks raks poks suomeksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo äänet kuuluu riisimuroille ei corn flakeseille. Nuo prisman halpismurot mitä syön pitää saman äänen kun maitoa kaataa päälle. Ne jutelee mulle, ou jee, pääasia että joku näin korona vuonna juttelee.

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)