lauantai 9. lokakuuta 2021

Satueday Classics 090921

 Käteisellä mennään tänään ja vieläpä Jussin rahoilla eli Johnny Cash jonka olemus, elämäntarina ja biisit alkavat olla jo lager than life -osastoa. I Walk the Line on kuulunut suosikkeihin aina, samalla nimellä on tehty myös loistava leffa, suosittelen.


Vuodelta 1958.


Mutta vasta American Recordings'it teki todellisen vaikutuksen, nuo mies ja kitara -versiot kaikenmaailman hiteistä. Hurt on mieletöntä tulkintaa ja pesee alkuperäisen huumesekoiluhörhön tekeleen kuus- nolla, sorry Nine Inch Nails mutta näin se pitää heittää:


Hurt myself today...


Soundgardenin Rusty Cage on huima roketti joka taipuu yllättäen erittäin hyvin myös truba-biisksi, arvostan:


I'm gonna break my rusty cage and... Run!!Yksi päivä kirjoittamatta ja heti kauhea himo naputtaa, tähän postaamiseen jää koukkuun, pahus;)


Skuut tiellä, sviddu!!

Sähköpotkulaudoista on ollut jupinaa ja sietää ollakin. Ihan kuin mitkään sovitut säännöt eivät koskisi tätä uutta liikkumismuotoa. Haluaisin näihin alkolukot ja jonkinlaisen ajokortin, perkele! (Samoin lemmikkieläinten ottamiseen pitäisi käydä joku kurssi ja saada lupa mutta en nyt mene siihen.) 

Kuinka ihminen jonka korvien välissä on maailmankaikkeuden hienoin ongelmanratkaisulaitteisto eli aivot, joista on syntyneet suhteellisuusteoriat, menty kuuhun ja niin edelleen, voi päätyä tällaiseen parkkeerausratkaisuun? Kun on blokattava koko tila niin sitten blokataan koko tila, paskan väliä mihin skuuttinsa jättää?? Ärrinmurrinperkele!! nih!


Yön ainoa hilevilkku...


Ja kun saa itsensä raivoon, täytyy stressiä purkaa joko rikkomalla jotain, tai tekemällä jotain rentouttavan luovaa, valitsin jälkimmäisen ja häröilin kynttilällä ja hile-teoksella, kivasti kimmeltää;)


Sujen ääntä nopeampi pyörä, swuisssshhh...


Ihan oma Milwaukeeni, tehty in Germania. Outo nimi, outo valmistusmaa mutta lostavan ihunainen fillari. Rakastan levyjarruja. Ajattelin ostaa lisävarusteeksi peräkärryn, saisi kauppareissut tehtyä helpommalla. Tykkään maastofillaristani hullun lailla, tuplalukotkin pihassa.


Visiteerasin näillä sivuilla ja löysin kivan, salaperäisen, houkuttelen maalauksen jonka olen nyt varannut, neuvottelut hieman kesken, mutta uskoisin taulun olevan pesässä tammikuussa, itselle synttärilahjaksi ajoitin.


Taulu oikeasti isompi, piti ottaa leikekuva työkalulla 
näytöltä kun taas näitä jfif-kuvia? Miksi
tiedostojen nimien pitää vaihtua 
ja sit ei kelpaa bloggerille?? 
Aiemmin nää oli jpeg, nyt kaikki jfif.

Lisää klassikoita!

Psykedeeliseltä

       Sujelta 

ihanaista lauantaita ihan kaikille!!

8 kommenttia:

 1. Cashin Hurt pesee todellakin alkuperäisen sata-nolla. Se leffakin oli ihan hyvä.

  Samanlaista parkkeerausta skuuttien kanssa täälläkin. Enpä haluaisi olla näkövammainen liikkumassa kaupungilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo skuutit alkaa ketuttaa ja huolella, olen muutaman vaarallisen tilanteen todistanut, ajavat aika haipakkaa kyytiä, voisivat olla hitaampia. Kerran sujahti niin yllättävästi vierestä että hyvä etten ojaan mennyt itse, -kele!

   Poista
 2. Hieman samaa mutinaa sähköpotkulaudoista, onneksi talveksi kuulemma lasketaan niitten nopeutta.

  Cashin leffa oli tosiaan hyvä! Tarja sen hommas ja katottiin jo aikoja sitten.

  Hieno taulu! 👍🏻

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, siinä leffassa on se että ne laulaa itse, kova veto ja hyvä pokka. Taulu on sopivan psykedeelinen, kiitos;)

   Poista
 3. Kattelin yks päivä sähköpotkureiden hintoja ja tehoja. Täytyy sanoa et jos potkulaudan saa kulkemaan liki satasta. Niin huh huh, ei mitään järkeä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yks kaveri oli aiemmin töissä polkupyöräkorjaamossa ja poliisit kysyi niiltä neuvoa eli että kuinka lujaa tuollaisen saa kulkemaan? Olivat ilmeisesti kohdanneet jonkin "viritetyn" version ja ihmetelleet että kuinka lujaa pääsee lopulta ja ne tutki sitä sähköpolkupyörän moottorisysteemia ja totesivat että kun yhden piuhan katkaisee niin pyörällä pääsee 115 km/h. Sen enempiä virittelemättä;)
   Noissa s-potkulaudoissa on samanlaiset sähkömoottorit suunnilleen eli jos niitä ei rajoitettaisi ollenkaan niin kulkisivat varmaan nekin viittä kymppiä tai jotain jos niillä nyt rajoitetusti pääsee 35km/h. Ihan mutua siis tuo loppu mutta alku totta, tapahtunutta siis.

   Poista
 4. Eikös Hurt ole Nine Inch Nails -yhtyeen biisi?

  VastaaPoista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)