sunnuntai 3. lokakuuta 2021

Haista Miisa Nuorgam, iso ja piiitkä paska!!!!

 

– On todella tympäisevää, kun pitää koko ajan miettiä, minkä luottokortin ottaa seuraavaksi käyttöön, Nuorgam sanoo.Ylläoleva lainaus on tästä I-S:n jutusta missä Miisa Nuorgam, joku vitun some-vaikuttaja ja Diili-ohjelmaan osallistunut pikkujulkkis. valittaa kuinka rahaa meni siihen, tähän ja tuohon, johtuen elämäntilanteiden vaihdoksista. Ei muuta vikaa jutussa kuin että tuo loppu töksähti mun korvaan ja vallan perkeleesti!! Kyllä ei ole ihmisellä mitään tajua toisten ihmisten ahdingoista ja rahahuolista kun neidin "tympäisevintä mitä olla saattaa" on päätös siitä minkä luottokortin ottaa käyttöön. 


Oletpas sinä Miisa nyt niin köyhä ja kipeä!!!


Kyllä juu, on vittu elämä vaikeata Miisalla, nyt kaikki sympatiseeraamaan ja voivottelemaan Miisan kärsimyksiä ja kurjuutta! Eiköhän panna keräys pystyyn ettei Miisalle tule paha mieli pidemmäksi aikaa, mihin me nyt some-vaikuttajan murheen ja hädän kanssa joudummekaan!!?!! Mä voin laittaa vitosen siitä kuudesta sadasta mikä mulle jää käteen, valitettavasti minulle ei myönnetä luottokortteja maksuhäiriömerkintöjen vuoksi, ysäri-laman lapsi kun olen, niin en voi siirtää suoraan Miisalle rahaa. AUTTAKAA nyt hyvät ihmiset MIISA NUORGAMia ettei se vaan joudu menemään peräti leipäjonoon!!!!!!!! Voi mikä häpeä suurelle some-vaikuttajalle.


Vittu että palaa ajoittain päreet kun lukee idioottien sylki suuhun tuo -kommentteja, kehtaakin valittaa aikuinen ihminen omien päätösten seurauksena tulleista ongelmista ja se ongelma on perkele  ETTÄ MIKÄ KORTTI SEURAAVAKSI??????????????? Miisa, haloo, se ei ole oikea ongelma, herää vitun pahvi!! Suomessa on miljoona ihmistä jotka elää vähän reilulla tuhannella kuussa, joilla ei ole mahdollisuutta edes saada luottokorttia ja sinä vingut että MIKÄ KORTTI SEURAAVAKSI!!??!!


Tulis sota ja tappaisi joutilaat pikkujulkkikset ja somevitunvaikuttajat!!!Sus'

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa siltä Hanoi Rocksin hemmolta, jolla oli aina 30 donaa taskus, että jos haluaa ostaa jotain mukavaa... 🙄

    VastaaPoista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)