maanantai 8. marraskuuta 2021

Peliä pukkaa, vaellussauva valmis ja muita outouksia a la Sus'

 

Villin Lännen Poppamies -lautapeli


No nyt löytyi oikeasti rasistinen peli, tästä voisi jo tavan tolkullakin vetää herneet nokkiin. Idea on etsiä poppamies, lahdata tielle tulevat tavan inkkarit eli punanahat. Kun Poppisukko löytyy, pitää kiiruusti vangita ja viedä hänet Washingtoniin voittaakseen pelin. Jos sattuu saamaan edellisestä kohdasta Päällikön niin saa 6 ylim. heittoa eli lähes varmasti voittaa!!

Jos kiinnostuit, ota selvää itse, alkoi etoa hiukan pelin ujostelematon asenne intiaani-"ongelmaa" kohtaan.. .


Itse aloin suunnitella Metsänväki -peliä luultavasti kun kelasin noita pelejä päässäni. Alustavasti kaksi lähtöpaikkaa joista vastakkaiseen päättyy, sitä ennen pitää hankkia neljä leimaa eri pesistä: Sudenpesä, Pöllön Pesä, Possun Lätti ja Mammutin Maasto (sis. aikakoneen ;D), käyden välillä keskellä Metsänväen Aukiolla nostamassa Metsän Yllätys /tai joku kortti, tehtäviä?) -kortti. Katsoo nyt jaksaako kantaa idea niin pitkälle että väsään säännöt, pelimatematiikan ja  -logiikan. Laudan muoto on valittu, samoin lähdön - lopetuksen paikat sekä nuo neljä paikkaa, pesää, tilaa, mitä kullakin.. . 


Heu,,ei kun Haureki!! Heh...


Korttipelin haluaisin joskus suunnitella.. .


Vaan Vaellussauvan suunnittelin, kasasin, varustelin ja koristelin!! Jihuu!! Alumiinia keveyden ja kestävyyden tähden, ammattilaisen siivousvarsi on tähän loistava aloitus.

Heijastin pitää olla citysauvassa, myös irrotettava valo on. Alaosan maalausta: sin, oranssi ja yläosa musta, kultakoristeluilla ja taitaa olla yksi safiirikin. Alapäässä jääpiikki taitettavissa esiin ja kumitulppa pehmentämään asvaltin iskua. Tuo valkoinen on noukkimiskoukku :)Yläpäähän lisäsin linnun siipiä muistuttava esineen eli..  siipimutterin ;D


Välähti! Inspiroiduin edellisen yön 
keräyslava-kierrokselta, löytyi 
kaikenlaisia jänniä esineitä!!


ANNA SUDEN ELÄÄ -
julisteita saa/sai Luontoliitosta.


Savolaista kauppaa: kaveri nosti lippaasta kaksi kaulakorua, hampaita molemmat ja kysyi: Haluatko toisen? - Haluan totta kai!! Ihana!! Valitsin isomman ja hienomman:

Senegal/Nigeria
jompikumpi kuulemma.. 


Jatkoi sitten ennen kuin antoi käteen: - Ei kai 4 euroa ole liikaa kun on niin kaukaa tuotu? Oli likellä etten revennyt ja huolella ;DD Yleensä kun kysytään, että toinen maksaa sen ja toinen tuon, ostatko molemmat vai vain toisen? Savolainen tapa varmistaa etukäteen että asiakas on koukussa ja ei kun kelaa siiman sisään... Käy se noinkin, hieman vain yllätyin, tuli niin puun takaa. pitäisi muistaa kun on savolaisen tervaskannon kanssa saman pöydän ääressä - ihminen voi lähteä Savosta, savolaisuus ei ihmisestä koskaan!! Pyöristin vitoseen, tuli niin hauska fiilis ja eihän tuo nyt ollut muutenkaan paha raha, olisin ehkä lähelle kymppiä maksanut... .


Pysähtyminen ja pysäköinti 
kielletty!!!


Vähän läpällä heitin että on myynnissä jos joku tarvitsee. Tsekkasin netin ja niitähän myydään oikeasti, tuokin merkki maksaa viisi kymppiä!! Pyysin aiemmin vajaata kahta kyssee, nyt hintapyyntö 24,- plus pk:t.

Talouden tasapainotus käynnissä, ärsyttää mutta kun ei muutakaan voi, laskea etukäteen kk:n menot ja pysyä siinä. Kaikenlainen impulsiivisuus, joka on niin syvällä minussa, on kielletty. Ole tässä nyt sitten pyörimättä, omaa häntää jahtaisin. Vaan kyllä jaksoin edellisen kk:n, vaikken ihan maaliin päässyt, niin jaksan tämän kuluvan ja palkitsen itseni 3.12. ostamalla risteilyn. Juuri ennen joulua satamasta vähän viinaksia, ja myytäviä uudeksi vuodeksi, ja vielä Zig-Zageja eli savukepapereita. 

Ja yksi hyvä viski itselle:)

Mistä tuli mieleen, että hain ja sain tänään kolmannen repun samaan rahaan. Uskomatonta venymistä yrittäjältä, siis Mini-Laukku, JKL, Torikeskus, että korvaa hajonneet. Olisin itse kerran korjauttanut ja sen jälkeen antanut valmistajan osoitteen. - Neljättä ei tule, sanoimme sen yhtä aikaa toisillemme ;D Hieno ihminen! Jos vielä hajoaa, niin kirjoitan kyllä tulikivenkatkuisen, lähes liekehtivän, ellei jopa räjähtävän! kirjeen, jonka sanavalinnat punastuttaa jo nyt.. ;D (-tanan Borderline tuotemerkki!! plus häirii koska nimi on hyvä;)


Sellaista, marrasta jo käy, saisi lumet valkaista maailman synnit ja pahuuden, edes pimeyden,Sus'
P.s. Annetaan Jää/Tuli -taikaloistu   -sauva vastuulliseen kotiin:


Lapasen pidän! Hukkasin kaverinsa, 
vieläkin harmittaa, omasta ja tekijän psta, 
ison työn teki ja minä tumpeloin keväästä 
kun olisi pitänyt jättää jo lapaset kaappiin.

Edit - Ei soi enää Sujen päässä, kierrä nuotti kupolia, 
lämmitä kuulaa sävelmänpätkä... 
Lapaset löysin ennen kuin tajusin, että olin ne hukannut
 kanssa kera musalätsän. 

Rakkaan pipon lämmittävää muistoa kunnioittaen:
Hattu. Päästä!
Instant-runous tekee vahvaa paluuta!!

Mis' mun pipa?

Nuotitonna orpo askel, 
poika päähänsä 
saattaa saada ties mitä 
paatos-aatoksia...

Tuumat kuumat kesken kaiken
senttimetreiksi muunnetaan
Rytmitön työ sattuu
miten kuten jotenkin kuitenkin siis... .

(lukekaa ny, iha kujal
 hela ukko ko pipo putos
katos, kaamos nielas'
Burp
"röyh"
-keä veto, nyyh, ja ilkeä!! Nih!......


..(piip)..

2 kommenttia:

  1. Tuo merkki on yksi niistä joita autoilijat eivät tunnista, ainakaan meilläpäin. Kannatan ehdottomasti että suoritat peli jutskan loppuun asti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taitaa olla jo mennen talven lumia, koitin delegoida vähän, kiinnostus ei herännyt tarpeeksi. Itse tiedän että sen saisin maliin vaan kun olisi se ryhmätoteutus lähinnä inspiroinut. elämä on. (toistan tuota liikaa, mokoma mainos juurtunut huolella aliseen, -kele!)

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)