sunnuntai 7. marraskuuta 2021

Marrakeshkuun selätys!! (ajassa 03:12,02 Hyvä PainiSus'!! Hyvä Suomi!!)

 Q. Marrakesh oli pelottava vastustaja, elopainon ollessa 145 kg ja ei tippaakaan rasvaa!! Paskat valahti shortseihin, haju levisi korokkeella aiheuttaen vaivaantuneen hymyilyn, takeltelevia äännähdyksiä ja yhden laatan - sihteerihenkilö Unto G. Huippeloinen pullautti aamiaisensa, ja arvatkaa vaan mihin? No tietenkin palkintopokaaliin!!


Tämä on kaikista yksinkertaisin solmu - 
yksinkertainen siansorkka. Sellaisenaan
ei juuri käyttöä mutta kaksin- ja kolminkertaisena
pysyy vene rannassa ja lippu salossa 
(vars.lippusolmu vaikeampi).

Odottelin pukuhuoneessa alkavaa matsia, vilkaisin kelloa: vielä vartti ja tämän suden henget on heitetty, turkista saa joku kapisen mutta kylmän talvivaatteen, pääkallon lahjoitan taidemateriaaliksi, luut samoin, ja sit.. - Mitäs se Sus' täällä itkee ja tekee testamenttia? Veli Kauppinen saapui tuoden tullessaan pyhän tunnelman (vaikka olisi ilman liperiä ja mustia vaatteita, silti hänessä viipyilevä jumalainen häivähdys saa kiroilun loppumaan, jne.) selvitin kirkonmiehelle (itseasiassa Veli oli kreikkalais-ortodoksi-juudeanmaan missionääri-kristitty joka myös käytti Koraania sujuvasti Raamatun rinnalla  (tästä syystä hän oli ainoa hlö maailmassa joka sai Itkumuurin alueen joka-ikisen uskovaisen polttamaan päreensä;) Ja iloisesti hän yhdisteli vanhaa ja uutta, Koraania sekä valittuja paloja Buddhismista, Taolaisuudesta, lähes kaikista filosofioista, sanoipa jopa fasismista ottaneensa opiksi. Kysin minkä, ei vastannut. Tai vastasi mutta kysymyksellä: - Minkä ihanuuden Mussoliini meille fasismin myötä palautti? - Enpä osaa sanoa, hetken tuumattuani totesin, jatkaen: - mutta palaan asiaan heti kun keksin sinun umpikieron loogisuutesi... .Buddha on jees, antaa hyviä neuvoja,
ei kivitaulullista kieltoja, ei tsiljoonia
sääntöjä kuinka pitää elää eikä
 mitään fundamentaalista vaatimusta
pyydettäessä itsemurhaamalla murhata muita
jotta pääsisi paratiisiin. Jos Allahin puutarhoihin
pääsee murhaajat, ja vieläpä viattomien sivullisten!,  
niin täytyypä rikkoa.... äsh, minähän syön 
sikaa harva se päivä. Hoidettu!


Ovi kävi: - Kaksi minuuttia! Olin Velin kanssa viisastellut, unohtaen että edessä odotti turpasauna. Nopeasti selitin mitä ja miksi mihin tyly kuittaus, kaikkea juu, kännissä.. . Otin saarnan vastaan vastaan panematta, en edes muodon vuoksi vastustanut sillä tilanteessä oli vastuksia jo riittämiin ja ajankäyttöön piti vielä mahduttaa saunavihtojen teko.  - Hmm...Laita silmät kiinni! tuli tiukka komento jota tottelin kysymättä, olin oppinut ettei Veli turhia huutele. Heräsin viitisen tuntia myöhemmin eli kahden pintaan. Ajan- ja paikantaju oli hukkasessa. Paltaan aikaan 20.59,35 Veli  otti minut vastaan kun putosin, kantoi suihkuhuoneeseen ja otti maskini ja painitrikoot. Mitenkään ei olisi mahdollista naamioitua 167 senttisen, 100 kiloisen äijän 194 senttiseksi, 88 kiloiseksi urheilijaksi - Veli Kauppinen: - Missä Veli, siellä poikkeus. 

