perjantai 3. syyskuuta 2021

Ilmainen palautus - kirosanojen kuningatar!!

 Zalandoo, Bailandoo ja mitä näitä nyt on, Ali Baban tuhatvuotinen nimi on vedetty lokaan!, ja tietenkin Simo Kiinan Vaatehuoneelta, Moi!



                                
Alilla Libaa Babalta, Ib Ali Abaib Baila B, perskeles!! Meinaan nääs notta nysse tuloo, ratikka uluvoo ja paketit kulkoo eestaas taivaaan täys' koneita.

Kuningatar siksi että vaikka miehetkin tilaa krääsää, halpoja työkaluja, koneita, vääntimiä ynnä muuta hilavitkutinta niin yliedustettuina tässä ilmiössä on naisset joilla on edes vähän rahaa, läppäri ja loppumaton tarve saada postiluukulta rakkautta&tavaraa!! Ehkvä raivostuttavin ryhmä on esiteini/teinitytöt jotka tilaavat Euroopasta, Briteistä, Kiinasta, where-ever!, laatikoittain vaateita perjantaiksi ja viettävät viikonlopun pitäen pukujuhlaa!! Kaikki palautetaan.

Kun korona kuritti matkustajamääriä niin nettimyynti räjähti käsiin, lentokoneista osa muutettiin rahtikoneiksi ja Palautus-ilmastotalkoot alkoivat. Siis ne negatiiviset talkoot, rekkaralli jne siihen päälle, tavara kun kulkee aika pitkälti vielä fossiilisillä, tosin kaasu- ja sähköautot yleistyvät kun valtio, muut julkiset ja isommat firmat uusii kalustoaan kerralla ympäristöystävällisemmiksi. Myydäkseen enemmän tavaraa. joka liikkuu..jne. Kapitalistilla vihertää ainoastaan silmissä ja lompakossa, dollarit - In God We Trust! ..and Trump is so close to God can be!!?!!..right yeah... .


Money, its' hypotetic, been so long, 
it's gas
*cashregistersounds*
Pink Floyd



This 
Raging
Unburied
Madman
Poses like he has never been Fired, or not re-elected President (of Shangri-La, gladly). Can u believe this outrageos person to be candidate in 2025? 2029? I can, he is Undead, Rotten Soul Animated by Flames of Hell, tho' he'll live 'til hes got those two terms of power. Then He might try to do as Puta-Putin, to get as automatic leading position of State than Wlad has in Russia.  


Just found tis,Grrrreat fun;DD



Evil that man do is drop of water in the Sea comparerin to his chievments-to-be. said earlier,repeating message, or question? Ain't there one enough sane person to kill, to snipe, or to detonate this creature down below, so we all could breathe lil' easier, huoh, hmm.. .

 Dodiih, NSA, joko teiän porotti on käynynnä Sujen sivuloilla, tarkistamasa jotta kui on hää ko niin rumasti ja tottuuellisesti haasteloo meijän hullusta pomosta? kysyä täytyy ihekkii jotta mihnä tän suuren avohoitolan salaliittolaisimmat vainoharhat ovat piiloutuneet? Kai sitä ny yks kahjo joutais tuon variksenpelättimen tipauttaa, myö jätetään snaipperi-kivvääri rosikseen Gracelandia, Mempshis, Tennesee, siinä sellaane vihertävä bini ko lukkoo notta ÄfBiiAin sotkuloota, älä sie omi!! olipahan muksa skriivaa english, nice;)

Oh Alabama!!


Tuo tuollainen sanojen vääntely on muuten erittäin hyvä keino tarkistaa nettihuijarin lähettämiä s-posteja, tuollaisen kun kirjoittaa vastaukseksi niin menee roistolla sormi suuhun ja kääntäjä G putoaa kyydistä. Siistiä! Hyötykäyttöä viimein savon kiälelle, huumorilla ja vastuunkannolle.

Ilmainen - Roope Ankan mielestä suomen kielen kaunein sana. Mariska tykkää Kukkaruukusta (lupasi Ylen sarjassa, monta v sitten ennen julkaisuaan, käyttää jossain ja tuli Kukkurukuu -biisi/levy)


Koskaan ei ole huono paikka soittaa
 tätä kaunista biisiä!! Liekki -hitti
Kukkurukuu -levyltä 2012, artisti siis Mariska
(jolla oli viime VE-kaudella maaginen
yhteys Hra Ylpön kanssa).



Palautuskin tuttu vain muovi- ja olutpullojen/tölkkien kyljistä. Älä osta jos et osaa arvioida kokoa, miltä se tulee näyttämään ylläsi jiiänee. Edes vähän paremmin kuin nyt. Ja jos kokoarvio heittää, tilaa saman tien kolme vierekkäistä kokoa, joku istuu kuin nyrkki silmään jos jatkat palautusrallia, varsinkin lentokone -sellaista.

