keskiviikko 24. marraskuuta 2021

Muumilaakson Kyyti&Kepponen Oy

 Muumilaakson Kyyti&Kepponen Oy sai galaksienvälisen kuljetuspyynnön, itse Darth Sidious tarvitsi kyydin Kuolemantähdeltä Muumilaaksoon ja takaisin, jossa hän tapaisi Hemulin... . Outoa, onko Hemuli sittenkin jediritari?? Tätä teoriaa on tutkittu vuosikausia mutta huolimatta valtaisasta yleisöpaineesta on Hemuli istutellut kasvejaan suu supussa. Muumipappa lipsautti eräissä juhlissa, pikku simassa, hämärän Olkoon Voima kanssasi -heiton mutta selitti seuraavana aamuna krapuloissaan sen olleen assosisaatio  bileiden laservaloista... . Bileiden järjestäjä kielsi kysyttäessä laservalojen olemassaolon, korjaten myöhemmin lausuntoaan. Välissä hän oli onnistunut kolhaisemaan silmäkulmansa astiakaapin oveen.. . Hmm, mutta joo, siis kyytiä tarvittiin ja Pikku-Myy hyppäsi Pedon selkään, ratsasti avaruuden halki Kuolemantähdelle jossa Darth Sidious tervehti ystävällisesti: - Sano vaan Sidiksi, niin muutkin tekee..


Pikku-Myy ohjaksissa, kyytiläisenä Darth
Sidious. Tässä he ovat juuri laskeutuneet
Muumilaaksoon ja matkaa Hemulin kotiovelle
on kivenheiton verran.

Nythän on niin että kilkuttaminen eli neulominen on vanhaa perua. Jo muinaisessa Bagdadissa vuonna nakki ja muusi, hyväntahtoinen hallitsija Harun el Pullah innostui lajista ja patalappuja alkoi syntyä huimaa vauhtia. Mikä tietenkin ahdisti kovin suurvisiiri Ahmed Ahnetta. Joka, kuten hyvin tiedetään, ei halua mitään muuta maailmassa kuin päästä kalifiksi kalifin paikalle.


Kutojamestarin ohjauksessa 
kalifi Harun el Pullah

Avasin joulukauden ja laitoin kaikki mahdolliset joulukoristeet esille, kyllä on nyt niin joulua että ei paremmasta väliä!!! Lahjat jotka lähtevät kuun alusta, on jo pakattu ja postitusta vailla, muutama muu pitää vielä hankkia heille jotka asuvat tässä lähimaastossa. Ennen joulua ehdin vielä käydä pyörähtämässä Tallinnassa, varasin risteilyn, jouluviskileka hakuun. Vietän joulun perinteisesti pienessä sievässä, en ihan känniin asti siis juo, vaan tissuttelen. Välillä muuta juomista ja kinkkua sinapilla napaan, sitten taas viskihuikka ja leffat pyörimään.


Kuten sanottu, kaikki mahdolliset :DD

Väreillä on tullut leikittyä, edellisen postauksen meno jatkuu. Yleensä näistä sessioista syntyy yksi maalaus johon tykästyn itse vaan nyt ollut hiljaisempaa onnistumisrintamalla, yksi kohtalaisen hyvä tuli:


Tuosta vasemman puoleisesta tykkään, utuinen, hämyinen, kokkobileet ja hahmo tanssii, toimii.  Tuossa oikeanpuoleisessa salamahässäkässä on kanssa fiilistä.
Edelleen valitan huonoa kuvanlaatua mutta eiköhän noista asia selvinne sentään.Suurin osa päätyy roskiin kuivuttuaan vaan ovat suorittaneet tehtävänsä: mieli on rento, olotila kiva ja psyyke tasapainossa. Hektinen arki ja uutisten tuoma ahdistus ja levottomuus unohtuu. Terapiaa ja halvalla, suosittelen, värien lätkiminen on vaan yksinkertaisesti kivaa. Jotain aavistuksenomaista kehitystäkin on havaittavissa, hyvin vähän mutta kuitenkin. pitäisiköhän...äh, ei konditionaalia!! pitää alkaa harkitsemaan josko ihan hakeutuisi kansalaisopistolle oppiin.. . Noin,  harkittuani huolella asiaa, päätin tehdä Reput, hihiii!!


Spotifystä löytyi hieno ominaisuus: soitettavan biisin reaaliaikainen sanoitus!! Olen onnessani, nyt ei tarvitse arpoa mitä kuuli kun voi lukea, siistiä!! Suurennuslasi -kuvakkeen alta ei löytynytkään hakua vaan tuo sanoitus-ominaisuus, kannattaa näköjään kokeilla namiskoita ja nappeja, usein ei uskalla kun ei nämä koneet niin hanskassa ole.


Klikkaamalla isommaksi, tuo vihreänä 
hehkuva kohta on se namiska.

Kyseisessä biisissä sitä ei oltu vielä synkronoitu biisiin mutta kokeilin muutamaa muuta ja toimii samoin kuin  karaoke-laitteissa, tulee rivi ennakkoon. Btw, eilen jostain ohjelmasta bongasin että karaoke tarkoittaa tyhjää orkesteria, selvisipä sekin.


Päätän Pesästä tähän, onnellisia aikoja oi adventistit, teidän aika koittaa jo ensi sunnuntaina,Sus'Bishop Gun - Shine

Kantripoprock on löytänyt sijaa Sujen
syämmessä, olen alkanut kohtuu usein sitä
 soittamaan. Vaihtelu virkistää!! Rentoa lätkettä.


P.s. Se kepponen, Pikku-Myy käänsi Darth Sidiousin laser-miekan patterit väärin päin, kiva yllätys taistelun tuoksinassa huomata että miekka ei pelaa.. . On se aika kultainen, kikattava riiviö, tuo Pikku-Myy.

(;D)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)