torstai 12. marraskuuta 2020

Tähtilaivaston paraatilentue/Them walkin' Angels

 


Tähtilaivaston eli avaruusvoimien lippulentueeseen kuuluu normaalisti yhdeksän alusta joista tämän päiväiseen esittelytilaisuuteen olemme saaneet kolme. Ylimpänä on risteilyluokan SuperHuperDuperdeluxe Cruiser 1301, SHD-C a.k.a ÄssäDösä komentajanaan luutnantti Squeredom, Johannes. Haipakkaa kyytiä pääsee, huippunopeus kuusi poimua pilkku seitsemän kurttua. Aseistuksena 3-D-triplavahvistettu Kumoutin jolla voi joko kumauttaa tai kumota vastustajan. Kuin kupin.

Keskimäinen on edellisen sisaralus, SHD-C 1968 a.k.a Jihuu!, komentajanaan ylilutnantti Jansson-Moomin, Tove. Muutoin samanlainen kuin sisarensa muttta tuoreempana hieman haipakampi moottori, huiput seitsemän poimua pilkku kolme kurttua ja kaksi ryppyä. Haipakampi on rekisteröity tuote, eräänlainen akseli joka saa moottorin kiimaiseksi kuin uroshirvi syksyisin. Mmöööööö!

Alimmainen, futuristinen kokeilukappale, kevytristeilijä LaitSpiidIisisti 667, LSI a.k.a Liisi, komentajanaan kapteeni Keväänkukka, Vuokko, joka on samalla lentueen johtaja. Huiput valonnopeus eli ehtii ja kerkiää. Lisävarusteena musta-aukkoaikakone. 



Them Walkin' Angels

Näin Enkeljoukon kävelevän,

siivin alastaitetuin.

Kuulin hiljaa itkevän,

kasvoiltaan surun, murheen luin.

-Jumala on kuollut

eräs kuiskasi minulle, 

ohikulkeissaan.

-Oho!

Elvis121120tellen


Sus'huetsia kääntämällä tarina muuttu aivan toisenlaiseksi, vai? Runosta tuli aika rankka, ei ollut tarkoitus, se vain tuli, putkahti, sana seuraten sanaa, letkaantuen, ruuhkautuen, sääntöihin vangitut. Lauseet lausutut. Jopas nyt lähtee lyyriseksi väkisellä;) panen maate, hyvää yötä!

(Suomi voitti Ranskan futiksessa, Ohhoh!! ja Jihuu! sekä Voi tätä riemua!!)

Väistelkää koronaa,


Sus'


Eva Dahlgren on vaan niin mainio!!


1 kommentti:

  1. Eipä ole, muistan että ne paperille tehtiin mutta hävinneet moneen kertaan ajan sivuille.

    En ole lukenut filosofeja, kuten N.ää tai kierkegaardia jne. Ihan on omaa maailmankuvasillisalaattia;)

    VastaaPoista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)