tiistai 24. marraskuuta 2020

Tundra, Tunde, Tundis..

 Rakkaalla pehmolelukoiralla on monta nimeä vaikka on vasta adoptoitu!! Ihunaa!! Sujella on koira(nkorvikepehmolelueläin)!!


Tundra<3

Kirpparilla eilen menin ihan tarkoituksella lastenosastolle (keskustan Talentti Harjunporras, nimensä mukaisesti lähellä Harjun Neron portaiden alkupäätä) etsimään jotain hauskuutusta itselleni ja siellä hän istui, kasan päällimmäisenä ja haukkui hiljaa, Sujen korvin kuulevin, nappasin syliin ja halasin: sinä olet minun koira! Tundra on puhdasrotuinen Samoileva Jedi-ritarikoira, rotuominaisuuksiin kuuluu mm. Pahan Imperiumin jäsenten tunnistaminen, siksipä niitä käytetään avaruussatamissa jossa myös Tunde palveli, hän pääsi eläkkeelle minun pesääni. 


Kun ei kerran saa tähän elävää ottaa  niin otin sitten koirankorvikepehmolelueläimen. Oikeasti pari kertaa hätkähtänyt kun bongannut sen tuolilta ja menee se murto-osasekunti ennen kuin yhdistää... Tosin ei tuo efekti kestänyt kuin eileisen, kiva silti;D


Mainita pitää, ei niinkään ostoksen erikoisuudesta johtuen vaan harvinaisuudesta: ostin pöytäliinan! Sama ollut siitä asti kun tähän muutin (8½v), ei edes oma vaan talon! Voi siis sanoa ettei kankaat ole mun sisustusjuttu? Kaipailin jotain jouluista vaan otin tämän kun ei ole käyttö yhteen viikonloppuun sidottu:


Siisti, aavistus itämaan 
mystiikkaa noissa ympyröissä..

Ei se paljon tarvitse että muuttuu koko pesän fiilis, mokoma rätti ja pehmolelu. Taas viihtyy hyvin, ennen seuraavaa hankintaa joka on jo tehty! Eli tulee tänään postissa pari julistetta, niistä lisää myöhemmin.

Sisustamalla pikkuisen saa seljätettyä marrasta!


Sus'



Bluespills - Low ride, uudelta levyltä
Holy Moly! 


2 kommenttia:


  1. Noin se on että pienistä asioista on paljon iloa. Vaihdoin piirongin päälle punaisen pienen liinan kun pikkujoulukautta jo elellään. Värikkäitä tunnelmavaloja laitoin, vie marraskuun kaamos flekmaattisuutta vähemmäksi.
    Kyllä esineisiinkin kiintyy ja tykästyy. Hellyttävää katsoa pehmo hauvelia ja välillä muokatakkin.
    Pehmo karhua hellittelen välillä ja kissaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sätkyilen vieläkin Tundraa;D on niin hiton eläväisen näköinen, lienee ollut kallis pehmo kaupassa.
      Mä ja ostin pattereita valoihin, parvekkeella siniset ledit, natsaa Suomen lipun kanssa hyvin.
      Valoa pimeään!!

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)