tiistai 22. syyskuuta 2020

Sus'Vision esittää: Illan ratoksi Sus' acappelloi ja valoshöyttää I feel loven...ja lankeaa!

 Leidiis and Getsemaanes!! Let me introduce to you laziesta animal in the shöybusiness: -Thöy Suuuuuuuuuuuuuuuuus'



...ja niin Sus' lankesi loveen, parvekkeella. Kuultiin ulvontaa joka herätti Kukkumäkeläisissä levotonta kaipuuta, villiys valtasi hetkeksi sydänmensä....

Aouuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!! ,kuului useasta sydänmestä ja joistain kurkuistakin. Niistä suolattomista.



                                                                          Kuolematon

               Hänen asenteensa Elämään,

                  aseensa Kuolemaan,

                           oli yksinkertainen:

    -Se jatkuu....


 


Sus'

19 kommenttia:

  1. Se on se syksy - se saapi ihm... siis Suen ulvomaan parvekkeella(kin) 😊

    Kiitos esityksestä, kaupungissa olo on taas hetken aikaa mukavampaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän tuolla jaksaa muutaman päivän=) Hyvä että uhraukseni, julkinen nolaus, ei mennyt ihan hukkaan vaikka sudesta lähtikin=)

      Poista
  2. Kiva, ku käväsit plokissani piipahtamassa ja jättämäs viästii!

    En tiär mikä toi sun vilkkus tosa on, mut mul tul jotenki nii miälee ne tulipalounet, mitä mä näin aikanas, ku olin iha läpirakastunu ja kuljin "seittemännes taivaas" (yli 30 vuat sitte). Unet ei ain välttämät olleet mittää rakkaurentäytteisii kylläkää, mut mite olikaa ihanaa herät oman rakkaav viäres, turvas ja ilma tult. Mitä isompi tunne, sitä isompi tuli unihi tul.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, aika jännä unijuttu. Vilkku on polkupyörän takavalo, ostin setin eilen niin pitihän niillä leikkiä=)

      Poista
  3. Tuolla Kukkumäen discossa en ole käynytkään! Mainio veto! :)

    VastaaPoista
  4. Tuttu hyvä klassikko! 👍🏻
    Onko tuo Kukkumäki siellä missä pelataan sitä Kukkulinnan herraa? 😀

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuntematon leikki, biisi klassikko=)

      Poista
    2. Koulus sitä leikittiin, yks oli huipulla ja muut yritti sinne ja huipulla olija pökki muita alas. Talvisin 70-luvulla oli kova sana Mietaankyläs. 😄

      Poista
    3. Aaa, Kukkulan Kuningas=9 Mites keppi tai kivisodat? Yhteen osallistuin, totesin et ei mun laji kun sattui;D

      Poista
    4. Mietaan koulus oli iso mettä käpyjä ihan vieres, joten siä oltiin sotaa männynkävyillä. Ne ei pienempinä ottaneet niin kipeetä. 😃

      Olitkos muuten Skepsisksen jäsen? Uudes Skeptikko-lehdes oli 9 sivua täynnä tekstiä Petri Wallista...!

      Poista
    5. En ole jäsen, osaan luonnostaan epäillä ihmeellisyyksiä=)

      Poista
    6. No kirjastosta löytyy sitten varmasti tuo uusin lehti. Kertoi enemmän tuon Petrin vaiheista kuin varsinaisesti Kingston Wallista.

      Poista
    7. Luulenpa etten halua edes tietää. Oli tässä aikaa mietiä kun sitä kirjaa etsiskelin..tuumin että enpä etsi, tullee vastaan kun tarpeeksi lujaa huudan, sisäisesti=)
      Toisaalta ei vält tarvis tulla vastaankaan, kun kerran itse kakkso-albumin on mun aution saaren levy eli yksi kymmenen tuhennen joukosta ( ei ehkä ihan..jos kuuntelee kymmenen levyä kuukaudessa 40v niin tulloo vähän vajaa viistonnia, eli jos korjais etät yksi tuhansien) eli siis yksi tuhansien ja tunnettua on että kaikenlainen tieo lisää aina jotakin, joskus joku paska tieto saa es levylleisen hassua rokettia kieli poskessa ja tavallaan ainutlaauinen veto on Gary Glitterin hokema Rock'n'roll..kaikessa yksinkertaisuudessan aivan loistava mättö. on otettu soudit ja ylsieilma Marc Bolan &TRexilta, ajan hengen mukaan on kiiltoa, hepenia, kaikenmaailman outouksia ja sanoitukseksi se mikä on kaikkein keskeisintä kapinasa kapina lisäksi eli Kivi ja vieri!!
      Joskus joku tieto saatta muuttaa tavan asian hekumalliseksi es se että ihan nätin näköinen, apikat kohdillaan vaan silti jää varjoihin eli kokoolailla tyypillistä suominaista ja kun tämä sitten jollkein tanssiinhakijalle lätkäyttää jotain upaa ja loistavaa sananpartta, niin että kohde luulee kehuttavan vaikka tekijä vittuili just maanrakoon niin johan alkaa näyttää nätimmältä. Minulle älykkyys ja varsinkin viisaus on asia jokan saa seiskan naisen näyttämään helposti kymmpi miinukselta, ja lopulta on pääasia että efekti tapahtuu ja pääsee eroon numeroista ja vertqailuista: Oletpas kaunis, rakastu minuun niinn päästään tasapainoon koksa minähän jo sinua...

      Poista
    8. No voi kyllä olla noinkin hyvä, kun (spoilers ahead!) tuntui että osa niistä sfääreistä tuli hurahtelusta erilaisiin huuhaa-juttuihin ja huumeiden päätä sekoittavasta vaikutuksesta. Toki musan voi ihan hyvin ottaa omanaan ja erillisenä siitä syntyhistoriastaan.

      Poista
  5. Suen sisin paljastuu. On ketunhäntä kainalossa ja kettua koko Sus'. Hengästyttäviä nämä sinun maaniset kaudet, mutta kiva seurata näin sivusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mania on ihq!!! Kuten olen kertonut niin kärsin maanis-depressiivisyydestä ja onnistuin psyykkaamaan sen depression siitä pois. Nostamalla koko tunnetilojen tasoa en enää putoa miinukselle mutta siitä seuraa myös se että kun se mania alkaa niin sehän heiluu jossain aivan käsittämättömän korkealla=)
      Mieluummin näin, masentuneena olen aivan kauhea ihminen. Kettu on sujen sisäinen lapsi? ;DD
      Häntä kainaloon ja mahanalus käpäliä täys!!

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)