keskiviikko 15. syyskuuta 2021

Hetken aikaa olin kuin enemmistö kansasta

 Siis koin olevani niin sanotusta A-luokan ihminen. Tämä tunne tuli siitä että minulla oli rahaa! Ostin lenkkarit, isän rahoittaman maastopyörän, siihen valot ja lukon, kympin tietokirjan ja netistä vielä tilasin kaksi Mämmilää, aiemmin mainostetun Susu Petalin kirjan ja kaksi Led Zeppelin -julistetta!! Jihuu!! Tavaraa!!


Vielä yksi ja sitten on kaikki 
Sus' <3 Mämmilä

Mämmilä on aivan loistava suomalainen sarjakuva-sarja, kymmenosainen. Kertoo ystävällisen tragikomiikan keinoin suomen avautumisesta 70-luvulta 80-luvulle, ne juppitalousvuodet ja sitä seuranneen laman. Jos luetaan kouluissa 7 veljestä niin hyvin voisi luetuttaa tämä sarjakuva-sarjan, tulisi milleniaaleille vai mitä ne kaks'tuhat-luvun lapset nyt onkaan, että millaisissa äärimmäisyyksistä toiseen heitelleissä vuosikymmenissä vanhempansa, ja iso-vanhempansa elivät. Suosittelen lämpimästi näitä Tarmo Koiviston nerokkaita luomuksia ihan kaikille!!! 5/5Maastopyöräillyt olen, onnessani. Nyt on nimittäin pyörässä levyjarrut mikä tarkoittaa sitä että pysähtyy tarvittaessa kuin seinään -efektillä ;D Voi siis ajaa lujaa, ja olenkin antanut tukan tuulettua, polkenut himossani, innossani, kiihkossani! hupia pitkin poikin mäkiä ja nimenomaan iltaisin, yöllä. Ah mikä vapauden tunne, syys kietoutuu ympärilleni, pyörän valo leikkaa pimeyteen minun mentävän aukon johon sujahdan tuhannen kilometriä tunnissa. ketään ei missään! Ainoat viestit joita tulvii näköhermoille ovat liikennevalojen vilkkuvat punaiset, keltaiset ja vihreät, joista minun ei tarvitse välittää, sen kun anna laskea vaan!! Jihuu!!


Olen aina miettinyt että mitä sillä rahalla varsinaisesti saa, siis sellaista mitä tarvitsee oikeasti kuten itsetuntemus, -tunto, tiimityöskentelyn osaaminen, jne. nii tässä on vastaus - sillä saa tunteen että on normaali, tavan kansalainen joka käy töissä, jonka merkkinä hänellä on varaa olla koko ajan niin kuin minä tässä nyt hetken aikaa, joka saan tällaisia hetkiä ehkä kerran, kaksi vuodessa. Noh, minä pärjään niillä parilla aika hyvin, en niin ole tuollaisen tunteen perässä, minä, Sus', Aouuuuu!!


Tuo vasemmanpuoleinen oli pentuna  seinällä, 
kevyet nostalgiat!!
Hyvää päivää kaikille, tulispa aurinkoinen syyspäivä, se on ilmaista kivaa,Sus'
Papa Roach - Between angels and insects

P.s. Tänään napsahtaa viis seiskaa, luulen eli kommenttilootaan numeroita, kiitos;)

5 kommenttia:

 1. Mämmilä on mainiota luettavaa. Nyt on numerot 77693 . Päivällä en kerkiä nettiä selamaan ,kerkiää varmaan seiskat tulla. Syksyistä päivää!

  VastaaPoista
 2. Nyt on mennyt yli,luku on 77786.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sillä voitat Viis Seiksaa!!! eli laitapa s-postiin mulle sun osoite ja puhro niin saat paketin, lähetän sen ensi keskiviikkona 22.päivä. Onneksi olkoon!!!
   elvistellen@gmail.com

   Poista
 3. Muutaman Mämmilän olen joskus lukenut. Mainioita ovat.

  "Ah mikä vapauden tunne, syys kietoutuu ympärilleni, pyörän valo leikkaa pimeyteen minun mentävän aukon johon sujahdan tuhannen kilometriä tunnissa."
  Voin kuvitella, mahtava fiilis. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis ällistyttävän hienoa ajella lujaa, kun uskaltaa. Ja yöllä!!

   Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)