lauantai 4. syyskuuta 2021

Saturday Classics 040921

 Kun vuonna 1984 Deep Purplen paras kokoonpano eli vuosien 1969-73 Mark II kasattiin uudelleen, oli Sujen toiveet korkealla. ja kun sitten tuli Perfect Strangers -biisi, olin aivan täpinöissäni.





Laitan tähän tuon livepätkän, vars. video on kohtuu tylsää katseltavaa. Vaan onpa kerrassaan hyvä biisi!! Ja siihen se jäi, ei mennyt kauaa kun vanhat ristiriidat kaivettiin esiin, Gillan ja Blackmore toistensa hiuksissa. Juu, tappelivat kuin akat;D

Vähänkös ärsyttää kun muistikuva on aivan selvä, että on olemassa video tästä biisistä, jossa vihreät laserit välähtelee alussa, muistan sen tehneen vaikutuksen. Ja nyt ei löydy you tubesta, ei sitten millään hakusanoilla. Noh, biisi riittäkööt, on hyvä sellaisenaankin.

Lissee bissee ja klassikkobiisei!! Eksyin Naamakirjaan kun yksi kaveri hukassa. John Smith, uusi nimi Sujellen;DD Minusta on moneen persoonaan, helposti.


Sus'


9 kommenttia:

  1. Deep Purple oli nuoruuden ehdottomia suosikkeja, oli seinällä Suosikin juliste bändistä joskus 73 paikkeilla. Oli se vaan upeaa musa-aikaa, Purple, Led Zeppelin, Black Sabbath, CCR ja muut <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostin perjantain kaksi suosikin julistetta led zeppelinistä, toinen väreissä missä Pagella jalassa lohhari-housut, siisti. Toinen in concert. LZ ja Roope, parhautta. Gillan kans ja Blackmore, hlöjohtainen kitarasankarini.

      Poista
  2. Tuttua meininkiä, vaikka kappaleesta ei mitään havaintoa aiemmin. Hyvä homma! 👍🏻

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö? oli kohtuu rock-hitti kuitenkin, niillä olisi siis pitkästä aikaa listahitti. No, ei sitä kaikkea..ja minähän intoilen musiikista meidän molempien puolesta, aina raivostittaviin asti, vai mitä timo (sry se viimeinen, lähti vähän lapasesta, ja vähän päälle) EDlämä on, pääasia että tunnetta piisaaa, muuten on kuollut ja hiljaista.

      Poista
    2. tai siis kuollutta ja hiljaista, aavetunnelmaa, ja sellainen villin lännen oksakerä menee ohi...puuh..

      Poista
    3. Mulla on tullut niin vähän kuunneltu mitään Deepiltä, että vain laulajan ääni on tuttu. Olikos tämä se Ian Gillan? Sen joku levy mulla oli.

      Poista
  3. Violeteti miehet tekivät ihan mukiin menevää musiikkia, mutta aika samalta soossilta kuulostavat. Näidenkin herrojen olisi kannattanut lopettaa jo seitkytluvulla, tää kasarikama on ihan paskaa. Eiks se näin mee…?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on tehneet niin legendaarisia biisejä seiskyt-luvulla että niillä kiertää loppuelämän, ei niihin kyllästy fanit, itse kuuntelen edelleen niitä vuosien 70-72 tuotantoa ja kuumottaa, oikeastaan vielä paremmin, kuin teininä. On kohtuu tylsää musaa ollut kasarilta eteenpäin, ilman blackmoren niisintekotaitoja ei niin kiinnosta, joillekin kelpaa.

      Poista
    2. Sorry Lepis jos joskus heitän musasta aika tunteisiin menevää kommentointia ja lyttään jonkun suosikkisi mutta musa on mulle niin iso tunne asia että olen sen kanssa aika ehdoton, pahoittelen. Koita olla ottamatta hlökohtaisesti, sitä musaahan mä dissaan enkä sinua. Ja Rollarit tekee edelleen tasoonsa nähden ihan turhia biisejä jopa levyjä, kuten myös DP mutta eihän niitä kiinnosta jonkun susihukan ulvonta joten älä sinäkään ota pulttia. Sanoi rautakauppias murtovarkaalle.

      Poista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)