tiistai 12. lokakuuta 2021

Pupumau on noussut haudastaan!!

 

Blue Öyster Cult - 
Pupumau has risen from her grave


Olkaat varoitetut!! 

Erittäin vaarallinen, äärimmäisen agressiivinen, aseistettu (mm. teroitetut kulmahampaat, osaa käyttää kättä pidempää) ja supererakoitunut luonne, legendaarinen Pupumau on noussut haudastaan. Haudasta, jonne hänet yksi kristikunnan suurimmista ja rohkeimmista ritarihahmoista toimitti, professori Klaus von Kulaugsendriksen kommentoi uutista seuraavasti:


"On jälleen aika kaivaa esiin Pyhä Kraanaatinheitin ja uskollinen Magnum 0,44 ja lähteä mutanttijahtiin!!"


Kuten vanhemmat lukijamme muistavat, Pupumaun verinen vendetta 1989-90, kesti noin kolme viikkoa, vaatien 16 kuolleen ja 52 haavoittuneen uhrauksen, ennenkuin K.Von Kulaudsenriksen sai niitattua tuon sekasikiön, jäniksen ja kissan risteymän. Sen sanottiin karanneen samasta hermomyrkkyjen testauslaitoksesta kuin edeltäjänsä 1971, Tappaja-Jäniksen (eng Killer-Rabitt). 

Monty Python -niminen draamadokumentaristiryhmä esittää alla lyhyen katsauksen Tappaja-Jäniksen eliminoinnista, samaa tekniikkaa hieman järeämpänä versiona käytti K. von K Pupumaun (engl Bunnykat) poistamisen maailmankartalta:

 

Holy Handgrenade
Muistakaa laskea kolmeen....


Tavoitimme Pupumaun  puhelimitse ja kysyimme onko hän kostonhimoinen maattuaan haudassaan kolmisenkymmentä vuotta? 

arkistokuva


"Onnekseni eräs hyvä ystäväni on tässä vuosien saatossa perehtynyt ylösnousemukseen ja hän päätti kokeilla oppejaan minun vaatimattomaan hahmooni. Tarkoitukseni ei ole alkaa riehumaan, reilu 30 vuotta multaa suussa saa ajattelemaan vaihtoehtoja... . Aion alkaa viljelemää porkkanoita, perunaa ja selleriä, alan siis maapupujussiksi. Menneet on menneitä.. . Ja nyt, jos sallitte, haluaisin soittaa teille biisin jonka kävimme äänittämässä tänä aamuna, se selventää Pupumaun 2.0 tunnelmia. Sen nimi on Behind Beasts eyes:


-No one knows what it's like to behind beasts eyes, I have always been only lonely...
Biisi loppuu, puhelu katkeaa. Jäämme odottamaan jatkoa, onko Pupumau todellakin noussut kuolleista viljelläkseen porkkanaa vai onko tämä vuosituhannen ensimmäisen sarjapupulahtauksen alku, verisen uran osa kaksi, road to raing of blood...


Sopivasti pimenevään syksyyn mustanhassunhauskaa tiistaita :D

(ja pilkun laitat ed.lauseessa mihin?)Sus'


P.s. Proffan sukunimi kuulosta hassulta äänen sanottunaa, kokeile!

4 kommenttia:

 1. Monty python tuo heti mieleen mel brooksin mieletön maailman historian.

  VastaaPoista
 2. Parhautta sun nämä kaikki videot! 🏆

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksi syy julkaista Pupumaun tarina oli keksimäni taustavideot, huippuvetoja jokainen.

   Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)