perjantai 27. marraskuuta 2020

Rakkaudesta

 Viikon 48 krapusanat ovat taianomainen, paperi, hiipiä.

Krapu on oma otsikkosi mukaan luettuna 100 sadan teksti. Viikon krapusanat ilmestyvät sunnuntaisin Susun blogissa.
Sanojen ei tarvitse olla perusmuodossaan kirjoituksessasi.
Jätä krapusi linkki Susu petalin blogiin.
Kiirettä kravun kirjoittamisella ei ole, koko viikko on aikaa.

(Taian kanssa)<---suluissa otsikko ja silti vähän yli, antakee anteeks, ei jaksa viilata enää viidettä kertaa..=)

Kosketukseni sai naisen voihkaisemaan. Katsoin syvälle silmiin, hipaisten uudestaan. Hänen selkänsä kaartui mielihyvästä:

- Voi miten ihanasti kosketat, .... tuli hiljaa korvani juuresta.

Nainen kiepsahti päälleni, kumartuen suuteleman odottavia  huuliani, nostaen käteni rinnoilleen. Aloin hyväillä, kosketellen nänninsä koviksi, kuljetin kättä pitkin kuumaa ihoa. Tunsin kuinka hän ohjasi minut kosteuteensa ja yhtäaikaa voihkaisimme hiljaa yöhön. Suljin silmät ja nainen vei minut korkeuksiin kunnes ammuin itseni alas ja vedin hänet viereeni. Kiepsahdin kyljelleni ja sormetin hänen orgasmiin, suudellen kuumaa ihoa:

 - Tuleeeeeeeeeeehhhhh...., voihkien hiljaa tyynyynsä.

Hiivin hiljaa huoneesta, jättäen paperin yöpöydälle: - Rakas...pian!!

Niin kauan kuin  Taian omaiset elivät, olimme tuomitut hiipimään yössä... .


(Kuinka vihaisinkaan tilannetta jos olisi totta, esim. uskovaiset, muuten fundementaaliset, rikkaat snobit, itsensä muita paremmiksi tuntevat...  heitä on niin helppo töniä verbaalisesti, tosin kostonhimoiset kuittaa, karma taas niille jne.)



............................

(Tarina rakkauden ja elonvoiman

kasvusta, tiellä kuolemattomuuteen)


Nyt ja jälkeen sen


Hirmuinen tuuli puhalsi minut nurin, kumoon,

vaan kiinnijääneenä sinuun, sinun lumoon,

jatkoin verissä, päin vaikka sattui, huimasi.


Sinä soimaten, tyhmyyttäni manaten,

kuitenkin halasit, kaulaan kuiskaten:

-Tulit luokseni, vaikka sairas, ja satoi, myrskysi...


-Koska rakastan, jatkoin sanojaan, katsoen syvään, lisäten: 

- Koska haluan, vaikka läpi helvetin, sydänmeni käskee niin..


Rakkautesi  minuun kietoutui, parantaen,

ja kiinnikasvaneena sinuun, haluten...

Alle peiton,  syliydyimme, osui ja upposi!


Sinä voihkien, himoasi kuiskien,

otit kaiken, annoit enemmän!

Rakkautemme fyysisyys, liekit nuo roihuten!

Loppuun halut, himot tuhkaksi, polttaen...


Aika armelias, meidät unohti

kuolemakaan muistanut korjata..

pois, ja tarpeeksi saimme, 

Elonvoimaa!

Sulautuaksemme samaksi,

 sieluksi, mieleksi, hengeksi..

Ikuisesti rakastaen.

ilman Kuolemaa!


Anna evoluutio, aikaa tarpeeksi, ja tuuppaa tielleni oikeanlainen nainen, niin ruumiimme, yht'aikaa jättäen, lennämme avaruuteen, henkenä liukuen. 

