sunnuntai 20. syyskuuta 2020

Krapu 39 ja muutama Sus'huets=)

 Susu Petalin  blogista sanat: valmis, repiä, kello. Krapu on sadan sanan kraapaisu annetuista sanoista.


Kello kävi kiivaammin kuin koskaan. Katselin sekuntiviisarin juoksua linja-auton pysähtyessä vielä yhdelle pysäkille ennen satamaa. Tietenkin joku vanhus rollaattorilla linkutti mahdollisimman hitaasti bussin perältä kohden keskiovia. -Mitä se tuokin viittä vaille valmis kuolemaan on lähtenyt juuri tänään kaupungille?? Häpesin samalla ajatuksen juoksuani ja lopulta päädyin auttamaan vanhuksen kadulle. Linja-autokuski lähti epähuomiossa ilman minua.

Tämä oli niitä hetkiä kun alkaa joko nauramaan tai kiroa päräyttää itkuisesti. Tein molemmat, aloitin kiroamalla HSLn kuskit ja palvelun. Tirautin kyyneleen kun kuulin laivan torven törähtävän satamassa. Aloin nauramaan hulluna, revin matkalippuni - kuulin jonkun ihmettelevän: -Aivan valmis lataamoon, katso nyt, itkee ja nauraa, ihan sekaisin.


-----------------------------------------------

Sellaista matkailua, en tosin ole myöhästynyt laivasta kuin yhden kerran: istuin Tallinnan satamassa onnellisena ja tutkalla kuin koe-eläin ja katsoin kelloa, kas, 18.02 milloinkas se mun laiva lähtee.... Olin siis satamassa 20 vailla kuusi ja laiva lähti kuudelta mutta jotenkin se vain onnistui lähtemään ilman minua. Kauhean välinpitämätöntä!!! ;DD


Taiteellinen näkemys

Tuitui!

Jihuu!! Lohharit rules!

Kiinalainen kirjain baarin ovessa.

Kiinalainen kirjain vessan ovessa.

Avaruusolion ensimmäinen kosketus maan ihmisiin.

Red light on the highway

Sinuun kiinni jään..  .


Sellaista sunnuntaita Sudenpesästä,



Sus'

21 kommenttia:

  1. Hahhah, sen siitä saa, kun auttaa ihmisiä :D Onneksi oikeassa elämässä asiat sujuvat paremmin!

    VastaaPoista
  2. Ehkäpä kosto lankesi, kun menit ajattelemaan rumasti vanhasta ihmisestä. Hyvä tarinan töräytit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli sitten ylimääräinen kosto sillä minähän(tai siis tarinan minä) häpesin ajatuksiani ja autoin lopulta. Tarinasta tuli itseasiassa aika hyvä, kiitos kehuista;)

      Poista
  3. No himskatti minkä teki. Onneksi oli vaan tarina :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellisuudessa voisi tapahtua niinpaljon sellaista nitä kukaan ei uskoisi joten helpompaa heittää fiktiona vaikka oliskin faktaa. Tosin ei tässä tarinassa, puhdas fiktio...vai??!! ;O ;DD

      Poista
  4. Olin niellä suklaan väärästä putkesta alas jo puolessa välissä tarinaa! Todella hyvä ja hauska Krapu. Naurun sain loppumaan, hymyä en vielä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jopas=) En sitä ihan noin hauskaksi mieltänyt mutta hyvä kun sain nauramaan, pidensin ikääsi=) Ihmisten hyvälle tuulelle saaminen on oikeasti niin palkitsevaa, ole hyvä ja kiitos.

      Poista
  5. Harmihan se on kun bussi jättää mutta kyllä se nauruksi kääntyi täälläkin. Ei pidä ajatella ihmisistä pahoja ajatuksia, se kostautuu. Mainio Krapu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Karma kuittaa, aina=)
      Kiitos kehuista, olen otettu.

      Poista
  6. Sain hersyvät naurut, vaikka Karman lakikin tuli mieleen tätä lukiessa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyväntuulisuus lopputulemana on arvostamani motivaatio.
      Karma on aika saletti, on muutamia empiirisiä kokemuksia asiasta sekä korviin napattuaja tarinoita elävästä elämästä. Totean jotta luulen tietäväni Karman laina olevan käytössä ihmiselon draamankaaressa. Nih!

      Poista
  7. Inhimillinen tarina. Näinhän se on, ei väliä mitä ajattelee jos teot on hyvät. Kyllä ne ajatuksetkin muovautuu, niin ettei tartte hävettää ittekseen kauheesti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsehäpeä ja -sääli ovat niij vvoimakkaista tunteita jotta niitä täytyy nauttia varovaisesti ja suuria määriä mutta vain hetken. Toimivat hyvinä kankina eli vipuvarsina ajatusten ongelmakiville. kaikenmaailman siirtolohkareita nimittäin lojuu pitkin psyykettä dna-jetjun tähden.

      Poista
  8. Hauska krapu:) Ai ai, varmaan oli kyllä kurjaa jäädä rannalle kun laiva ehti jo lähteä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, miten sen nyt ottaa, olihan siitä seurauksena mielenkiintoinen kännäysyö Helsingissä=) Oli jotain lämminyä loppukesää, ihan kivat muyitot lopulta jäi=)

      Poista
  9. Erilaiset ihmiset herättävät tunteita, varsinkin kun on kiire, onneksi hän auttoi vanhusta vaikka ajatukset olivat aluksi muuta. Minä en olisi kyllä pystynyt nauramaan, jos laivasta olisin myöhästynyt!Auts!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, ei se nyt niin huutonaurua ollut, on vain sattunut vastoinkäymisiä <joittain ja parasta on olut vain hihuitellä, ei se itku miktään auta. Hyvällä hihittelyllä sen sijaan saattaa päästä koppihoitoon ja sehän olisi nannaa tietyisä tilanteisssa;D

      Poista
  10. Mainio krapu! Jos tällaisen 'uhriksi'oikeasti joutuisi oikeasti, kaikki kirjoittamasi tunteet tulisivat aivan varmasti vuoronperään ja rysäyksellä!

    Me myöhästyttiin miehen kanssa kerran Ruotsin laivalta. Se lähti Turusta tai Naantalista (vuosia sitten). Päästiin satamaan, kun laiva oli noin kahdensadan metrin päässä. No, matkustettiin sitten pienillä vuorolaivoilla Ahvenanmaalle. Oli komea keli ja itse asiassa paljon antoisampi matka.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luin joskus jonkin lehtijutun noista Ahvenanamaan saarireiteistä, kuulosti tosiaan kivalta..

      Poista
  11. Kiitos kehuista ja kiitos etä Huetsit kolahtaa.
    Minäpä käyn, sanon jo tässä että se oli vain sellainen yhden kierroksen väläys ja kun sen yhdelle laittoin niin kaikille muillekin sitten, ei ollut tarkoitus järjestää deaamaa (jotenkin tuntuu että sitä on tuossa keskustelussa).

    VastaaPoista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)