keskiviikko 2. syyskuuta 2020

Live and let Die!!

Rebuplikaanien Lincoln Project, Trumpin
vastainen ryhmittymä Norsu-puoluseessa




Trumpuuttinin valinta pandemia-neuvonantajaksi:


Neuroradiologi Atlas nousi aikaisemmin tässä kuussa yhdeksi Valkoisen talon pandemianeuvonantajista. Hänellä ei ole koulutusta tai kokemusta tartuntataudeista tai epidemiologiasta.


Antakaa pres. Trumpin kannattajien mennä kouluun, töihin, ravintoloihin ja ennen kaikea, antakaa koronakieltäjien pitää stadioneilla suuria juhlia joissa koronaa kielletään ja oikein kunnolla. 

Kyllä sinne sekaan muutama taudinlevittäjä ajautuu, ihan jo tilastollisestikin se tulee tapahtumaan. Kun ensimmäiset sata per 10 tuhannesta kuolee ja loput sairastaa lievän flunssan viiva angstisen Henki lopuu, armahda jeesus! -version kuuden kuukauden jälkitauteineen niin eiköhän ala painua paksuimpaankin kalloon jotta armas Trumpuuttin oli väärässä ja nyt kansalaisia kuolee kuin kärpäsiä. Demokraattien osuus kansasta nousee siitä fifty - fifty -tilanteesta noin sixty seven - loput, niin saadaan ameriikkaan toimiva demokratia hetkeksi. 

Tai pidemmäksikin toviksi, Trumpuuttinin norsunjalkojen jäljiltä löytyy paljon posliininsirpaleita kasaan liimattavaksi. Uutta savea valamaan joutuu hyvä joukko trumpin jälkeisen ajan ihmisiä, toivottavasti muutaman sukupolven ajaksi tolkkuuntuneita.


"You can deny covid-19 but You Can't deny me!"



Sus'



Aseet ja Ruusut - Elä ja anna kuolla
(Tokio-92)


Nimeä 'huets, Voita! ..jatkuu vielä sunnuntaihin...


Arvontaan osallistuu:           Nimiehdotus:

  1. Helvetin Pöllö             "Tanssien kohti syksyn ensimmäistä täysikuuta"
  2. Repu                            "Rinta rottingilla kohti uusia pettymyksiä"
  3. Vilukissi                      "Ei ole Sutena yksinäistä eikä sutta tule, kun parhaansa yrittää"
  4. Timo Kyttä                   "Metsän läpi kulkevan muukalaisen varjo tulevaisuudessa"

3 kommenttia:

  1. Aika hyvät mahikset arvonnassa! :-D Muistuttele nyt vielä näitä meidän muitakin Saturday classic piiriläisiä, niin saadaan enemmän jännitystä.

    Tuo Trumpin meininki on kyllä hurjaa, viimeksikin häviönsä näytti muka melko varmalta, mutta niin vain teki jytkyn. No, nyt ei oo monien inhoamaa Hillaryä ja porukka on nähnyt miten 'mahtava' pressa se on, joten pidetään nyt peukkuja Bidenin puolesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Biden ei kyllä vakuuta mutta ihan kuka thansa tuntuu paremmalta kuin Trump!
      Levitä sanaa, susu petal ei kuulemma osallistu arvontoihin ja lepis on jossain netin ulottumattomissa ilmeisesti kun ei ole kommannut mitään viikkoon.

      Poista
    2. Näinpä. Toisaalta se Bidenin Kamala 😄 varapressaehdokas on aika eurooppalainen asenteiltaan ja noin vanhalle hepulle se voi hyvin tulla seuraajaksi kesken kautta.
      Lepis on tosiaan tainnut olla aika kiireinen viime viikkona, no pitää mainostaa.

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)