Valonnopeus on huimaa vaan hengen nopeus on ajatuksen nopeus eli 

- Mikäs se tuolla siintää? ihmettelen.. -Lienee tähti punainen, siitä kimpoamme lailla bilispallon, pitkälle tuntemattomaan.... 

toteat tyynesti, minä samaa mieltä ja hups! Betelgeuse meidät heittää laitaan avaruuden, sinne missä ihmiskatse koskaan ole vieraillut, nähnyt teleskoopeillaan (edes niillä isoimmilla). 

Tiedän, uskon, toivon, rakastan ja kasvan, tarpeeksi isoksi (jos löytäisin päästäni mustan aukon, saattaisi se oikaista, luulen) kuolemalla tarpeeksi monasti, yx uskomus sanoo kahdestitoista täytyy jotta Nirvanoituu.

Minun mielestäni Nirvana* eli Taivas eli Paratiisi ei ole paikka vaan taso jolta voi lähteä oikeasti tutkimaan sitä final frontieriä. Ensin on vain mentävä itseen ja tutkittava se, minkä muodostaa sadat miljardit aivosolut, ja annettava hengen kasvaa. Jos ei muuta niin joka kerta kun kuolee niin se pääoma kasvaa  kunnes sitä on tarpeeksi, ostaakseen itsensä pois kierrosta, fyysisestä, hengeksi. Luulen että naisen kanssa helpompaa (tai siis kumppanin) tai ehkä tarvitaan kunnon polyamoria ennen kuin tarpeeksi forcea jota sitten use

-Luke, use the Force!! ei tarkoita toisen tönimistä katseella vaan sen voiman käyttöä hengen olemukseen pääsemiseksi. Se töniminen tosin on kivaa jos on valkoinen ja hyvä ja tönittävä musta ja paha (jin/jang).



 Sitten alkaa matkailu ja sitten voi jo olla aiheellista alkaa odottaa Elämän tarkoituksen selviämistä. Minä en sillä siis vaivaa päätäni, selviää kun selviää. Olen nähnyt tästä jonkun verran taa (ihmisen alkuun eli muutama sata tuhatta vuotta ja minulle on näytetty se irtoaminen, hengen muodoksi muutuminen (ehkä 1 000 sukupolvea vielä, ei voi tietää koska niin kuin muistikorttien kapasiteetti kaksinkertaistuu joka vuosi, on hengen voiman kasvu exponentiaalista.


Palatakseni asiaan, rakkautta tarvitaan tuossa ed. kuvatussa projektissa, siitä krapu ja siitä runo, huutoja pimeään, kaiut jos tavoittaisi sen oikean.....edes jossain elämässä.

Filosofinen ote päättyy tähän, seuraavat pari kk taas voinkin kirjoitella hassuja, luovia, hlökohtaisia, tylsiä, pieniä ja ihan omia postauksia;D


Sus'



Sielun Veljet - *Otsikko tähän*


P.s. Eräs ihminen väitti minua laiskaksi ja saamattomaksi, ensin sen hyväksyin vaan kuinka olisin voinut laiskuudella päätyä yllä olevan kaltaisiin faktoihin, totuuksiin, tai mahdollisiin todellisuuksiin tässä mahdottomien todellisuuksien täyttämässä elämässä? 

Juu, ja en voi kirjoittaa kaavaa asiasta, tämä ei ole fysiikkaa/matematiikkaa (joskin tämä sisältää matematiikkaa, mm. alkuluvut**. 

Vaan en ole matemaatikko, olen kokonaisrakenteen näkijä, mekaanikko, käytänteiden löytäjä, virkamies vailla hohtoa. Joskin verrattuna 6 999 000 000 muuhun ihmiseen aika saatanan kova jätkä! Paitsi ettei sillä ole mitään käyttöä niiden muiden kanssa joskin on tehnyt joskus mieli, ja olen käyttänytkin, sitä tönimiseen. Iso lasku, suhteeton pyssy, silti suutuin kerran, kunnolla, manasin ihmiselle joka loukkasi, teki väärin, kohteli fyysisesti pahoin ja henkisesti kaltoin, niin paljon pahaa että puoli vuotta hänellä meni kaikki pieleen. Asunto ja työt lähti alta, vaimo meni, mainekin isosti ja ...kun kohtasin vuoden päästä, pyysi anteeksi vaikken kysynyt enkä ollut nähnyt. Joka päivä viisi minuuttia: - senkin kusipää, teit väärin, kärsi, kaikkea pahaa ja enemmän, toivon haluan, sijoitan karmapisteet, Voi Elämän kevät että söi omaa energiaa, viha on kuluttavaa. Mutta teki hyvää, silloin olin pienempi ihminen. Ja mistä tiesin että se paha tuuri johtui minusta? En tietänytkään, kuulin vasta jälkeen päin vastoinkäymisistään joskaan ne eivät yllättäneet;)  Nyt tiedän että se johtui minusta.. .