Kun sisääntulomusiikkini alkoi soimaan:
Veli marssi kehään ja tuomarin julistettua ottelun alkaneeksi, risti kätensä ja tuijotti vastutajaansa. Quillan Marrakesh olisi voinut lyödä kerran ja voittaa matsin vaan omaa outouttaan äimäillen hän huomasi istuvansa Velin eteen risti-istuntaan, liittävän kätensä normaaliin rukousasentoon ja kuunteli keskittyneesti Velin saarnaa. kuten koko minuutti sitten verenhimoinen yleisö, kymmentuhantinen joukko. Nuppineulan putoaminen olisi ollut metelien meteli. Quillan mukaan lukien, yksikään tuona iltana salissa olleista ei enää koskaan katsonut tai harrastanut kamppailulajeista idioottimaisinta, boxausta (hanskat ja suojat niin jotain tolkkua, muutoin vain pahoinpitely/törkeä pitely/tapon yritys/tappo*). Sen kummemmin julistamatta, asiaa ajattelematta, he vain....lopettivat. Heidän oma aggressiivisuutensa vajosi minimiin ja sen nauttiminen viihteenä katosi kokonaan. Veli itse kutsui metodia henkiseksi kivesleikkaukseksi, joskin ilman negatiivisia sivujuonteita.


( ;DD)


Ja nyt jotain normaalimpaa höpötystä;) Vaisto on hyvin jännä juttu, voisin sanoa jopa että olemme jännän äärellä kun puhutaan vaistomaisista teoista ja valinnoista. Olen kuunnellut, ja jättänyt kuuntelematta vaistoani. Tosin jälkimmäisen vain kerran, oli sen verran rankat seuraamukset kun menin eteenpäin valitsemaani tietä joka päätyi vapaudenmenetykseen, lähes psykoosissa on sinänsä kiva olla poliisivankilassa, turvallista on!! Mutta kuulusteluissa olisi suotavaa olla täydessä tolkussa. Kuuntelusta hyvä esimerkki on Tarina VI, osa 2 (tulee julki 12.päivä kuluvaa eli siis perjantaina. Pikku laina:

 Kaikki sujui mainiosti ja menin heidän asuntoonsa jossa kävin suihkussa. Siinä istuessani ammeessa kaikki karvat nousi yhtäkkiä pystyyn ja päässä takoi että tähän homman et lähde, tässä on jotain mätää. 

Tänään tuo vaisto ilmentyi mielenkiintoisesti, lähdin käymään kartonkikeräyslaatikolla hakemaan maalausalustoja sekä kaupasta magnesiumporetabletteja. Ensin kauppaan jossa jahkailin vitskuhyllyllä:

- Hmm, missäs ne magneetit nyt on (panda)... hetkinen, tuolla (lakuja  pussi!) taitaa olla, ja onkin... (lakritsaa!!) ....onpas nämä kalliita (rahat riittää lakupussiin, täytettyjä!!!)..tarvitseekos minun juuri (LAKUJA) nyt näitä ostaa.. taidan ottaa (lakuja) Pandan pussukan täytelakritseja, on niin pirun ihanaa tunkea suuhun niin paljon kuin mahtuu ja sitten mälvätä sitä mälliä viitisen (?) minuuttia, lakritsitaivas!!

Kun palasin kaupasta niin, kas kummaa, muistin sen keräyslootan. Olin menossa alunperin lootalle X mutta nyt tuli tunne että ei kun menet lootalle Z. olin että no mennään, sitten tuumin jotta Haloo Helsinki!, eihän siellä lootassa ole kuitenkaanmitään miljoonapottia, se ja sama mistä terapiamaalauskartonkia hakee.. . Jännää kyllä, olin edellistä ajatellessäni eri miletä itseni kanssa ja päädyin lootalle Z. Saalis:

                                                                       

Tuo rautalintu minulle varmaan kiekuili, halusi päästä ihailtavaksi, jonkin omaksi sen sijaan että olisi päätynyt metallisulattoon. Tämä vaihtoehto on monelle mieleinen ajattelutapa vaikka olisikin oikeasti muuta mieltä. Niin minullekin;)

Tässä tapauksessa vaistotoiminta on selitettävissä aikapitkälle tilastomatematiikalla: muuttujia on käyntikerrat, niiden tilastollinen todennäköisyys jollekin kivalle löydölle ja se että en ollut käynyt Zssa pitkään (kk) aikaan. Toisaalta käyn Xssä harvoin joten olisi ollut siksikin hyvä käydä siellä (pirs'katti**), nyt aloin himoamaan sinne menemistä, aamusta saattaa tulla tyhjäys, pitäisikö?)


