keskiviikko 13. lokakuuta 2021

Hippiruletti

 

                                                 

                                                 Let it roll, babe, it's rock, its gotta roll...!!

 


Osavuosisynttäreitä tässä viettäessäni (täytin 53 10/12v) keksin viime vuosien hittilelu spinnerille uuden käyttötarkoituksen. Itse käytän sitä sen alkuperäisessä tarkoituksessa, on kehitetty add- ja d/hd -asiakkaille mekaaniseksi apuvälineeksi, sitä spinnautellessa keskittyminen keskittyy ja häiriö vaimenee ja pystyy tekemään asioita, keskittyneesti. Itsellä hillitsee lievän levottomuuden pois.



Spinning around...b-boys, fly-girls,
put your hands in the air....




Vaan nyt niitä suosikkilelujen tapaan lojuu kirppareilla ja siellä sun täällä, täytyy keksiä hyöty- eli jatkokäyttöä, paljon uhrattu kapitalismin alttarille luonnonvaroja jotta lapsikansalaiset (ja -mieliset;) saadaan tyydyttyneiksi, tasapainoon josta heidät suisti markkinamiehen psyykkaava mainoskampanja, saatanan kapitilaistisiat!!


Asiaan! Esittelen Hippiruletin:


Kannabiksesta (2min):Areenan lyhyt juttu: Kaikki kannabis ei huumaa. Huumekeskustelua riivaa tunnemielipiteet joilla lakaistaan kaikki faktat pois pöydältä, tyhmää!




Sus'







2 kommenttia:

  1. Lyhyt ja jämäkkä video! 👍🏻 Pitikin oikeen laskea mun oman kanavan videot läpi ja siä oli 9 kpl alle minuutin pätkiä. Sopivaa näin nopeatahtises maailmas. Samalla huomasin, että upea tilaisuus olla mun kanavan 40. tilaaja on nyt kohdillaan. 😊
    https://www.youtube.com/c/TimoKoo/videos

    VastaaPoista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)