Kun nyt korona jäljiltä jää edelleen, ja on jo kertynyt sitä hilloapaaluavaluuttaa yli omien tarpeiden niin kuluta harkiten, mieti kerrankin mitä teet sadalla pikkupaskalla kun voit hakea lähihuonekaluliikkeestä uuden nahkasohvan ja 50-tuumaisen telkun, jää vielä maksaa vuosi Netflixiä, ynnä paria muuta ohjelmakeskittymää, sekä kassi keppanaa. Ja ei kun sohvaperunoitumaan, gratiiniksi kultivoitumalla. tai jotain muuta Tarpeellista Tavaraa!!


Teuvo Kuninkaan tarpeelliset tavarat



Siinäpä hieman taas ihmisten ajattelemattomuuden aiheuttamaa turhaumaa, -.¤.-huispauspoistaiottu -.*.-   ,toki jos joku kiinni saa, ottaa opiksi ja elää tavallaan, niin hienoa. Itse tunnusta syntini tässä ja nyt - Kaukosäätimen tilasin käytettynä ostamaani telkkuun kun uupui naiskoita, tuli jostain Piilaaksosta, elikkäs Nevadassako se nyt on, siellä oikeassa, ei Huitsin tai HV:n.. .

Return to sender, at free of course, Don't like his colour, Dont like this look!! (Mylviksen biisiä mukaillen=)

Vää Vää!! Rin-Tin-Tin vahtii, hau!


Sus'


Mylvis komeaakin komeampana, 
karismaattisen jumalainen,
ääni samettia ja voimaa.
Ensimmäinen fanitusikinä!!
Comeback-special -68 parhautta.


13 kommenttia:

  1. Pahat sudet... 👿 🐺🐺🐺 Hihii
    Hyvää uutta päivää

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuin myös!!

      Hieno orkesterin nimi, lähes yhtä hycä kuin Koirapuri

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Viimeiset 17 kuukautta, aina ajoittain. Väliin raskaita, väliin henkisiä kasvuja, väliin ihan vain urputusta ja valitusta, turhaumia, ja sitten musaa, pirkuleesti musaa!!!;D

      Luin tuosta pentujen vaaterallista jotka aikuiset opettaneeet, firmat toimii täysin säädyttömästi jos ilmastokeskustelua käydään. Ei olisi vaikeaa luoda atk:hon välinen johon lataan oman kuvasi, tai useamman, pituuden, painon ym mitä nyt tarvitaan ja ruudulle tulisi sinusta kuva es haluamasi takki päällä, samaan syssyyn vielä oikea koko ja hinta jne.

      Ei, pitää reissuttaa vaatteita lentokoneilla ympärä ämpäri, äly hoi!!!

      Poista
  3. Jospa vaate- ja krääsäralli vähän hiljenis, kun joka paketista jonka tilaat kaukaa, on maksettava tulli. Ja vissiin kai palautuksestakin, en tiedä. Sinänsä hyvä joo, mutta henk.koht. viiksettää, kun synttäri- ja joululahjojen lähettämisestä tehtiin sen verran arvokasta, että halvemmaksi tulis lähteä paikan päälle viemään ne itse. Mutta koska virus-jonka-nimeä-en-enää-lausu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nope, tuo vain vähentää Ali Babasta ja muista kaupoista ostettua halpaa krääsää, pienen pieniä paketteja. Muotipakettiralli jatkuu samanlaisena.

      Poista
    2. Perseilyn määrä maailmassa on vakio.
      Kaikki mulle tänne heti nyt.

      Poista
    3. Sanoi Pöllö ja repi joululahjan auki jo postilaatikolta kävellessään, kolmas joulukuuta. hihihihihihihi, narautus!!! Kaikki...auts!!!

      Poista
    4. 🙈

      Näkyykö mun uus räpellys luettavien listalla vai onko se muuten vaan turhaa ja tylsää?

      Poista
  4. Nettikaupasta vaatteiden ostaminen on yksi hölmöimmistä asioista mitä tiedän. Koko, vaatteen materiaalin tuntu päällä, istuvuus, miten niitä voi netin kautta arvioida? Ja sitten palautellaan... Ja sitten on tuo mainitsemasi vielä hölmömpi sivuilmiö eli että teinit tilaa vaatteita vain yhtä käyttökertaa varten tarkoituksenaan alunperinkin palauttaa koko rätti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Edesvastuutonta, sanoisin, varsinkin näin ilmastonmuutoksen aikoina.

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)