sunnuntai 8. marraskuuta 2020

Hiljaa hiipii levottomuus

 Olen alkanut kaivata muutosta, tahtoisin asumaan jonnekin "enemmän metsään". Olen tutkaillut lännen suuntaa, sieltä löytyisi Petäjävesi joka on aina viehättänyt kun siellä on käväissyt. Etelän suunnassa olisi Korpilahti joka on nykyään osa Jyväskylää, tällä on sikäli merkitystä että JVA:n asuntoja on tarjolla. Mielessä olisi rivitaloasunto, about 40 neliöö. Niissä on sellainen tupakeittiö eli periaatteessa yksi iso huone missä on makuu-alkovi eli syvennys ja ennenkaikkea ne kiinnostaa saunan tähden. Vanhentuville luille olisi sauna poikaa;) Nykyisessä ei varsinaisesti mitään vikaa ole, kunhan vain kaipaan ympäristön vaihdosta. Vaan eipä tässä hätä, katsellaan mitä tapahtuu ja mitä on tarjolla, elämällä on tapana heittää eteen mitä ihmeellisempiä asioita. Tiedä vaikka joku nainen tulisi ja sanois että sää oot mun ja muutat mun luo! Tarpeeksi jämäkästi kun asiansa esittää niin Sus' jolkottelee kiltisti perässä ja urisee onnellisena kun nainen  vielä rapsuttaa oikeista paikoista... =)



Joskus tulee vastaan hyvä mainos (inhoan yleensä kaikenlaista tuputtamista) ja tämä Presidentti -kahvimainos on sellainen. Oikein hauskaa kun ääni taustalla selittää kuinka kuvassa on Suomalainen Ikoni, sitten pieni tauko: Ja Ville Valo. Hörähdin ääneen, sen verran hyvä. Mr Valolla on yksi ikoninen saavutus: kultalevy U.S. of A:sta jonka H.I.M. sai levystään Dark Light. Soundin arvosteluissa  on hauska kommentti: ainoa bändi joka kuulostaa Dingolta ja Black Sabbathilta yhtäaikaa, viitaten tällä siihen että albumi oli entistä popahtavampi ja samaan aikaan raskaampi soundeiltaan.. Käsittääkseni on edelleen ainoa kultalevyn saanut Suomi-bändi, 500 000 myytä kopiota on kova saavutus. Nykyään kultalevyn saaminen lienee mahdotonta, tilalle ovat tulleen You tuben ja Spotifyn merkkipaalut


Perhosen siivet oli se hittibiisi tällä levyllä.

Jaahas, kone haluaa uudelleenkäynnistyksen, jotain päivityksiä, joten lopetan tähän. Ja ei mulla kyllä enempää asiaa ollutkaan;)


Rauhallisen mukavaa ja rentoa alkanutta viikkoa, elämme jänniä aikoja, onneksi Trump otti pataan, saattaa maailma vähän rauhoittua ja ne kuuluisat markkinat varsinkin, hienoa ja onnea J.Bidenille ja K.Harrisille!!


Sus'

Pakko lisätä muutama ajankohtainen biisi, nimittäin Midnight Oilin pitkäaikanen basisti, Bones Hillman, on kuollut ja Beds are Burning alkoi soida heti päässä. Kevyet mullat!



Isänpäivänä eli siis eilen, 8.11. tuli kuluneeksi 40 vuotta Motörheadin Ace of Spades levyn julkaisusta, klassikoita täys, Pataässä terävimpänä!!


Yksi parhaimmista livetallenteista ikinä:
No sleep 'til Hammersmith
(seur live oli No sleep at All, Lemmy oli 
tunnettu kahdesta päihteestä, piristä ja viskistä)

Hynysen (Kotiteollisuus) muistelus:

 – 80-luvulla eräs kaveri soitti levyn minulle huoneessaan pimeänä syysiltana, ja muistan tuntemukseni hyvinkin tarkasti. Jotenkin musa pelotti sellaisella hyvällä tavalla… Ja samalla alkoi myös panettamaan.


