torstai 17. syyskuuta 2020

Tulkoon myrsky...

 ...pärskeet sen, vesimassojen vyöry

yli äyräiden ja väylien, massiivinen

tuho ja järkytys. Tulkoon myrsky...

..vieköön juurettomat, huonot yksilöt

ja kaikenlainen kertynyt kuona!! Puhdistukoot

veet, mielet, psyykeet, kadut

maat, taivaat

Sairaudet, vaivat, taudit

kadotkoot, hävitkööt, olkoot

kuoleman omia, poissa!

Tulkoon myrsky, olen valmis!


Kiss'an'huets

Myrskyä pukkaa, kaikki sääpalvelut huutaa naama punaisena, köytä kaikki kiinni, psyykekin vaarassa kadota tuuleen!!!

Olen varautunut ylimääräisellä kauppareissulla ja kaikkea kivaa löytyy jotta voi huoleti maata koko huomisen peiton alla, kuunnella sadetta ja lukea sarjiksia/kirjoja! Sadepäivä!! Siistiä!!

Sarjakuvia on hankittu, lukemisen riittävyys on tarkastettu. Dvd-filmejä löytyy mikäli netti kuolee ja jos sähkötkin niin kitaraa voi soitella akustisesti ja kyntt...niitä ei ole!! Pahus, noh, ensi kerralla. Luotan että sähkö pitää, on pitänyt aina ennenkin. Keskustassa (lähes, n. 4km) kun asuu niin sähkövarmuus on todella lähellä sataa, muistan että on kolmesti mennyt sähköt hetkeksi, noin 8 ja puolen vuoden aikana. En ikinä muuten elämässäni ole asunut missään näin pitkään, mahdanko alkaa juurtua? Jospa en kohta enää pääse liikkeelle? Pakoon! -efekti iskee...hihihihi (jostain syystä pakenija oletetusti nauraa, vähän hermostuneesti ja pikkuisen pahanilkisesti..)


-Taiteen määrittely? 
-En minä tiedä...

Pitkä tauko oli 'huetsien teossa. Nyt vähän tein..aluksi tuli ihan hirveitä. Vieläkin hirveitä. Siis eilen. Tänään päätin että nyt väännän muutaman siistin. Onnistuin. Nämä mitä nyt laitan on ihan ok, värisävyt on kohdillaan, joskin se ei välittyne teille johtuen paskoista kuvistani.


Tuli illalla pyöräiltyä kahteen kertaan kaverille ja takaisin, noin kolme kilsaa sivu ja matkalla 300 metriä noin 37 asteen ylämäkeä, älyttömän jyrkkä, matkalla keskustasta Keltinmäkeen. Plus se r-pankki, tekee 8km eli yhteensä 20. JKLssä se on enemmän, nämä mäet, kukkulat ja maastonkorkeudenvaihtelut, huoh... Ei ihme että Liikuntatieteen laitos sijaitsee täällä, pelkkä asuminen vaatii himokuntoilijan asennetta=) Kahteen kertaan siis siksi että unohdin lähtiessäni a)kaksi munkkia, berliinin- ja lakritsamunkki. b)kirjekuoren jossa Repun osoite ja nimi sekä c)tupakat. mikään yksistään ei aiheuttanut paluuta, munkit olisin voinut antaa kaverin syödä vaikka vistottikin, tupakkia olisi ollut lisää janiin...se oli se Repulle osoitettu mystinen kirje, se piti palata hakemaan ja kahden päivän repussa ulkoiluttamisen jälkeen laittaa se postiin;D Sama pää kesät talvet...K-18 varoitus!!!
seur. runo on rietas ja onnellinen=)


Keltti siellä kiltti päällä, kaarella kusee, 
Kyrpäänsä esittelee, selkäns' jyrkäll' kaarell'!!
Kateellisten nurina täyttää Laakson, naispuoleisten himon huokaus
 jää ilmaan väräjämään.... 
Ken Kuningatar Keltin 
yön sylissä kansssa Hänen
kun sydänmens' valtaa, 
ja saa...
tuota kauheaa.....


Hirvikärpästen riivaaman hirvieläimen tyytyväisyystaso 
toteutuneen hirvikärpäskuoleman johdosta:
-Olen onnellinen, sanoo Heimo S. Hirvensarvi, 
perussuomalainen hirvi Kainuun vaalipiiristä, -Venäläistyneet hirvikärpäset ovat nykyisin koulutetumpia, osaavat kieliä, sanomme heitä pieniksi vihreiksi hirvikärpäsiksi.Alkaa näin viiden-kuuden viikon pyöräilyn jälkeen olemaan jo sen verran lihasta että kun ykkös-ykkösellä polkee niin pääsee jo koviakin mäkiä läpi (ei vielä kelstinmäki). Tosin jos on perusterve ja -kunnossa niin sillä yks-ykkösellä pääsee vaikka koivun latvaan;D Mutta kuitenkin, juuri sopivasti ennen talvea ehdin vähän nostaa kuntoa. Olen muutenkin tässä viime viikkoine syönyt hieman enemmän ja nauttinut lisävitamiineja sekä magnesiumia kun ollut suonenvetoja ja lihasten jäykistelyä. Latautumalla menee talvi vähän iisimmin läpi, tosin sehän on aina pala kakkua sillä talvi on suosikkiaikaa! Varsinkin jos on se oikea talvi eli tammi-helmikuussa miinus 25 astetta vähintään kaksi-kolme viikkoa, se minulle riittäisi... ei tullut viime talvena, nyyh... . Pojoiseen voisi muuttaa mutta luulen että se alkaa olla haudattu ajatus, olen sitä 13 v mietinyt, vastaus  lienee että en sittenkäään taida.
Kun miettii valmiiksi niin voi sitten alkaa joko tekemään tai alkaa miettimään tekisikö jotain muuta.. . Hyvin kelattu on puoliksi suunniteltu eli lähes tehty.
Täydellistä torstaita, toivottaa teidän tupasvillanne,


Sus'

Rairai

2 kommenttia:

  1. Tekemäsi kortit on kyllä hyviä. Minä en ole ajanut pyörällä vuosiin mutta mökillä saa kuntoa kyllä. Syödä kannattaa hyvin ja vitamiinejä minäkin syön vielä hyvän ravinnon tueksi talvikuukausina.
    Minäkin pidän oikeasta talvesta lumineen. Senjälkeen tuntuu kevät niin hyvältä. Tunteet vaihtelee paremmin erivuoden aikoina. Tämä sinun kielletty 18 v runosi onko se haaveruno 😁❓

    VastaaPoista
  2. Nääh, ajayyelin pyöräilyä ja sitä isoa mäkeä ja sitten tulikin jo runonpätkää=)
    Kiitos kehuista, maistuu aina. Kortteja on taas väsätty.

    VastaaPoista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)