* Nirvanaa ei pilannut se itsaripelle bändillään, tai itsarillaan, niin kuin Aatu pilasi hyvän symbolin. Hakaristi on AHn varastama ja se on palautunut jo aikaa sitten intiaan mistä se on kotoisin, tarkoittaen loppua. Senhän takia se hitlerin vinoversio oli niin voimallinen, laittaa nyt loppu eli kuolema liikkeelle, hullu äpärä, tosin vei kyllä sitten omankin porukan aika pitkälti.       


** .es. viisi on elementtiä - maa, ilma, vesi, tuli ja metalli (kiinalaiset on oikeassa), kolme voimaa, miinus, plus ja neutraali eli nollavoima (kummallisia hiukkasia kun ei ole varausta), kaksi puoliskoa hengessä, yhden näistä muodostaen! Seiska on hyvän täydellisyys, yksitoista toistaa itsen, antaen ison voiman, kolmetosita pahan voiman täydellisyys. Siksi pahan voiitaminen hyvällä vaatii enemmän kuin olemassaolon, aktiivisen kolmion ja liikkeen kolmion. Neliö on taso, kahdeksan on onnen maa, yhdeksän kolme kolmiota, kymppi laskemiseen. Sen jälkeen tuleekin vain edellisten isompia joukkoja, sekä alkulukuja joista en tiedä mihin niitä tarvitaan, en kuitenkaan ole matemaatikko.    




Kauheata olisi vaipua karmakoomaan,
Syyt ja seuraukset katoaisi, olisi vain 
elossa, hengittäisi, söisi, paskoisi, kuolisi.

                                       

4 kommenttia:

  1. Mukavan erilaisen kravun sait annetuista sanoista. Tuo runosi taipuu aiheeseen hyvin, ehkä paremminkin kuin tuo itse krapu.
    Aikanaan kirjoitin Kolmiokirjalle kymmenittäin (ellei satoja, en enää muista) novelleja ja pokkareita, silloin tämä genre tuli enemmän kuin tutuksi.
    Vaatii kirjoittajalta taitoa, ettei esim. seksiakti kuvattuna ole kökkö, koominen tai muuten vaan tylsää luettavaa. Kaikenlaiset kliseiset ja useaan kertaa käytetyt sanat ovat siis pannassa. Mitä enemmän keksii synonyymeja tai kiertoilmauksia perinteisille seksiaktiin liittyville sanoille, sitä parempi kirjoitus.
    Ihan hyvin olet onnistunut. Vielä vähän viilausta, niin a vot.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos asiallisesta kritiikistä, aina löytyy käyttöä. Kehutkin kelpaa;)
      Väänsin tuossa aamusta sanoista jo niin kummallisia sijamuotoja että tuli itsetarkoituksellista, sekin raja on kohtuu häilyvä, kokonaisuus ratkaisee. ksekityin krapussa taianomaiseen, sen sijoittamisesta tekstiin tuli vahingossa liian tarkoituksellista, olin vain niin onnessani kun katkaisin sen sanan ja sehän toimii, siis nimenä joskin ei vielä taia olla, menee sarjaan Nooa, ynnä muut joista tuntuu puutuvan kirjain ennen kuin tottuu.

      Poista
  2. Toivottavasti elämä hymyilee vaikka Sus' lymyilee piiloissaan, kiihkoissaan musiikkia kuuntelee, pimeyttä suutelee, valoa odottaa.

    VastaaPoista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)