keskiviikko 8. syyskuuta 2021

Sukupolveni laittaa asiat kuntoon!!

 Genesiksen biisissä Land of Confusion lauletaan: 

- My generation will put it right, we are not just making promises


Phil Collins on syntynyt 1951 ja biisi tuli -86, siis "meidän sukupolvi" on tuolloiset 35 ka eli 30 - 40 vuotiaat miehet ja naiset. Muistaakseni tuo sukupolvi sekosi kokkeliin ja rahaan, talouskupliin jiiänee ja jonka vuosikymmenen kestäneet bileet päättyivät varsinkin Suomessa aivan tolkun pitkää ja syvään lamaan.. .



Eli samoja Reagan-paskanjauhajia, jatkuvan talouskasvun teoriat ja mitä ihmeellisimmät viritelmät jotta raha liikkui, arvoa kasaantui olemattomiin nurkkiin, tuulenhuuhtomat perseet lopultakin vain jäivät yössä kuutamoilemaan ryskisräkäitsesäälikännissä ja jos ei persettä bobbyille Lontoossa nii sitten 29-tapaan ilmalento katuun ja poks? Ja paskat, näillä uuslieroilla ollut edes poistaa itseään kun kupla puhkesi.

Ja kun Disturbed uudelleen nosti biisin listoille, puheenaiheeksi, niin ei löytynyt vieläkään sitä sukupolvea.... Vuonna 2009 oli käsittääkseni puhjennut viimeisin, tai toiseksi viimeisin kupla ja Suomi onnistui konttaamaan hetken. Ihmeen onnetonta suojautumista US of An meklarisekoiluiden aaltoliikettä vastaan, se kun tunnetusti kaataa firmat ja tt-t kadulle. Kiina saisi ajaa usan ohi maailmankaupassa, jenkkien rooli saisi pienentyä, rahan keskuksia täytyisi olla enemmän ettei yhden maan talouspolitiikka heiluta koko pallon hillopurkkia, niin kuin nyt... . Tai jotain!! Jos olisin väkivaltainen ihminen ja asehullu niin sen jatkuvan kasvun teorian  kehitelijän voisi oikeasti ampua yhä uudelleen ja uudelleen, jatkuvasti, kasvattaen kaliberiä kunnes laivatykin jysäyksellä huitsin helvettiin koko pelle. Ja tämä tyyppi oli Presidentin tal.neuv.antaja, Voi hyvä *sensuroitu*.



Tuoreempaa liveä 2019, rutiini tuo
 mättöön varmuutta. Davidin keuhkot on 
kyllä vallan kaikukoppaiset=) Möykkä&Meteli
on diippiä ja vaikuttavaa. Keskiäänet tuuttaa lujaa,
ja bassot jytisee, jylhyys
vuorten uljaiden, livahtaa miehen huulilta...
kuin TerveTerve se on Heikki tässä, Hietamieheltä.


Tulisi se sukupolvi joka pitäisi suunsa kiinni, laittaisi asiat kohdilleen, veisi syylliset sekaannukseen saunan taa ja homman hoidettuaan palautuisivat reserviin. Nih!



Sus'

4 kommenttia:

  1. Syylliset? Taitaa jokainen löytää omat syyllisensä. Saunan takana lienee tungosta. Voin ilmoittautua vapaaehtoiseksi syylliseksi. Varmaan jokin on minunkin syytä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Epään sinut tutkinnallisista syistä. Olet syytön, sorry. (aina löytyy joku joka haluaa tunnustaa ;D)

      Poista
  2. Mulla on luennassa just Isomäen kirja 'Mitä koronapandemian jälkeen' ja on kyllä suositeltava! Pitää blogata siitä jossain välis. Siinä oli just tästä, että ei kannata tietysti liikaa heilauttaa menoa toiseen suuntaan, mutta nämä isot pankit on jo monta kertaa sotkeneet hommaa, kun niiden tuottavin tapa toimia ei oo kovin hyvä maapallolle. Eli pitäisi suunnitella meno uusiksi luonto edellä. Samoin esim lihan tuotannon vähentäminen parantaa ilmastoa, ihmisten terveyttä ja vähentää pandemioita. KOLME kärpästä yhdellä iskulla. 👍🏻👍🏻👍🏻

    VastaaPoista

Jättäkää jonkinlainen merkki, ihan riittäisi Luin postauksen ja oli jees/paska/tylsä/valitse jokin adjektiivi tähän;)