lauantai 12. syyskuuta 2020

SatClass 120920

 Kingston Wallin II-levy on mun aution saaren levyni. On vähän hankala valita mitään biisiä erikseen kun nimittäin haluaisin soittaa koko levyn, se on kiinteä kokonaisuus. Se on miksattukin niin ettei biisien väleissä ole taukoa. Petri Wallin näkemyksen kokonaisvaltaisuus tulee esiin sanoituksista, hippihörhö on trippi-ajan totuuden etsijä, LSD-tä naamaan ja salat julki=)

Loppukin oli sen mukainen, mies teki sen millä kruunataan ikuinen rock-tähteys: teet kolme loistavaa levyä, trilogian joksi se oli tarkoitettukin ja menet kuolemaan. Hyppäsi Töölön kirkon katolta, tehden tietoisen itsemurhan. Surullisesta lopusta huolimatta, olen onnellinen että ehti tehdä nämä levyt. Olen kuunnellut vuonna 1996 syksyllä, kun levyn löysin, sitä noin kaksi viikkoa toistolla. kahden viikon jälkeen samassa huoneustossa asunut hlö tuli sanomaan: -Sus' ihan hyvä levy mut jos välilä jotain muuta?? ;DD

Laitan nyt tähän levyn kakkosbiisin, hauska avaruuskantri, Istwan:




Tältä levyltä löytyy cover-biisi eli I feel love jota luulin heidän omakseen ja kun Madonna veti sitä keikalla hyvin KW-sovituksin niin ihmettelin asiaa taajaan kunnes joku valaisi asiaa jotta se on Donna Summerin alkper hitti;D



Kuten sanottu, kuunnelkaa mieluummin koko levy=)



Sus'

Suomen kovin trio aikoinaan!!!!  Helposti=)

Lisää klassikoita!

6 kommenttia:

  1. Tuo Kingstoni kuulostikin hyvältä. Vähän kuin Oldfieldin ja Pekka Pohjolan jotkin zipaleet.

    I feel love tuli mulle ekana vastaan Bronski Beatin hienona versiona, mutta nyt tulee aina silloin tällöin Youtubesta katottua mahtavan Blue Man Groupin esitys tuosta: https://www.youtube.com/watch?v=8vBKI3ya-l0 Tuos videos on hyvin sitä niitten huumoria ja lisänä hyvää musaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jäikö sulla ilmoittamatta tää Lepiksen listalle, kun siä ei näy vasta kun mun oma? Oudon hiljaista tänään...

      Poista
    2. KW teki kolme loistavaa levyä, eka on rokkenrollin tykitystä toinen häröilevää maalailua ja kolmas on jonkinlainen superversio kahdesta edellisestä=)
      Heräsin vasta,m sikis hiljaista minun osalta...=)

      Poista
  2. Mukavan kuuloista musiikkia on Istwan. I feel lovessa jännä hätäinen syke taustalla. Tulee juna mieleen.

    VastaaPoista
  3. Joo, ehdotonta klassikkokamaa koko albumi! Surullinen tapaus oli Wallin kohtalo. Onneksi jäi hieno musiikki.

    VastaaPoista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)