Taiteilua harrastetaan säännöllisesti; Palaa! (5 tulta, yhden pitäisi olla vettä että on tasapainossa) Tein tuon lokakuun lopulla ja sen jälkeen on se vesi ilmaantunut, tuon terapiamaalauksen tähden aloin miettiä mikä on ja tein tarvittavia jäljityksiä ja hiilauksia. Keskimmäinen on puhelimen ja silmälasien koti, lisäsin siihen tuon kirpparilta löytämäni puupääskyn ja kumisen renkaan joka oli parvekkeella SANNI-kuvan kehyksinä. Oikeala taas on vanha työ, laitoin kehyksiin kun sellaiset löysin eräältä siirtolavalta (tässä pesässä on noin 75% kaikesta tavarasta löydettyä, lainattua, kierrätettyä, lahjoituksena saatuja.. Olen ostanut tänne esim. huonekaluja..öö.. en ainuttakaan!!!


Katselin tarkemmin Kullrwo Kumminknin muotokuvaa ja sen pää muistuttaa lohta, eikös? Tai haukea, kala kuitenkin. Koska sillä on selvästi käärmeen varsi, kiertyy kerällä peräpäässä, on tässä siis lohikäärme?!  Tai Haukiäärme***), tuo suomalainen vastine kiinalaisille lentäville voimilleJaahas, johan tässä taas tuli jupistua, tosin kun suljen koneen, ajatuksiin pörähtää ainakin yksi, lultavasti kaksi.kolme asiaa jotka piti kirjoittaa. Huoh, on niin kauheasti sanottavaa, vaikka se olisikin puutaHeiinää niinjokunhan nekin on sanottava(kirjoitetava). Elämä on. 

(Ja sitten kun ei enää ole.. , niin se siitä=).


Sus'


Olisiko jollakulla tarvetta
pysähtyminen ja pysäköinti kielletty 
-merkille? Pelastin arvatkaa mistä? no..
Postimaksut  plus kanto-, pakkaus-
ja hermot palaa edellisissä -kuluiksi olen laskenut
18,75 Eur

P.s. Unohdin vallan että teemana on vihreys, pahus, mistä minä nyt tähän hätään vihreät tempaisen??? Täältä lisää selättäjiä!! Jihuu!!*) "Ruumiillista kuritusta käsittelevä tutkimus voidaan summata lyhyesti: kurituksesta ja väkivallasta on lapselle pelkkää haittaa. Kurituksella ei saavuteta mitään kasvatuksellista hyötyä, ja sen avulla saadaan vain joko silmänpalvontaa tai sokeaa tottelevaisuutta ilman omaa harkintakykyä."

-wikipedia/kuritus


**) pirs'katti = hiiritaksia ajava salvettu kissa

-Sus'Alinen/elukoista


***) Jos tuntuu oudolta termiltä niin ei ihme, liitin sen juuri äsken suomalaiseen mytologiaan, Kalavale parhaimmasta päästä;DD

10 kommenttia:

 1. Haukiäärmeeltä näyttää :) Pitäiskö lisätä vielä siivet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siivetönnä vanki maan, suu on sillä aivan auki, särki, ahven, lohi, hauki!! Huuhaa!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Jenni on paha, paloiko saha, penni on raha! KKK (KonginKankaan Kantri)

   Poista
 3. Loistava sisääntulo biisi. Taisit kysellä taanoin naakka kuvaa. Yksi olisi julkaistuna 16.4.2021.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naatos kii .. ei kun kiitos naakasta, tarkastan heti.

   Poista
 4. Kalevalassa on mistä veistellä!

  VastaaPoista
 5. Paljon on asiaa :-) löytyi sieltä pikkuisen vihreää :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riittävästi ottaen huomioon että kirjoittaessa extemporee, unohdin koko asian, siis aivan tyystin.

   Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)