Kerrassaan loistava musadokkari Ismo Alangosta: Ihminen, mutta mikä se on. Käydään läpi uraa musiikintekeminen edellä, Ismo kertoo miksi ja miten tekee musaa, miten se syntyy. Parhautta, kiitos Yle!

9 kommenttia:

  1. Heti vain muuttopaperit vetämään. Kuulostaa hyvältä asunnolta. Hanki ensin kämppä ja sitten siihen se naaras.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hankin kämpän ja jos en saa ihmisnaarasta niin tyydyn narttuun, siis koiruuteen. Tosin koiruus on hyvä tapa murtaa jää eli saattaa koiruus tuoda sen naaraan tullessaan ja sit onki narttuja käsi täys ja Sus' jää äänestyksissä jalkoihin=) Suostun!! Alan lapaseksi jos vain saan silityksiä ja rapsuja. Ja ruokaa sekä lämpöä. Hauhau!!

      Poista
  2. Oletko löytämässä itsestäsi enemmän erakkoa, kun metsään haluat muuttaa? Paitsi ei rivitaloja ole metsässä, enempi ovat asumalähiöissä. Mutta mikä ettei syrjäisellä seudulla on hyvä asua, jos ei niin välitä ihmisten seurasta.
    Ai niin, mutta toivoit löytäväsi naisen tai jonkun naisen bongaavan sinut. Lykkyä vain.
    Musavalinnoista en osaa sanoa mitään, osan tunnistan , osaa en.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen tiennyt jo nuoresta miehestä että erakkoudun vanhempana, uskoni ihmiseen syvenee sitä mukaa mitä enemmän petyn ihmisiin yksilötasolla, hieman ristiriitaista ehkä pikaisesti ajateltuna. Se nainen on haave, ei sen niin väliä kunhan unelmoin, se unelma on tärkeämpi kuin sen toteutuminen;)

      Poista
  3. Vaihteluhan virkistää. Unelmia meillä pitää olla, ne vievät eteenpäin. Onnea etsintöihin.:)

    Eka biisi enempi mieleeni kuin toinen.
    (Iän karttuessa mieli musiikin vauhtikin alkanut muuttua rauhallisemmaksi.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, ei tuota Motörheadia nykyään niin usein kuuntele ja jos kuuntelee niin paljon hiljaisemmalla kuin pentuna;D Ei jaksa riehua, Eva Dahlgren sopii paremmin. Mut sit taas joskus se raivoava teini astuu esiin ja vähän aikaa on moshattava, edes että saa hiukset sekaisin...;DD

      Poista
  4. Mulle tuo muuttaminen ei ole koskaan ollut stressi, johtunee ositain siitä että mun kamat menee pieneen pakettiautoon ja kertareissulla. Kirjahylly, tv-taso, sänky..siinä mun huonekalut, loput on talon tai haalittu jostain tästä läheltä.
    Se nainen jolla on koira, se olisi paras vaihtoehto, olen niin huono ottamaan vastuuta että koira sdaattaa kaatua tähän, toisaalta kun sen vastuun kerran otan niin kannan sen sitten kyllä. Saas nähdä, kunhan ajattelen ään..ei kun julkisesti! =)

    VastaaPoista
  5. Mainiot kappaleet sulla jutun jatkona! Tuo palavat sängyt oli surullisen hauskasti yhdes Australian palojen aikaan kiertäväs videonpätkäs, jossa tyypillä tuli autoradios joka kanavalta jotain palamisesta: tämä, se We didn't start the fire ja muitakin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos.
      Kohtuu ironista, siellä paloi aika iso pläntti, samoin kuin Kaliforniassa. Onneks Trump hävisi ni saadaan jenkit takas Pariisin sopimukseen, ilman niitä nuo paperit on vain paperia, jos nyt sitten niitteen kanssakaan kummempia mut jotain on tehtävä, se on selvää.

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)